Forandringer.

De siste dagene har jeg knotet med html (hypertext markup language) og css (cascading stylesheets). Hvorfor? Jeg holder på å lage nytt design til bloggen. Jeg skal gjøre litt om på den slik at jeg kan poste større bilder, og jeg skal forandre på menyene og header slik at jeg får… en ny begynnelse på en måte?

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er flink til å ta bilder eller noe, men jeg kan si så mye som at jeg liker å ta bilder og ønsker å bli bedre. Dessuten er det mer interessant å lese en blogg med bilder, kontra bare tekst, opp og ned i mente. Pluss at bilder og redigering lett blir noe jeg faller inn i og tiden flyr avgårde. Jeg trenger det akkurat nå, distraksjoner fra alt mulig annet som ligger å murrer i hodet.

For tiden er jeg ikke noe glad i å dusje. Det må selvsagt til, men jeg blir like deprimert hver gang. Håret som bare faller av! Nå er jeg ganske heldig som er utstyrt med ganske mye hår i utgangspunktet – mannen i gata kan selvsagt ikke se at det blir tynnere, men jeg merker det utrolig godt når jeg setter det i strikk. Dessuten ser det helt dust ut når hår jeg har mistet for flere måneder siden begynner å vokse ut igjen.

Jeg ler fordi det ser så dust ut. Jeg er veldig glad i hårkliper // sjingelnåler (det er det vi sier her nord??) // fliseklemmer / kryssklemmer eller hva man nå enn måtte kalle det. Bildet er forresten noen uker gammelt. Etter en runde med hårføner er jeg nødt til å plukke opp alt håret som har falt ut for deretter å kaste det. Det er ganske trist hvordan jeg kan dra fingrene gjennom håret og se hvor mye som løsner. Jeg liker ikke å greie håret og gjør det ytterst skjelden. Annenhver uke kanskje, løser det heller opp med fingrene.

Idag er i alle fall en bedre dag enn igår. Det skal ikke så mye til når jeg egentlig hadde mest lyst til å legge meg ned og sove for alltid. Det er lenge siden jeg var så fysisk dårlig etter rundet over doskåla som jeg var igår. Selv om jeg prøver å tenke at gjort er gjort og sånn ble det, så kommer jeg likevel ikke unna min egen skuffelse fordi jeg skulle ønske jeg var bittelitt flinkere til å holde igjen.

Photobooth + kjedsomhet = ♥

Rastløs fordi jeg venter på at bestemor skal ringe, må en tur innom dit for å hente objektivet jeg savner pluss annet.

Jeg har også tenkt ut mål på kort sikt. Mål fram til onsdag. Ni punkter, jeg lover meg selv å være fornøyd om jeg greier fem av dem. Det handler om å distrahere meg selv med noe annet, finne en annen måte å distrahere meg selv fra spising og spying, en annen måte å håndtere vanskelige følelser på. Om det virker har jeg ingen peiling på, men jeg håper det kan ha noe å si. Det handler også om å nå kalorimålet jeg er enig med frk.fastlege om per nå. Ingen vits i å heve den lista når jeg såvidt hopper over uten riv på en god dag. Det handler også om å komme seg ut av huset hver dag, om enn bare for å gå en tur.

Og ett aldri så lite hurra fordi jeg endelig har betalt ned alt jeg var skyldig på mastercardet. Jeg lover meg selv at jeg ikke skal overtrekke det flere ganger på grunn av bulimiske intensjoner. Det er ikke noe særlig å være uten penger med femtusen kroner i minus fordi jeg har spist og spydd vekk pengene.

Midlertidig motivasjon og kunnskap lært på den harde måten; ting blir kanskje ikke lettere før jeg greier 6 døgn uten spising og spying. Det var ikke godt nok å holde ut fem dager for å bli kvitt vannet i kroppen, men kanskje blir det bedre om jeg holder ut til seks dager. Seks dager er herved mål fram til onsdag.

Jeg har forresten glemt å skrive noe jeg synes var gode nyheter. Resultatet av serumspeilet jeg tok for å sjekke hvordan jeg lå an i forholdt til normalen på epilepsimedisiner var lavt, ergo doseøkning, og jeg håper det får meg til å føle meg enda litt tryggere når jeg vet at jeg er bedre rustet. Det er logisk at angsten kanskje blir bedre og jeg håper det virker i praksis.

Advertisements

13 Responses to “Forandringer.”


 1. 1 Kine 12. August 2011 at 16:37

  Jeg har lest bloggen din i over et år og aldri lagt igjen en kommentar, men nå kan jeg ikke dy meg.
  Du er vakker!

 2. 2 spolits 12. August 2011 at 17:05

  Bare kjemp på videre du! Jeg sliter også med bulimiske episoder. Blir så motivert til å slutte når jeg leser om deg. Jeg skal klare mer enn en dag pause!

 3. 3 myfunnydays 12. August 2011 at 17:23

  Herlige bilder :)

 4. 4 Maria R. 12. August 2011 at 17:48

  Alle vennene mine, og meg selv såklart, sier sjingelnål. Også er du utrolig pen.

 5. 5 Lene 12. August 2011 at 18:29

  Du e så fin Karianne <3

 6. 7 Renate 12. August 2011 at 19:46

  ååh, så nydelige øyner du har! *misunnelig* <3

 7. 8 laipai 12. August 2011 at 21:08

  My beautiful girl <3

 8. 9 Kasine 12. August 2011 at 21:30

  Du har slik et vakkert smil!

 9. 10 kine 12. August 2011 at 22:18

  Du er fantastisk, Karianne! <3

 10. 11 Ingeborg 14. August 2011 at 04:32

  Ååå..vil du ha jobb som hjemmeside-et-eller-annet hos meg? Jeg forsøker få til noe nytt..men er så lite teknisk, hører hjemme i steinaldern jeg. Jaja. Glad for å se at du tar fatt i FRISKE interesser, det er det du har nytte av <3

  • 12 arikanne 15. August 2011 at 16:35

   Tja. Den layouten jeg har nå kan jeg ganske enkelt redigere etter dine preferanser med bakgrunn / farger / header. Jeg lagrer alltid koden, så selv om jeg holder på å lage en annerledes layout til meg selv, så kan jeg sikkert hjelpe deg, because I like you ;) Men dog; denne koden fungerer såvidt jeg vet bare på wordpress, og for å kunne redigere layout selv på wordpress må du betale noen kroner i året. Mener å huske jeg betaler omtrentlig 200 kroner i året for å ha arikanne.com kontra arikanne.wordpress.com, pluss at jeg da står fritt til å herje med cascading stylesheets.

 11. 13 Kaktus 14. August 2011 at 22:07

  Så fin du er! <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: