Fornuftig for en gangs skyld.

Det er fint å føle at jeg gjør noe fornuftig, noe som gir mening. Idag kjøpte jeg og mamma maling og etterpå var det bare å gå i gang. Mamma er malemester, men jeg vil gjøre det selv. Mine møbler, min maling, min jobb.

Pink Panther for the win ;)

Endte opp med fargen “vanilje” etter mye om og men. Egetntlig ville jeg ha lys kaffelatte, men jeg ble redd det skulle bli for stor kontrast til resten av rommet. Fikk en bit av parketten min og brukte lang tid på å sammenligne. Dun (den jeg ville ha) ble utelukket og jeg sto igjen med lys toscana og vanilje. Vanilje it is.

Har forresten tatt ordentlig bilder av det, men jeg har lagt igjen kameraet i garasjen. Er ikke ferdig men det ble så kaldt at jeg måtte ha en kunstpause.

Hadde noen dager i forrige uke som jeg klusset til, men back on track igjen nå. 14/17 dager uten oppkast (september)

How? Har jeg knekt koden nå? Jeg vet ikke, men tiden vil vise. Det jeg synes hjelper mest er å fokusere på akkurat her og nå. Jeg tenker ikke på hvordan morgendagen kommer til å bli, jeg tenker på dagen idag. Om trangen eller suget melder seg er jeg nødt til å deale med følelsene her og nå. Bit for bit, om enn så sakte det virker som det går. På sett og vis var det slik jeg omsider ble skadefri.

Bit for bit, måltid for måltid. Svake øyeblikk etter svake øyeblikk. Langsommelig går det i alle fall framover. Tanken på “du har kommet for langt til å ødelegge dette nå, idag” har også begynt å melde seg, noe som hjelper. “Er det virkelig verdt det? En runde over doskåla mot en uke spyfri? Spyr du nå ødelegger du alt, er det virkelig verdt det?” Nei, det er ikke verdt det.

Skal heller ikke stikke under en stol at leiligheta er en enorm motivasjonsfaktor. So excited. Tror sluttresultatet kommer til å bli virkelig bra selv om det sikkert kommer til å ta litt tid å komme i orden. Tenker møbel for møbel foruten om det jeg har. Kan flytte inn ting allerede i neste uke. Ergo blir seng første på lista for da kan jeg flytte dit med en gang omtrentlig! Seng pluss internett er en god start, haha. Badet er ferdig, parketten er klikket på plass, da er det bare listene igjen. Kjøkkenet er ferdig men ting skjer fortsatt i stua. Ovn og fliser skal på plass. Det gledes.

Gleder meg vantivvit til å tømme kofferten, lukke den for godt og stue den langt vekk sånn at jeg slipper å se den.

Advertisements

26 Responses to “Fornuftig for en gangs skyld.”


 1. 1 Marius 17. September 2011 at 19:53

  Husk at det skal litt maling på veggene også :) Å leve i nået er en god idé.

 2. 3 no smiles,no lies 17. September 2011 at 20:18

  Dette blir bra, Karianne ! Har troen på deg at alt skal gå bedre!

 3. 5 Marthe 17. September 2011 at 20:55

  Fantastisk vennen! Gratulerer med en uke til, stå på alt du kan og ta en ting av gangen og en dag av gangen, viktig å ikke ta alt på en gang <3 Så bra at dere er igang med malingen, blir spennende og se, spennende nå som du er i en innflyttningsprosess også :-) <3 Klem!

 4. 7 Marius 17. September 2011 at 21:02

  Åja, møbler, vegger, nesten det samme ;)

 5. 9 laipai 17. September 2011 at 21:25

  Hurra for spyfri uke,og hurra for maling og fiksing :D

  <3

 6. 11 Anonym 17. September 2011 at 22:00

  Det du skriver minner meg om ordtaket: The moment you think of giving up, think of the reason why you held on so long. Bra, fortsett å jobbe med å leve i nået, og å tenke at du har kommet for langt til å ødelegge nå. Synes du er veldig flink!

 7. 13 Susie 17. September 2011 at 22:10

  For en prestasjon. Da tenker jeg ikke bare på malingen altså- men 2 spyfrie uker…. WIIIIIIIIIIIIIIII. You go girl!

 8. 16 Linn L. 17. September 2011 at 22:34

  Så utrolig bra om du har begynt å knekke “koden” som funker for deg! :)
  Og skjønner så godt at det er gøy med leilighet, noe eget. Ingenting er bedre enn det!

  <3

 9. 18 Destgirl 17. September 2011 at 23:20

  Kjempe bra at du har holdt deg spyfri så lenge :)
  Gøy å male og fornye i heimen :) :)

 10. 20 Adelen 18. September 2011 at 09:54

  Så utrolig bra gjort selv om det var tre dager med en liten pause. Vedder på ar møblene blir kjempe fine :)

 11. 22 hannahpetrie 18. September 2011 at 11:11

  Du er kjempeflink. Å male møbler er en pirkejobb ofte! Takk for at du hjalp meg. Klem <3

 12. 24 ThisISmeThen 18. September 2011 at 20:02

  Herlig lesing :-) Merker gleden <3

 13. 25 awallflowers 18. September 2011 at 22:20

  Jeg blir så glad av å lese om alt du får til, you rock!
  Og at innflytting i leiligheta stadig kommer nærmere, forberedelser, fremgang og at du gleder deg så. Jeg syns det er kjempe spennende å høre om :D
  Mange klemmer til deg♥


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: