eBay // Paint your life purple.

Det hele begynte med “hva gjør du?” i chatten på facebook. Svaret? “Ser på ting på eBay”. Jeg som allerede kjedet meg synes det virket som en god idé å sjekke ut dette med eBay, og da var det gjort! Jeg husker når jeg var elleve, tolv, tretten år gammel og lakket telefonene mine med neglelakk fordi jeg ville ha personlig særpreg på dem. Så, jeg ville ha deksel til telefonen, noe jeg fant og bestilte. Mange med iphone har jo superfancy’e greier! Jeg har HTC incredible S og det finnes ikke akkurat mange valgmuligheter i Norge. Deretter ville jeg ha cover til maccen og brukte evig lang tid på å finne den perfekte nyansen lilla. Fant en auksjon som begynte på 0.99$, bydde og vant. Seks kroner? Med porto, hundreogtjue, i Norge i butikk? 299? 399? Spiller ingen rolle hva det koster, det er definitivt ikke noe jeg finner på en butikk i Harstad uansett!

Jeg blir så glad hver gang det dukker opp en liten pakke i posten. Både fredag, igår og idag har det dukket opp små pakker!

Lilla for life.

Dagens miniglede til femten kroner for to, da kan jeg nemlig gi bort den ene. Den jeg fikk igår var lilla forresten, ehehe.

I tillegg har jeg også prestert å kjøpe hundelenke til Zahra, flexibånd (unnskyld, dette er kjempeharry), med innebygd lommelykt, siden sola ikke skinner fra november til midten av januar (den kostet også seks kroner, femtifem med porto). Og jeg har klikket hjem nye tallerkener til mamma som hadde knust ett par stykker, og sko.

Jeg har en jakke på belønningslista, men jeg må bare komme dit at jeg er belønning verdig før jeg kan bestille. Føler meg en smule materialistisk, men små gleder, sant? Jeg har lyst til å skrive hull i ørene på belønningslista også, jeg hadde sju før og savner de to jeg hadde øverst i ørene. Ender alltid opp med å ta dem ut når jeg er på CT scanning eller MR på sykehuset.

Det fine med å bo i en koffert (nei, jeg har enda ikke pakket ut, selv etter fem uker hjemme…) er at man glemmer de gamle klærne, og når man dermed går lei og vil finne nye klær, så gjenoppdager man en hel haug klær i søppelsekker i garasjen.

Og forresten, så finnes bloggen min som side på facebook igjen. Den forrige forsvant når jeg deaktiverte facebook en gang i juni / juli. Om du ønsker finner du bilder og oppdateringer HER.

Advertisements

17 Responses to “eBay // Paint your life purple.”


 1. 1 Night 23. August 2011 at 22:41

  God idé, kanskje eBay skal sjekkes ut! Elsker å få pakker i posten!!
  Og den magen der kan jeg ikke unngå å misunne, herregud så perfekt (og nydelig brunfarge)
  <3

 2. 3 Marthe 23. August 2011 at 22:42

  eBay er ikke så dumt det skjønner jeg! Veldig fint det du har kjøp deg, nydelig deksel på mobilen :-) Og, så fint det med å lage belønninger for seg selv, det kan jo gi ekstra motivasjon på tunge dager også! Takk for en fin ide :-)

  • 4 arikanne 23. August 2011 at 22:55

   Det er virkelig oppløftende når man surrer rundt sånn halvveis likegyldig i humøret, også sier mamma “pakke i posten”, haha! Priceless ;)

 3. 5 KarianneD. 23. August 2011 at 23:42

  Har aldri vært på ebay, men var på en annen sånn budside. Vant noen runder og fikk mye til en billig penge, men så fant jeg ikke ut hvordan jeg betalte.. også glemte jeg det. Fikk inkassovarsell! :o Sånn går det når man er over gjennomsnittet distré og har dårlige elektroniske ferdigheter, haha

  Jeg vil ha lilla deksel til mac’en, det var fiiiint! Lilla er best, love it.

  Piercingen var nydelig, og du er sykt brun! Fin er du og<3

  • 6 arikanne 24. August 2011 at 01:32

   Oi, høres skummelt ut! Paypal ordner opp ♥
   Go for purple! Jeg har sovet i sola ;) Takveranda lenge leve. Vi har så mange vinduer at det blir sykt varmt når sola står opp, så jeg legger meg på verandaen istedenfor, høhø.

 4. 7 Anne Marte 24. August 2011 at 00:54

  :D LILLAAAAAAAAAA <3 <3 <3
  Veldig fine ting :D Det er så gøy å shoppe når man finner fine ting! OG BILLIGE ikke minst ^^,

 5. 9 Animalin 24. August 2011 at 01:37

  Hihi! Fina! Små gleder!
  Har ikke turt å kjøpe noe fra Ebay ennå, men er stadig inne å kikker.. De har jo ALT (nesten).. Supermisunnelig på Mac-skin’et! Har du MacBook pro? MacGyver (ja macen min har navn) er en hvit MacBook! Den vil og ha! Hjelp? :) Fant bare til Pro selv, men mistenker at jeg bare ikke har skjønt greia med Ebay ennå. Så hvis du går tom for ting å gjøre, så kan du strekke ut en hjelpende hånd til en clueless student fra Drammen :p
  Annet enn det, så vil jeg bare si at jeg synes du er utrolig tøff, både fordi du må face problemene dine hver dag, og fordi du skriver så åpenhjertig om det! Skulle ønske jeg kunne fortelle deg hvordan du blir kvitt alt på en gang, men det kan jeg ikke. Jeg aner ikke, men jeg håper du knekker koden en dag! Kommer i allefall til å fortsette å lese om hverdagen din!
  Pass på deg selv!

  Ta ta!

  • 10 arikanne 24. August 2011 at 19:00

   Jeg har macbook pro, den lille på 13 komma noe tommer. De selger skins etter tommer så du må vite hvor mange tommer skjermen på maccen din er. Regner med den er samme størrelse som min, det vil si at du kan bestille ett av dem på 13. Hmm, eller, først; finn ut hvor mange tommer maccen din er, deretter søker du “Macbook xx” skin”, du må ha anførselstegn etter tallet som sier hvor mange tommer maccen din er. Om det ikke dukker opp noe, prøv å legge til “original”. Bestevenninna mi har en vanlig macbook og hun har funnet rosa skin i alle fall. Håper du finner ut av det :)

 6. 14 Fay 25. August 2011 at 18:21

  Du har sikkert fått dette spørsmålet tidligere, men hva betalte du for stjernene? De var foresten drittøffe :)

 7. 16 Fay 25. August 2011 at 21:37

  Kjempetøft! Hvor tok du de? Jeg har tre tatoveringer fra før av, og vurderer å ta en til på handleddet :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: