Video om Selvskading // Del 1

Glemte å nevne én ting angående hva jeg kan kle på meg i forhold til sår og arr; for meg er det greit å vise arr, men ikke sår. Har jeg sår har jeg enten plaster eller tape over til såret/sårene har grodd.

Det kommer flere deler etterhvert.

Dere kan følge bloggen min på facebook ved å trykke her.

Advertisements

28 Responses to “Video om Selvskading // Del 1”


 1. 1 line 3. September 2011 at 20:43

  du har fantastisk vakre armer, karianne!

 2. 2 Marita Kristin Eilertsen 3. September 2011 at 20:46

  Synes du e SÅ tøff som e så åpen om alle dine problema. Beundre dæ virkelig!

 3. 3 Tonje 3. September 2011 at 20:46

  Utrolig stolt av deg snuppa. Du er flink, og utrolig modig som tør å gjennomføre dette. Mange ville nok meldt pass når det var begynt, men du velger å fullføre. Og med det bringe info ut til omverden. Veldig pent, naturlig og personelig. Godt å “se” deg igjen. Savner deg. ILUBJM<3

 4. 4 Gudrun Jona 3. September 2011 at 20:49

  Du er så nydelig, Karianne! Og så utrolig modig det er av deg å legge ut videoblogg. Kjenner jeg blir litt stolt i meg ;) <3 (Dessuten har du like fin dialekt som meg ;)

 5. 5 Ida Workout 3. September 2011 at 20:55

  Gud så flott og sterk og vakker du er <3 Jeg skrev faktisk et innlegg om hvordan jeg har det omkring mine egne arr her for ikke så lenge siden.. http://nemic.blogg.no/1312547013_hun_med_arrene.html Les gjerne hvis du har tid og lyst.

  Varme tanker fra Oslo til deg <3

 6. 6 Solveig @ poona 3. September 2011 at 21:04

  Fysøren, jeg synes det er godt gjort av deg å snakke om det her så åpent. Og jeg er veldig glad for at du gjør det! For at du tør. Du sprer så utrolig mye kunnskap og forståelse.
  Eksempelet ditt med kjolen, gjorde nesten vondt bare å tenke på. Noe så enkelt som å få kommentar på at man ser fin ut i kjolen, fremfor at arrene kommenteres… En sånn beskrivelse åpner liksom øynene enda mer.

  Ser frem til resten av videoene dine. Du er jammen meg søt! Du og dine kloke ord :)

 7. 7 Ingeborg 3. September 2011 at 21:11

  Dette er vanskelig for meg å forstå..vil ikke dette legge kjepper i hjulene for fremtiden din, tenker jeg. Men det er meg. Om du føler at å lage videoer gjør deg friskere, gjør det.

  • 8 arikanne 3. September 2011 at 21:47

   I så tilfelle har jo sykdommen lagt kjepper i hjulene allerede? Jeg kommer jo aldri unna uansett hvor mye jeg kanskje skulle ønsket det. Jeg kan fortelle sannheten til de som ønsker å lytte, eller jeg kan forbli taus.

 8. 9 Marianne 3. September 2011 at 22:03

  Eg e så flau over mine at eg alltid går med langarma, føle det ikke e noen vits, ikke noe eg har lyst til e å vise dem. vet folk dømme uten å vite, noe som plage meg veldig. stort problem på sommern kan du si.

 9. 10 Marthe 3. September 2011 at 22:12

  Synes det var sterkt å se og høre på videoen din Karianne! Utrolig hvor ærlig du klarer å være, og det tror jeg du kommer langt med! :-) Dette burde du være stolt av. Jeg synes det var fint å se den også, den lærte meg noe, jeg har selv ikke erfaringer med selvskading, så jeg synes det var lærerikt også selv om jeg skulle ønske at det ikke hadde skjedd deg eller noen andre <3

 10. 11 Monica B 3. September 2011 at 22:29

  Jeg er bare så imponert over deg! Du er utrolig tøff som er så åpen om selvskadingen, og du er så absolutt et forbilde for andre. Du er så reflektert og klok, du har opplevd så mye, men du står allikevel oppreist – og TØR å snakke om skadingen! Selvskading mener jeg er (veldig) tabubelagt, men det burde ikke være det, ettersom det er noe mange kan komme borti… Enten selv, eller med folk de kjenner. Og, ikke bare skriver du utrolig bra, men du snakker veldig godt for deg også :) Stå på videre, jeg venter på fortsettelsen!

 11. 12 Jenta 3. September 2011 at 22:42

  Det at vennene dine ikke forsto, som dem sa, er jeg enig i. Ingen vil forstå, uansett, om de ikke har opplevd det selv.

  Synes du er utrolig tøff, Karianne.

 12. 13 kine 3. September 2011 at 22:42

  Takk for svar, jeg gleder meg virkelig til resten! Stemmen din er nydelig, og jeg tror virkelig folk kan lære noe, forstå bedre, åpne øynene litt mer på grunn av disse videoene og fordi du er så åpen, ærlig og ekte om dette. I tillegg villig til å hjelpe andre og svare på spørsmål!

  Takk, Karianne! <3

 13. 15 konkylie 4. September 2011 at 03:19

  Så tøff du er! Fin film med fine svar. Det er godt det finnes folk som deg, som jobber for at selvskading ikke skal være et så stort tabu som det er. Jeg gleder meg til fortsettelsen :)

 14. 16 linnkarin 4. September 2011 at 08:32

  Mamma ble også sinna da hu fant ut at jeg selvskada. Måten hu fant d ut på var første gang jeg måtte sy og skolens rådgiver ringte og fortalte d til henne. Mamma hylte og skreik og raserte rommet mitt før hu gikk ut i skogen og gav meg klar beskjed om og ikke snakke m henne på lang tid. d var forferdelig vondt og hjalp ikke situasjonen over hodet. Håper for deg at åpenheten din ikke gir deg konsekvenser senere i livet. d er mange sneversynte folk der ute, men du vil også møte de som beundrer åpenheten din !

 15. 17 Marthe 4. September 2011 at 08:47

  Utrolig fin, åpen og ærlig video om et vanskelig tema. Jeg håper du ser selv hvor inspirerende du er for så mange! Jeg har vært skadefri i mange år, men har såvidt begynt igjen med småskading. Du motiverer meg til å la være, for jeg skjønner jo at jeg ikke får noe særlig ut av det selv.

  Jeg tror videoen din kan være nyttig å vise til andre som sliter med å forstå hvorfor “vi” gjør som vi gjør, sånn som foreldre og venner. Kanskje går det an å vise den først og deretter ha en mer rolig samtale rundt temaet? Min samboer reagerte akkurat som din mor, han ble utrolig sint. Videoen din hjalp meg nettopp til å forstå at han sikkert bare ble redd og frustrert.

  Tusen takk!

 16. 18 Frida S. 4. September 2011 at 08:55

  Fine jenta ♥ Du er så flink med ord!
  Kjente meg igjen i tankene dine angående kjole-situasjonen, for til tross for at arrene mine aldri har vært like framtredende som dine, tar jeg mange i å kaste både ett og fem ekstra blikk på mine mens de hvisker noe de tydeligvis ikke tror jeg hører til sidemannen. Det bryr meg ikke så mye lenger og går enda sjeldnere innpå meg, men jeg også lurer på hvordan det ville vært uten arrene der.

 17. 19 Mica 4. September 2011 at 09:23

  Takk for at du deler. Sterkt. Jeg skal vente på den videoen der du forteller om hvordan du klarte å slutte med bulimien/ bli friskere av spiseforstyrrelsen også! Jeg er sikker på at du vil klare det, bare gi det tid. Det kan nok ta en del måneder og år, men du er smart og løsningsorientert, så en dag vil du kanskje fortelle hvordan du fikk det også til :) Heia deg!

 18. 21 Kaktus 4. September 2011 at 12:31

  Fine svar på fine spørsmål.
  Og – du er SØT! :D

 19. 22 Katrine 4. September 2011 at 15:58

  Jeg er så enig i stort sett alt du sier.. Og jeg beundrer deg for å lage en video (for ikke å snakke om en hel blogg) rundt disse temaene. Jeg føler meg litt mindre alene og litt mer akseptert når jeg hører at andre har de samme erfaringene og tankene som jeg sitter med. Så takk :) Og stå på videre :)

 20. 23 Lene 4. September 2011 at 16:48

  Vakre Karianne! Råtøff e du :)

 21. 24 Linn L. 4. September 2011 at 20:47

  Du er modig som snakker så åpent om emnet, Karianne!

 22. 25 Maria 5. September 2011 at 00:25

  Jeg er så stolt av deg! Gleder meg til å se resten av videoene nå, du er så modig, og der fint å se :)

  …og dialekten din er så digg. Åh, Harstad <3

 23. 26 Linda 5. September 2011 at 07:09

  @ingeborg: ser ikke hvordan dette er annerledes fra din egen blogg? Dere velger bare ulikt medium, video vs bilder.

  Linda

 24. 27 Adelen 5. September 2011 at 22:27

  Du er bare nydelig fra topp til tå :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: