En, to – tre.

Jeg tror (har planer) om at jeg skal skrive et mer utfyllende innlegg om dagen senere (kanskje), men må bare nevne det såvidt nå. Tre døgn er akkurat i boks. Takke fanden for at pengene ikke hadde tikket inn på konto og at mastercardet lå igjen hjemme. Det vil med andre ord si at jeg lyktes i å styre unna når jeg hadde sjansen til å feile.

Som en ekstra motivator dukket det opp nok en pakke fra eBay i posten. Jeg trodde det var mammas tallerkener som hadde kommet, men det viste seg å være en av mine pakker istedenfor. Nå venter jeg da ikke flere pakker bortsett fra tallerkener til mamma. Dag fire står for tur og jeg håper kvelden skal gå greit uten for store vanskeligheter.

Ellers kan jeg nevne at jeg har vanvittig vondt i magen idag noe jeg finner absoutt grusomt siden det er svært sjelden kroppen min blir fysisk syk når det ikke er relatert til spiseforstyrrelsen. Forsåvidt kan dette også være spiseforstyrrelsen men det har aldri gjort så vondt før. Om det ikke var bedre innen imorgen burde jeg bestille akuttime, men jeg regner med at det går over og blir bedre innen da. Er det ikke da ironisk at jeg gladelig kunne spist og spydd fordi jeg kjenner og føler at jeg kan kontrollere den type smerte mens denne er uforutsigbare og befinner seg utenfor noe jeg kan kontrollere?

Jeg er her; jeg forventer ingenting til meg selv av flere spyfri dager fordi jeg ikke vil ødelegge mestringsfølelsen ved å heve lista for høyt. Jeg fokuserer ikke på fire døgn, jeg fokuserer på å klare kvelden og så får jeg se imorgen og finne flere små mål. Går det ikke, så går det ikke men sammenlignet med min éne spyfri dag i forrige uke er dette en trippel forbedring allerede.

Advertisements

6 Responses to “En, to – tre.”


 1. 1 Maren 24. August 2011 at 20:15

  Du er flink! Vær stolt av deg selv :))

 2. 2 laipai 24. August 2011 at 21:09

  Yay and hurray. Krysser fingrene for at dagen i morgen går bra også :)

  <3

 3. 3 Anne Marte 25. August 2011 at 00:24

  (Y) Thumbs up ^^
  …Håper magen gir seg! Det er ikke noe moro med magevondt :/

 4. 4 Beate 25. August 2011 at 00:24

  En dag av gangen! Du er god :-)

 5. 5 Line Kristin 25. August 2011 at 19:16

  Du er flink! Ta en dag av gangen :) Kjemp videre!

 6. 6 Maria 26. August 2011 at 04:34

  Du er så flink! Og det smilet ditt.. Akk. Du er vakker også! Flink og vakker, finnes ikke bedre kombinasjon :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: