Oppsummering; September.

Oppturer:

 • Flyttet inn i nyoppusset leilighet!
 • Så godt som blanke ark og håp for second chances.

Nedturer:

 • Ansvarsgruppemøte avslyst nok en gang.
 • Manglende forutsigbarhet.
 • Å innse at jeg angrer dyrt på at jeg ikke kjempet hardere for å begynne på skolen.

Nye ting: Møbler.
Menneskene jeg har satt mest pris på: Mamma!
Irritasjonsmoment: Ansvarsgruppemøte! Ble lovet møte for 10 uker og 3 dager siden. Det er for lenge å surre rundt uten plan eller peiling.
Mest brukte ord: “my gad” + “what the hell am I supposed to do?”  + “fjottling” til Zahra (hun er teit innimellom). Pluss sikkert en hel haug med mer svada.
Fysisk Form: Hmm. Sånn halvveis? Ikke så verst.
Psykisk Form: NED på grunn av alt tullet med systemet, OPP for selvstendige avgjørelser.
Ting jeg har lært: Things change, life goes on.

Maten / næring: Enda mindre oppkast / ingenting?
“Trening”: Flere gåturer – helst i dagslys også (angstrelatert)
Jeg gleder meg til: Å synke tilbake i ny sofa med utpakkede esker og nymalte møbler. Å fylle 21. Tonje kommer snart. Innflyttingsfest eller ikke? Gleder meg til å lage egne og nye rutiner for meg selv, min hverdag og Zahra.
Jeg skal også: Etter mye om og men har jeg bestemt meg for å ta beintetthetsmåling på onsdag likevel. Jeg er usikker på om jeg vil vite eller ikke vil fordi dette er noe som ikke bekymrer meg per nå. Redd det skal bli en bekymring. Eller så kan det være greit å vite? Jeg skal i alle fall gjøre det likevel. Pluss avtale hos nevrolog 20. oktober, epilepsi-checkup.
Jeg burde: Bestille meg en tannlegetime og skrive nytt budsjett.
Mål for Oktober: Ingen oppkast i leiligheta. Om ulykken er ute får jeg jammen meg kaste opp ett annet sted!

Mat: For tiden synes jeg der er flaut å sette ord på hva jeg spiser. Føler at det er “sykt” og vil derfor ikke dele det.
Drikke: Power King. Fun Light strawberry + Farris. Coffee.
Tv-Serie: Way too much One Tree Hill og sesong 4+5 av Dexter (igjen).
Sang: Flere.
Band/artist: Ellie Goulding.

23 / 30 dager uten oppkast. Kanskje ikke så sammenhengende som jeg skulle ønske, men med tanke på at rekorden på 1mnd i år er 26 /30 (innlagt) , så er det kanskje ikke så ille likevel. I did this. Uten hjelp.

Veldig mye bedre enn August. Sammenlign gjerne h e r.

Arikanne.com finnes forresten på facebook h e r!

Advertisements

20 Responses to “Oppsummering; September.”


 1. 2 Nina 30. September 2011 at 20:34

  Ser opp til deg og pågangsmotet ditt! Heier på deg:)
  Har du tenkt ¨noe på å sette nytt kull på Zahra?:)

  • 3 arikanne 30. September 2011 at 20:47

   Har tenkt til å prøve ja. Men det er jo null garantier for noe som helst her i verden…Har ikke veldig store forhåpninger, men det hadde vært fint om det faktisk ble noe denne gangen. Men venter på løpetid først.

 2. 4 ThisISmeThen 30. September 2011 at 22:10

  23/30 dager(!!) – uten mas, utvendig krav og oppfølging… Helt på egenhånd(!) Det er… Det er jo bare helt fantastisk bra jobba! Jeg veit ikke hva jeg skal skrive… I’m amazed. Jeg skjønner at dette har krevd sitt, og mye mer enn det. Jeg håper du kjenner på mestringsfølelsen <3
  Jeg kjenner meg sånn igjen i dette med gåturene dine altså… Og må bare nevne at jeg ser opp til deg, for at du i det hele tatt klarer å bevege deg ute alene… Jeg viker unna, så sant jeg ikke av en eller annen grunn. Og jeg skulle sånn ønske at jeg klarte trosse det, for jeg er så glad i å være ute… Men jeg må liksom ha med meg noen… Jeje… Én ting av gangen… Tålmodighet… Sant?! <3
  *Mange klemmer*

  • 5 arikanne 30. September 2011 at 22:14

   Jeg liker heller ikke å gå alene… Det går bra om natta (da er det ingen som “ser” meg) men jeg har veldig lyst til å komme dit at jeg kan komme meg fra A til B alene – i dagslys – når jeg skal noe. Nekter å sitte inne bare fordi jeg har forferdelige tanker som gir meg panikk og svimling. Det er ikke holdbart og jeg vil ha tilbake livskvaliteten jeg mener jeg har krav på. Ta tilbake det angsten har tatt fra meg. Du fortjener og det.
   Av og til lurer jeg på hvordan jeg gjorde det før? Hvordan det ikke kostet NOE å gå på butikken? Eller andre steder for den saks skyld? Virker so far away og uendelig fjernt, kan nesten ikke forstå hva angsten har tatt! Nekter å akseptere det.

 3. 6 Ann-Karin 1. October 2011 at 00:05

  Du er kjempeflink, Karianne! :)

 4. 7 Michelle 1. October 2011 at 07:16

  Jeg stemmer for innflyttingsfest! Du har forresten gjort det kjempe bra. Du er så flink! ^^,

 5. 8 perlesnor 1. October 2011 at 08:08

  Så fantastisk å lese at du har satt mest pris på mammaen din. Koselig rett og slett :) Mammaer er virkelig gode å ha noen ganger.

  Liker det jeg leser Karianne. Under nedturer har du skrevet mangelende forutsigbarhet. Måten du har ordlagt deg på viser hvor positivt du tenker nå: Du har ikke skrevet uforutsigbarhet. Men du er løsningsorientert. Vet ikke om jeg ordla meg så bra nå… håper du forstår hva jeg mener.

  Apropos tannlegetime. Får du dekket behandlingen, evt hvor mye? Med sf-diagnose og kanskje du også tar medisiner som påvirker munnhelsen, kan det jo være noe du fikk dekket. Hvordan gikk du frem?

  Ellie Goulding er fantastisk. Hørte på et gammelt lydverket opptak, tror det var fra i vinter. Hun sang sammen med Lissie. Fantastisk. Ja, hvis du liker Lissie også da ;)

  Du har ikke nevnt Dexter, men det er jo sesongpremière på søndag/mandag hvis jeg ikke husker feil. Følger du med en gang,eller venter du til du har flere episoder i et strekk?

  • 9 arikanne 1. October 2011 at 12:53

   Skjønner hva du mener med forutsigbarhet/uforutsigbarhet ;)

   Får tannlege dekt, alt sammen. Betaler null, så det er bare angsten som forhindrer meg. Når man har vært under psykiatritjenesten i tre måneder eller mer pluss har en diagnose på papiret. Jeg er faktisk ikke 100% sikker på hvordan det ble ordnet, fikk hjelp til å ordne det i 2009.

   Har ikke hørt den sangen, men må kanskje finne den ;)

   Nevnte Dexter i et innlegg her om dagen ;) Jeg vet ikke om jeg følger med fra starten eller om jeg venter. Liker ikke helt å måtte vente på fortsettelsen alltid, haha! Men kommer sikkert til å se den snart, tviler på at jeg greier å vente så lenge ;)

 6. 10 nosmilesnolies 1. October 2011 at 15:22

  Høres ut som om september har vært en.positiv mnd sett bort i fra det negative. Stå på videre ! Og det er bra at du nå kan få hjelp med borderline. :-)<3

 7. 11 Anne Marte 1. October 2011 at 17:57

  *Liker*!!! :D Det er så godt å se at ting går framover! Jeg er STOLT av deg :DD
  You rock <3

 8. 12 myfunnydays 1. October 2011 at 18:13

  Liker målet ditt for oktober :) Jeg har hatt et lignende da jeg flyttet inn i min leilighet, jeg syns det hjalp :) Stå på :)

 9. 13 M 1. October 2011 at 20:39

  Jeg leser alle innleggene men kommenterer ikke så ofte. Kjenner meg så godt igjen med det med skole. Hvor mange ganger har ikke jeg også tenkt “hvordan kjempet jeg ikke hardere? hvorfor ga jeg ikke litt til?”. Men du, jeg har innsett at hadde jeg hatt noen som helst slags mulighet til å få det til sa hadde jeg gjort det, og er det ikke sånn med deg også? Sånn jeg leser innleggene dine mangler det ikke på vilje, men det blir mange andre ting som påvirker og hindrer.

  Stå på, du jobber godt!

 10. 14 mariamblogg 1. October 2011 at 22:19

  Hei, jeg er fast leser her. Bare sånn at du vet det. Elsker bloggen din, du er så utrolig flink til å skrive! Jeg har linket til bloggen din flere ganger på min gamle blogg!(sorry for at jeg ikke har spurt.. men det er bare positive ting jeg har skrevet). Jeg synes du er en veldig sterk jente og beundrer ditt mot og din styrke. Seriøst!

  Nå over til noe jeg lurte på.. jeg er helt ny på wordpress, jeg lagde meg bruker for ca en time siden. Jeg prøver meg ut litt forskjellige utseender på den ogsånt da, også lurte jeg på noen små ting. Hvordan endre skrift i meny, og i innlegg og overskrifter osv? Hvordan få et større header bilde øverst, no idea how i do that.. hvordan få bilde på siden av meg og få skrevet litt om meg? Altså på siden som de fleste blogger har. Også hvordan fjerne skrift over header bildet? Som foreksempel det står: “just another wordpress blog”

  Jeg har ikke sånn premium ting som koster penger. Så om ingenting av dette går uten å ha det så ok, men hvis ikke setter jeg stor pris på litt hjelp om du hadde giddet! :-) svar her, eller på min blogg :-)

 11. 16 Sandra Hillestad 2. October 2011 at 16:33

  Stort heiarop herfra til derfra fra oss her i Bodøen! Fy sørn, du e bærre rå, Karianne!
  Æ e full av beundring, håpa du e stolt av dæ sjøl.

  Klem fra S

 12. 17 Siv 2. October 2011 at 17:48

  Fjottling. Jeg synes det var et interessant ord!

 13. 18 Mariam 3. October 2011 at 13:49

  Ja nesten alt, hehe. Men jeg vet fortsatt ikke hvordan man endrer skrift i meny, i innlegg og overskrifter osv? Hvordan få et større header bilde øverst? Liksom du har jo stort, om du ser på mitt så er det ganske lite..

  • 19 arikanne 3. October 2011 at 13:59

   Hva mener du lite? Høyere?
   Jeg vet ikke hvordan du endrer størrelser på diverse med mindre du har sånn opplegg der du betaler for å redigere… Beklager :(

 14. 20 Mariam 11. October 2011 at 00:37

  Oja, okei. Men takk alikevel. Elsker bloggen din forresten, du skriver så utrolig bra, virkelig et godt forbilde. Spesielt da jeg ønsker å bli noe innen skriving henter jeg mye inspirasjon fra deg! :-)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: