Gruer meg til Fredag!

Jeg hadde legetime idag. Sovnet ikke før kjempesent i natt og forsov meg som bare pokker idag tidlig. Våknet en halvtime før jeg hadde time og per nå bor jeg én mil unna. Stress.

Men det jeg egentlig skulle si er at jeg gruer meg til fredag, da har jeg nemlig ny legetime. Gruer meg. Virkelig.

Høyre håndledd…

Hevelsen begynner over det bladet på liljen som er rundt.

Hevelsen begynner over høyre håndledd og går ned til litt før tommelen. Kronisk tilstand, har hatt det i mange år. Har vært satt opp for operasjon to eller tre ganger men det har aldri klaffet på grunn av innleggelser og lignende. Det har ingenting med arr og selvskading å gjøre, hatt dette mye lenger enn før arrene / selvskadinga ble ille.

Det er ei slags boble med noe inni. Bobla kan sprekke og hevelsen forsvinner og er okei i flere måneder, men det kommer alltid tilbake – alltid. Men når den er så stor som den er nå er det veldig vondt å gjøre dagligdagse ting. Skrive, kle på seg og lignende. Blir også mye stivere i leddet enn jeg er på venstre side fordi det rett og slett gjør vondt.

Derfor gruer jeg meg til fredag, for nå skal det skal fikses på. Med lokalbedøvelse håper frk.fastlege på at hun kan trekke ut det som er inni, slik at det blir bedre uten at jeg selv tuller med å få den til å sprekke. Gruer meg fordi jeg er redd det skal minne meg om selvskading, sying og sprøtyer. Én ting er å ta blodprøver men lokalbedøvelse er noe helt annet. Jeg har ikke fått lokalbedøvelse siden sist jeg sydde i mai 2010 og HUFF.

Håper bare det virker!

Advertisements

9 Responses to “Gruer meg til Fredag!”


 1. 1 kosemose 5. September 2011 at 19:46

  Det blir til å gå kjempefint <3 skjønner at du gruer deg…og at det kan trigge masse.
  Men forhåpentlig vis så blir du bedre enn du er nå, det er ikke noe særlig å gå slik….
  *klemmer på *

 2. 2 Jenta 5. September 2011 at 19:53

  Lykke til! Det skal gå bra.

 3. 3 linnkarin 5. September 2011 at 21:03

  AAAUtsj… Minner meg om vepsestikket jeg fikk for en uke siden, armen hovnet opp fra albuen og ned til fingrene, Allergisk reaksjon. Jeg trodde alle hovnet slik opp av vepsestikk og tenkte ikke så mye over d, men da en sykepleier så d og ble bekymret skremte d meg også. Veit du hva hevelsen kommer av?

 4. 5 Tina 5. September 2011 at 21:23

  Håper det går bra. Kan være betennelse i en talgkjertel eller noe sånn.. Ser upraktisk og vondt ut…
  LYKKE til <3

 5. 7 laipai 6. September 2011 at 00:16

  Aaauuuuuuuuuu…ouch ouch! Håper det går bra!

  <3

 6. 8 awallflowers 6. September 2011 at 03:21

  Oh shit. Det så ikke godt ut! Håper frk.fastlege får fiksa det for nå.
  Lykke til, i hvertfall♥

 7. 9 Linn L. 6. September 2011 at 12:30

  Åh, det så ikke mye godt ut :/ Ønsker deg lykke til på fredag!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: