Brace yourself.

Nå er det ikke lenge til jeg har lovet at jeg skal bake kake. Jeg fant ikke oppskrift på eplekake som jeg hadde lyst til å bake og ender derfor opp med å bake noe annet. Klokka 1700 er det premiere på prøvelsen i seg selv.

Jeg har tenkt til å sende et tyggis-sos til pappa som akkurat nå har tatt med seg Daniel for å hente bilen han selvsagt ikke kunne kjøre hjem igår etter fest. Om jeg bare tygger nok tyggis hele, hele tiden, om jeg drikker kaffe til den store gullmedaljen, kanskje går det greit da? Hvorfor er det sånn at hjernen blir automatisk sulten ved lukten av mat? Kanskje går det greit om jeg bare tviholder på kameraet hele tiden og om Zahra forhåpentligvis bare mååå ut å tisse når jeg trenger å samle krefter til å stå imot?

Jeg har sovet i tretten timer. Det var tungt å stå opp, jeg er av den typen som er farlig morgengretten og helst ikke vil snakkes til eller forstyrres på lang tid – noe som ikke akkurat er mulig å få til i denne situasjonen.

Everyone wants happiness, no one wants pain, but you can’t make a rainbow without a little rain.

Vil tippe tegningen er tegnet mellom 1997-1999. Har selvsagt ikke skrevet årstall den gang den ble tegnet. Når jeg snudde tegninga for å se om det kanskje sto noe på baksiden møtte jeg ironien i seg selv. Tegnet på innsiden av ei eske grandiosa – Oh the sweet irony.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: