X I’ve made up my mind.

Skrevet 13. Desember 2009. Innlagt siden Mars samme år. 

Jeg er så lei av å hele tiden bli konfrontert med at jeg er “så syk”. Det er alltid “syk” og jeg er alltid “syk” og det hjelper ikke hva jeg sier uansett, for det har en tendens til å eksplodere i ansiktet mitt når jeg minst venter det. “Ja, men du er jo innlagt, og hvor lenge har du ikke vært det?”. Joda, det er kanskje sant akkurat det der, så. jada. neida. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg vil puste, jeg vil kunne snu meg dit jeg ønsker uten at det hele tiden skal minne meg på hvor “syk” jeg er.

Så. Jeg skal skrive meg ut. I alle fall til 2010. Fordi, jeg orker ikke å være innlagt i jula. Jeg orker ikke å farte mellom julemiddager, familiesammenkomster og sykehuset. Fordi det kommer til å gå fint med meg hjemme. Fordi jeg nekter å se problemer med alt. Jeg nekter å akseptere at jeg ikke er noe mer enn bare “syk”. For jeg er MER.

Advertisements

0 Responses to “X I’ve made up my mind.”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: