Kladder.

Per akkurat nå har jeg 116 upubliserte innlegg liggende til kladd her på bloggen. Noen innlegg er ferdigskrevet, andre innlegg er en sikkerhetskopi av publiserte innlegg (svært få, det forekommer av og til når wordpress henger seg opp), noen innlegg er noen få linjer lange, en begynnelse på en historie eller beretning som jeg likevel ikke ønsket å dele eller ikke orket å sette ord på.

Mange av innleggene som ligger til kladd er også ferdig skrevet. De har fått forbli upubliserte fordi jeg enten var utrolig deprimert etter å ha fullført innlegget, eller utrolig provosert / rasende og var usikker på om det hadde blitt riktig å legge det ut, om det hadde blitt feil av meg eller hvordan andre hadde oppfattet det. Redd for å bli mistolket eller misforstått er den bakenforliggende årsaken.

Noen innlegg er også både skrevet, publisert og trukket tilbake på grunn av usikkerhet eller egen sårbarhet.

Men poenget er at jeg skal rydde i den boksen. Jeg vil at den boksen skal være et konstruktivt sted hvor jeg kan skrive ned tanker og idéer jeg kan fortsette å formulere til jeg har fått det slik jeg vil, for deretter å publisere det. Slik som det er nå er kladdeboksen min bare “sukk og stønn”.

Ergo kommer jeg mest sannsynlig til å publisere noen gamle innlegg! Jeg kommer til å skrive dato på dem, datoen for når jeg skrev dem, men de kommer til å legge seg øverst, som nye innlegg (selv om de er gamle). Når jeg kikker på arkivet (nede til venstre på siden min), så ser jeg også at Juni 2011 bare inneholder 4 innlegg… Det stemmer ikke, så de andre innleggene fra Juni ligger også som kladd. De kommer til å publiseres i den rekkefølgen at de fortsatt hører Juni til, da disse er publisert fra før og at det bare er en glipp fra min side at de har havnet som kladder igjen.

Noen innlegg kommer også til å slettes om det er dårlig materiale, målet er å få kladdeboksen mer oversiktlig for min egen del.

Hvis det står X foran overskrifta betyr det at innlegget er gammelt – gjenopprettet – omskrevet eller republisert. Det kommer til å ta tid å tømme den boksen (typ, det kommer ikke tjue innlegg for dag!), så please be patient!

Den eldste kladden er datert 23. november 2009. Det er kanskje ikke relevant på samme følelsesmessige nivå for meg personlig den dag idag, men det blir likevel en beskrivelse av hvordan ting HAR vært kontra hva jeg har jobbet for å få livet mitt til å være nå. Noen av kladdene er også ting jeg tenker “Hva er dette for noe da?” når jeg åpner. Work to be done.

Advertisements

5 Responses to “Kladder.”


 1. 1 Ingeborg 16. September 2011 at 18:42

  Omtrent som utkast -og kladdedagbokskategoriene mine -som ble uhyre populære, nettopp pga deres rå form. Lykke til, vern om deg selv.

 2. 3 Anonym 16. September 2011 at 20:13

  Utrolig godt å se at du har det lettere, kanskje ikke bra, men at du har håp! Det er godt å se. Gleder meg til å lese de innleggende, det kan blir spennende!

 3. 4 no smiles,no lies 16. September 2011 at 20:28

  Tror det kansje kan bli litt positivt å lese om hvordan du har klart å bygge deg oppover :)

  Gleder meg til å lese alle innleggene :)

 4. 5 sverre 17. September 2011 at 01:22

  Det høres kanskje feil ut, men jeg gleder meg til å se kontrastene fra dagens form og følelser kontra f.eks november 2009.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: