Kommer ikke på tittel?

(Jeg har ikke hodet med meg idag /skylder på grunninga – som ikke er jotun sense/ – ikke ta alt så skrekkelig seriøst ;) ) Pass opp for tusen digresjoner, this makes no sense og jeg skriver bare fjas idag.

Det er nesten et mirakel at jeg sto opp klokka ni idag tidlig. Frokost, pakke siste rest, take off and goodbye, på én gang. Nesten. Kjøleskap var neste punkt på lista. Kan ikke fatte og begripe hvordan mamma hadde beregnet at jeg og hun liksom skulle få inn det kjøleskapet på egenhånd. Vel, det gikk fint etter mye om og men. Full høyde, kombiskap, frys og kjøl. “Det veier bare 70kg. Eller 80?” M-hm. Stort minus til elektrikermannen som skulle ordne strøm på kjøkkenet på mandag! Kjøleskap, komfyr, vannkoker og ingenting virker. *sinnarynker* Vannkoker kan jo flyttes, men verre med integrert komfyr og kjøleskap på hundre kilo (nesten).

Så var det meg da. What a to do? Hvor skal man begynne? Den eska eller denne? Eller skal man male først? Eller ta klærne? Eller skulle ikke elektrikermannen ett eller annet inni klesskapet angående vaskemaskin på badet? Kjenner ikke at jeg orker å styre i skapene om jeg må gjøre det dobbelt.

Da ble det malepensel og grunning istedenfor. Grøss, virker som evighetsprosjekter når man setter i gang. But hey, I asked for this – så nå får jeg nesten følge opp og gjøre ferdig det jeg har begynt på. Faktisk kommer jeg ingen vei før jeg har malt. Kan jo ikke begynne å stable ting inn i skap som ikke er ferdig malt, alt blir jo bare dobbelt, dobbeltarbeid altså. Kjøkkentingene er i alle fall i (boks) skap eller skuffer.

Mens jeg var så himla godt i gang med pensel og alt, lurte jeg på hvordan jeg ville sett ut med hvite striper i håret… Eller ikke.
(det er malinga jeg skulle peke på, er bare ikke så koordinert idag) Speilbilder er ikke favoritten min men til mitt forsvar har jeg nytt speil. Just checking.

Ta bilder av leiligheta eller ikke ta bilder av leiligheta? Usikker, som jeg skrev i kommentarfeltet; jeg må kjenne på det. Nå ser det uansett ikke så bra ut (med tanke på rotet), men jeg knipset noen få små bilder likevel. Uten å avsløre too much vel og merke.

Relax, det er bare førstestrøket.

Men denne er ferdig! Bortsett fra at jeg ikke er ferdig å plukke av maskeringstape i vinduene. Men fargen er fantastisk i forhold til rommet forøvrig og parketten. Den skal dog ikke stå der, men oppå forrige bilde. (som forøvrig stå plassert midt på stuegulvet /neste bilde/ og det er hvertfall ikke der den hører til)

En liten bit kjøkken, litt bruksanvisninger og litt hundemat (til høyre på benken). Det er forresten ute det er mørkt og veggen er langt fra blå.

I vinduet.

I taket på soverommet. Kjekt å vite, sant? No, seriously I’m kidding.

Har ikke så voldsomt mye fornuftig å meddele. So far, so good. Bortsett fra det har jeg satt meg en deadline til når jeg skal være ferdig utpakket, ferdig malt, ferdig møblert og alt. Én uke fra og med idag. 5. Oktober. Fordi Tonje kommer da, fordi Bestemor har bursdag 1. oktober, fordi Bestefar har 5. (begge fyller 85, det er forøvrig mammas pappa og pappas mamma /farmor og morfar, men de er gode venner) og for én gangs skyld hadde det vært kjekt å invitere noen hit. Ny sofa, bare rett og rimelig at noen flere får testet den ut? For ikke å snakke om finserviset jeg aldri har hatt en anledning til å bruke. (Som forøvrig er dødsfint, 19års gave fra Tante Rosa)

Jeg tror aldri jeg pakket ordentlig ut i den forrige leiligheta. Dårlig med trivsel… Vil helst få det unnagjort så fort som mulig samtidig som det egentlig er veldig kjekt å ha noe fornuftig å gjøre iløpet av dagen. Eirin sa en gang “ytre struktur – indre struktur”, og det stemmer for min del. Alt føles noen hakk bedre når jeg har det fint rundt meg.

Jeg skal ikke klage i alle fall! Dette blir bra, sikker på det :) Trenger bare bittelitt tid, malinga trenger å tørke if that makes (jotun) sense. Gud, dårlig humor, unnskyld!! Barbiemalinga, reklamen altså. Gravide Barbie og Ken i dukkehuset? Exactly.

Håper dere som leser dette får en fin kveld! Jeg for min del skal tilbake tilbake til mammas hus sammen med Lillemi fordi mamma har TV. Haha! Jeg er ikke noe glad i å se på TV, jeg pleier alltid å si at jeg er allergisk mot reklame. Nårtid har du noensinne sett en reklamepause som ikke inneholder spiselige fristelser (triggere for min del) (eller jotun sense?)? Apropos Lillemi, det er ikke kallenavn, det er ordentlig navn! Så mange som spør om dette. Det står på sertifikatet og nå har jeg sagt det én gang for alle ;) Greia er at vi har sett oss gjennom alle sesongene Dexter på storskjerm (harddisk + ps3 = ♥), men vi har 6 episoder igjen av sesong 5. Jeg har ventet ett år på at sesong 6 skal komme, den kommer på søndag!

Uansett! Ha en fin kveld ♥

Advertisements

12 Responses to “Kommer ikke på tittel?”


 1. 1 Kaktus 28. September 2011 at 20:17

  Raring. :)
  Kjøkkenet ditt (og peisen, som jeg har kommentert før) kunne jeg godt ha byttet…
  Ser veldig fint ut, av det lille du så langt har vist oss. :)

 2. 2 laipai 28. September 2011 at 20:40

  Jeg tror dette blir veldig bra jeg Karianne,godt med en sånn ny start. Fint ser det ut til at det blir også,da blir det selvsagt lett å trives. Blir spennende å se hvordan du får det til slutt :)

  Håper du også får en fin kveld vennen,kos deg med Lillemi :)

  <3

 3. 3 ingvild 28. September 2011 at 20:58

  hehe, koselig innlegg! Liker at du er så fornøyd med det som skjer rundt deg nå. Du fortjener alt som skjer!! Og herregud, du er langt fra materialistisk,. NYT det!!
  digger den reklamen.. gravid med Trygve på kontoret..høhø :D

 4. 4 Tuva 28. September 2011 at 21:32

  Fine striper! ;P

  Trodde du skulle flytte inn i dag, men kanskje freit å vente til malingen har tørket, så du ikke blir varig skadet.. Hehe! Liker målene dine ift bulimifri leilighet, heier på deg! Det hjelper absolutt å ha det fint rundt seg. <3

 5. 6 konkylie 29. September 2011 at 00:16

  Det ser kjempefint ut, gleder meg til å se flere bilder – dersom du bestemmer deg for å vise mer :) Det med ytre struktur og indre struktur tror jeg stemmer veldig bra, det gjør i alle fall det for meg. Dersom jeg ikke har det ryddig rundt meg klarer jeg ikke å slappe av, det må være en viss orden på ting for at jeg skal klare å slå meg til ro. Til tider er det veldig frustrerende, for jeg får det liksom aldri ryddig NOK…

 6. 7 Sandra Jeanette 29. September 2011 at 02:28

  Kjøkkener ser utrolig bra ut! :D

 7. 8 Jeanette 29. September 2011 at 02:54

  Slipp det malingsspannet! Jeg skal bli far!
  Veldig godt å lese et humoristisk innlegg fra deg:) jeg tolker det dit henn at du har det bra om dagen:) masse lykke til med utpakking og maling:)

 8. 9 Nadia 29. September 2011 at 13:46

  Herlig innlegg, Karianne! ble oppriktig glad av å lese dette! <3
  Håper du får en mye bedre opplevelse av leiligheten denne gang, enn hva du hadde forrige gang – det fortjener du! god klem <3

 9. 10 Linn L. 29. September 2011 at 15:35

  Hehe, likte innlegget jeg, selv om det kanskje ikke ga noen (jotun) sense ;) Godt å lese mellom linjene at humøret er ok! :)

 10. 11 Marie 29. September 2011 at 22:39

  Høres ut som det kommer til å bli veldig fint der! Håper du trives:) Også må jeg bare legge til at jeg lo godt av jotun sense! Haha (Ja, jeg vet.. -Dårlig humor) :)

 11. 12 Crax 30. September 2011 at 03:10

  Vet ikke hvor du ser dexter, men om du laster ned så har første episode av sesong 6 alt blitt lagt ut. Så den i kveld :D trodde heller ikke den kom før til søndag, men fant den tilfeldig i dag :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: