New Layout!

Nå har jeg endelig kommet så langt at jeg har fått endret på layouten. Begynte jo å tulle med den i sommer når jeg blogget mindre og la ned bloggen noen uker. Før den ble helt sorthvit var den rosalilla, men jeg kom ikke så langt at jeg byttet ut den sorthvite headeren med den jeg hadde i farger.

Mangler én liten detalj, det er snakk om ett feilplassert tall, og etter å ha stirret på koder og pixler og detaljer i over fire timer er jeg så lei at det lille tallet – det får bli en annen gang.

Nå som jeg endelig har lagd kolonnen til høyre (den jeg skriver i nå) bredere kan jeg legge ut større bilder! Har ett helt skred av bilder jeg ikke har postet fordi jeg har ventet til jeg skulle somle meg til å ordne layouten, så nå blir det bilder. Vel, ikke umiddelbart, men imorgen. Fisketur blandt annet, fullmåne i solnedgang, tilfeldige snapshots, blomster og blablabla.

Gamle;

Advertisements

16 Responses to “New Layout!”


 1. 1 liseliten 21. August 2011 at 02:23

  Nydelig header!! Jeg liker godt bakgrunnen også. Liker liker!

  • 2 liseliten 21. August 2011 at 02:24

   Ps. Vet ikke om du hadde samme bakgrunn før, men den kom hvertfall finere frem nå ;)

  • 3 arikanne 21. August 2011 at 02:28

   Thank you! Satt kjempelenge og surra med den. Det er utklipp av samme bakgrunnsbilde jeg har hatt på de siste headerne mine, men rotert og justert og added brushes og litt sånt!
   Ang bakgrunnen; jeg hadde en annen, men så var det en annen blogger som plutselig hadde samme for en stund tilbake, så da bytta jeg til annet mønster fordi jeg ikke ville ha samme :P

 2. 6 Trine 21. August 2011 at 11:27

  Hei Karianne :) Jeg syns headeren er veldig fin. Jeg liker også baggrunden. Og så er der noe annet, jeg også liker hmm men jeg vet ikke riktig hvordnan jeg skal si det? Har du gjort noe ved skriftstørelsen? Fordi jeg syns skriften din og syns er ble meget mer… behagelig å læse. Som om der er mere plads nå eller noe. :D
  Klem til deg :D

  • 7 arikanne 21. August 2011 at 12:28

   Har ikke gjort noe særlig med skriften nei, men det er kanskje enklere å lese når kolonnen er bredere? Neimen om jeg vet :P Tusen takk og klem tilbake :)

 3. 8 x3 21. August 2011 at 12:23

  Kjempefint!!! Gleder meg til å se flere bilder :)

 4. 9 Christina Strømme 21. August 2011 at 12:51

  Den var kjempefin, Karianne! :) Skulle hatt nytt til min jeg og, men gaad, for et ork, haha :)

 5. 10 Tirill 21. August 2011 at 13:02

  Kjempefin :)

 6. 11 Line Kristin 21. August 2011 at 13:29

  Kjempefint! :) Du er heldig som har peiling på sånt. Jeg klarer NADA, hehe.
  Gleder meg til å se bilder!

 7. 12 Kaktus 21. August 2011 at 20:06

  Finefin! Nydelig headerbilde! <3

 8. 13 Linn L. 22. August 2011 at 12:29

  Oi, nå var det mye nytt her! :) Kjempefint ble det, og lettere å lese også, faktisk. Veldig fint!

  • 14 arikanne 22. August 2011 at 14:02

   Så bra at flere synes det ble lettere å lese! Jeg hadde egentlig ikke tenkt over det og har bare gjort noen minimale endringer i forhold til tekst, ikke rare greiene i det hele tatt. Kjekt å vite at de små detaljene også har noe å si ;)

   • 15 Linn L. 22. August 2011 at 16:49

    Det er ganske annerledes fra det var på mac’en min, i hvert fall. Skriften er ikke så “tett”(?) liksom, litt mer luft mellom bokstavene. Ikke for det, jeg likte den gamle skriften godt også :) Men ifølge deg er det jo ikke forandret noe på skriften (om jeg forstår deg riktig) :p UANSETT, hehe, det er fint med duse farger mot en gråhvit bakgrunn :)

   • 16 arikanne 22. August 2011 at 17:53

    Jeg har endret på skriften i tittelen, den er ikke så tett som den pleide å være. Og jeg tror jeg endret fonten fra tahoma til verdana, så det er ikke den enorme forskjellen, men jeg ser hva du mener ♥ Takker for tilbakemelding!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: