Helga, tanker og planer.

Det ble en liten tur ut og altfor mange timer klistret til skjermen og Dr.Who sesong 5. Fortsatt skeptisk til 11th Doctor. 10th Doctor i mitt hjerte, forever and always (David Tennant).

Mobbebilde, jeg har lilla på skolissene – liksom. Big deal.

Svært glad i denne, Polar FT60. “Fitness improving” ;)

Helt om dagen, skutt om natta.

Elin hadde prestert og kjøpe… flere hundre piercinger? Minst hundre, sikkert hundreogfemti. (For 2dollar på eBay)

Elin liker ikke glitter, but I do. Så jeg fikk ti. Glitter + Karianne = ♥ Jeg ble nesten mobbet på skolen fordi jeg foretrakk å ta notater med glitterpenner.

Fin helg. Alene hjemme, surrer med mitt. Nothing special.

Angsten er bedre? Jeg er flinkere til å prøve før jeg sier nei. Om enn med vanskeligheter går det bedre enn før. På fredag overlevde jeg en tur på remabutikken jeg er så redd for. Panikk i bølger men like hel ut igjen. Flinkere til å prøve før jeg sier nei? Stryk det, jeg har sluttet å si nei. Jeg kommer meg mye mer ut av huset enn før. Jeg har skrevet at angsten har frarøvet meg en hel masse livskvalitet men ser nå at det er min jobb å ta tilbake det jeg har krav på. Angsten kommer aldri til å gi det tilbake, jeg må ta det tilbake.

Unless you’re going to puke, faint or die – keep going” – Jillian Michales.

Jeg har dessuten brukt flere timer på å google epilepsi. Tenkte som så at det er bedre med kalde, harde fakta enn alskens bullshit angsten kaster i fjeset på meg. Know your enemies. Jeg vil heller vite konkret hva jeg eventuelt burde være redd for enn å dikte opp hundre grunner som jeg ikke egentlig trenger å frykte. Jeg har lært en hel masse nyttig og er egentlig ganske oppgitt når jeg ser hvor mye informasjon jeg egentlig har manglet. Hvorfor har ingen gitt meg det før? Jeg liker fakta. Fakta hjelper meg å revurdere, skille virkelighet fra fantasi, mareritt og redsler.

Dessuten sa Laila noe på msn her om dagen. Egentlig noe helt trivielt, men det fikk meg likevel til å tenke. Hva er målet? Å slutte å kaste opp. Laila spurte “klarer du det da?” og uten å tenke svarte jeg “hell yes, I can do anything I put my mind into“. Okei, den kom spontant og på refleks. Om jeg kan det og om underbevisstheten min vet og tror på det, kanskje jeg burde stryke bekymringene og tro på meg selv?

Elin presterte uansett å dra meg med på kid interiør idag. Nå sitter jeg egentlig bare her og har lyst på nye gardiner og lurer på hvor mange det egentlig er jeg trenger. Jeg innreder leiligheta inni hodet mitt igjen og igjen. Ser for meg hvordan det kan bli, hvor sånn og slik burde stå, hva som matcher hvordan og hvilken sofa jeg egentlig vil ha. Det er i alle fall konstruktivt og veldig motiverende. Drømmeleiligheta skal ikke være preget av sykdom og symptomer slik den en gang var. Det skal være konstruktivt og oppbyggende, trygt, motiverende og inspirerende.

Jeg prøver å finne ut hva jeg vil og hvordan jeg skal få det til. Jeg prøver å legge en plan med realistiske punkter. Forsøker å finne ut om jeg lyver for meg selv og hva som eventuelt er sant. Apropos planer, jeg skrev i en kommentar at jeg skal legge ut hvordan disse skjemaene / poenglistene mine ser ut, jeg har ikke glemt det.

Advertisements

15 Responses to “Helga, tanker og planer.”


 1. 1 Kaktus 12. September 2011 at 22:09

  Gla’innlegg – juhu! :)<3

 2. 4 laipai 12. September 2011 at 23:32

  I wanna see you do it and make it :D

  <3

 3. 6 myfunnydays 13. September 2011 at 00:04

  Inspirerende lesning :)

 4. 8 Tonje- Giddy 13. September 2011 at 03:32

  Flott, positiv lesning!:) Kom forøvrig på at jeg har samme pulsklokke som deg og burde bli flinkere til å bruke den!:D

 5. 9 Andrea Nornes 13. September 2011 at 07:19

  Så godt å lese at ting går riktige veien for deg! :) Stå på, du KAN klare alt du innstiller deg på å klare!

 6. 10 Papirdukke 13. September 2011 at 07:27

  Hell yes, you can do anything you put your mind into!
  Har troen på deg :)

 7. 12 dissociatia 13. September 2011 at 15:11

  Nå fikk jeg også lyst på lilla skolisser, da. Flink du er som ypper deg med angsten!

 8. 13 Linn L. 13. September 2011 at 20:11

  Dette innlegget likte jeg:)

 9. 14 Ulrikke 13. September 2011 at 21:53

  Blir gla på dine vegne <3

 10. 15 Margrethe 16. September 2011 at 07:23

  Åh, du er så nydelig du, Karianne! Hihi, det er fint å vite at jeg ikke er den eneste som tar notater med glitterpenner på skolen! :)
  Klem <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: