X Inkompetent.

Skrevet 23. November 2009. Pasient ved åpen avdeling siden Mars samme år.

Jeg har ikke skrevet på noen dager nå, og det er rett og slett fordi internett har hatt en midlertidig pause eller noe i den duren.

I dag var det veiing, blodprøver og samtale som sto på agendaen min. 3/4 i teamet mitt var på jobb, og det ble snakket om diverse greier. Deriblandt endringer. Det skal ikke skje før på onsdag – visstnok. Men det forundrer meg hvor stor deres mangel på kompetanse er. Jeg ler inni meg og klarer ikke å få meg til å fortelle dem hvilken stor feil de er i ferd med å begå. Det har seg nemlig slik at nå om dagen putter jeg i meg omtrentlig 1000 kalorier. 900 av disse kommer fra næringsdrikk, og det er greit for det om det ikke er okei. Det er smertefullt å gjennomføre disse TRE måltidene jeg har nå, og det er enda verre å ikke seile på ett skjær og treffe MIA med en gang sjansen byr seg.
Greia er at denne endringen de mener jeg kommer til å ha så godt av er som følger; de vil at jeg skal DROPPE 1 stykk nutridrink og spise 2 stykk knekkebrød istedenfor! Det vil si, droppe TREHUNDRE kalorier og ERSTATTE DE MED HUNDRE. Altså, deres store plan om endring og framgang består av å kutte næringsinntaket mitt med tohundre kalorier? Spiseforstyrrelsen hån-ler av meg og jeg vet ikke riktig hvor jeg skal snu meg, og hva jeg skal si.
Jeg hadde jo ærlig talt fryktet at de skulle ØKE kostplanen og alt det der, jeg trodde poenget var å få i meg nok næring i første omgang, ikke hva jeg puttet i meg? Spiseforstyrrelsen er selvfølgelig forferdelig i mot at jeg skal SPISE fordi det virker uendelig mye lettere å DRIKKE, men når alternativet er å spare meg for TOHUNDRE kalorier, så kanskje det ikke er så ille å spise likevel?Jeg er forferdelig, helt skrekkelig – AMBIVALENT. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Én del av meg jubler fordi det innebærer færre kalorier og en mulig vektnedgang mens resten forvirres over deres såkalte FRAMGANGSMÅTE, smatidig som en annen del av meg vil nekte å spise fordi det plutselig er en prinsippsak, mens en fjerde del av meg mener jeg burde si “hei, hallo, hva holder dere på med, stopp”, mens jeg på den andre siden føler at det IKKE ER MIN JOBB Å BELÆRE DEM OM HVORDAN DE SKAL BEHANDLE SPISEFORSTYRRELSEN MIN?!
Jeg har akkurat presentert FEM mulige alternativer, og DER begynte varsellampene og blinke og KAPOFF, der tok hjernen min kveld og bestemte seg for at dette er nok en sjanse til å NEKTE NOE SOM HELST, nettopp fordi jeg blir så forvirret at jeg ikke har kapasitet til å ta stilling til problemt.
Det er tre fra teamet mot meg. Likevel er det JEG som sitter med erfaringa og kunnskapen. Herregud, jeg kan se at de PRØVER, men kompetansen GLIMRER med sitt fravær gitt.

Advertisements

0 Responses to “X Inkompetent.”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: