Zahra tar av! // Video.

Jeg laster den bare opp uansett, så slipper jeg å tenke mer på det. 

Zahra er ikke trent på å løpe – det kommer fra naturens side. Italiensk Mynde er den minste mynden i myndegruppa men opprinnelig er det Greyhounden som brukes til løp / konkurranse / veddeløp. Av alle de små hunderasene er italieneren den desidert raskeste. Du finner ingen andre hunder på 4-6kg som løper raskere.

Jeg blir skikkelig glad når hun tar av og virkelig begynner å løpe. Det ser ut som hun flyr, det går vanvittig fort. Jeg blir også litt sånn at jeg holder pusten / ler stille (det hører du på videoen) fordi jeg ikke vil forstyrre henne eller få henne til å stoppe opp.

Filmet med mobilen.

“Hei bærta!”, – jeg høres ufattelig teit ut på video. Også er det superkjekt å ha en hund som du ikke trenger å gå tur med i timevis! Bare slippe dem løs, så gjør de nesten hele jobben selv.

Mamma og Dina er også med på videoen – mamma prøver å oppmuntre Zahra til å løpe enda fortere. Hun løper fortest på begynnelsen og slutten, i midten driver hun egentlig bare og hopper rundt uten mål og mening.

Advertisements

33 Responses to “Zahra tar av! // Video.”


 1. 1 belle 7. August 2011 at 21:50

  hehe.. søt!:D gleder meg til jeg får meg hund!:)

 2. 2 Kaktus 7. August 2011 at 21:51

  “Hei, bærta!” – så koselig! Høre godt hvor glad du er i henne. <3
  Den mynden jeg så i går løp typ som det der, bare med en eier på slep som den stadig økte distansen til. Og hun ropte alt annet enn et kjærlig "Hei, bærta!", det skal jeg love deg.
  Hun er fin, og det er så godt å se/høre/lese innleggene dine om henne, kjærligheten din for henne og vice versa vises så godt. :)
  Klem.

  • 3 arikanne 7. August 2011 at 22:27

   Ahaha! Jeg greier ikke å la være å le fordi jeg SER det for meg! Jo større mynden er i str, jo fortere løper den jo også! Ahaha!
   Klem tilbake ♥

   • 4 arikanne 7. August 2011 at 22:31

    Når jeg tenker meg om går det opp for meg hvor CHEESY det er med hundeeiere som snakker til bikkjene sine som små barn – men det er AKKURAT det jeg ofte gjør. Er jammen glad jeg sa “bærta” istedenfor “baby”, for det hender også! Cheesy, say no more.

   • 5 Kaktus 7. August 2011 at 23:07

    Nja, it deepends. Å si det du sa, blir kos, ikke cheesy. Klengenavn, kommentarer osv.
    De som snakker til hundene sine, fører samtaler med dem, som om de faktisk tror de _forstår_ hva de sier, ordrett, typ “Nå må du ikke tisse inne nei gullet, for da lukter det tiss over alt! Sant nei? Nei, det skal du ikke nei, for da vet du at mamma blir sint!”, det er _de_ som står for den cheesy kvoten av hundeeiere. ;)

   • 6 arikanne 7. August 2011 at 23:37

    Ja, når du sier det – that’s supercheesy! Snakker ikke til henne i fulle setninger akkurat. Det er mer “skal vi gå ut å tisse?”, for om hun reagerer på det, så betyr det at hun MÅ. Hvis ikke lar vi være. Og “er du sulten?” og “kom, nu ska vi gå å lalle” om natta når vi tar kveld. Pluss kommandoer som “stå, gå, versegod, sitt, ligg, hopp, apport, se hit ” og “søk”. Og selvfølgelig “kom hit da”, som jeg sier på filmen.
    Men bestemor snakker med Zahra om ALT. I promise you that, haha.

   • 7 Kaktus 7. August 2011 at 23:42

    Men egentlig, kommer det an på _hva_ du snakker med bikkja om, om det er cheesy eller ikke. Jeg har drevet med hest i mange år, og det er få ting som er så befriende som å sitte i sagflisa alene med 600 kg snille muskler å tømme hodet. Ingen vonde blikk, ingen bebreidende ord, kun nærhet og (det som der og da oppfattes som) forståelse.
    Så vi, eller jaffal jeg, møtte nettopp meg selv litt i døra når jeg kommenterte her, haha. :p
    Men, som jeg sier, det kommer litt an på hva man snakker med dyret om. Ift. hunder vil jeg si at kommandoer og spm. typ “Skal vi tisse?” er OK, men jeg ville ikke spurt bikkja om hvilken farge jeg burde hatt på gardinene. :p

   • 8 arikanne 8. August 2011 at 02:17

    Herreguuud som jeg ler nå. Nei, jeg hadde nok ikke spurt Zahra om jeg så tykk ut i disse buksene her for å si det på den måten! Ahaha!
    Men jeg skjønner hva du mener, virkelig. ♥

 3. 9 Mica 7. August 2011 at 21:52

  Det gikk fort ja! Supersøt hund :)

 4. 10 Solveig @ poona 7. August 2011 at 22:30

  Haha! Jeg fikk med meg at du skrev at hun løper raskt, men innså ikke at det var SÅ raskt. Gurimalla, det gikk unna :’)

  Og du..? Vil bare si at jeg leser. Sitter ofte og formulerer en kommentar, men som regel ender jeg med å trykke den bort fordi jeg ikke helt klarer å finne riktig ord. Men vit at jeg leser og at jeg bryr meg.
  <3

 5. 12 Elin Alexandra 7. August 2011 at 22:36

  Zahra i sitt rette element! :D

 6. 14 Lileana 7. August 2011 at 22:51

  Det er så herlig å se de løpe :D De elsker det og man ser det på dem <3

 7. 15 Maria 7. August 2011 at 22:56

  Åh hun sprang fort! Nydelig er hun også.

 8. 16 Marthe 7. August 2011 at 23:01

  Bli helt imponert over farta hennes! Ser ut som ho virkeli kose sæ. Fikk løst t å poppe inn i bilde, og spring ilamme. Skjønne godt ka du mene når du sir du bli gla av å se på ho :) Virkeli imponeranes den farta! Humøre mitt blei løfta flere hakk, bli nok ikke siste gang i kveld æ ser den. Takk <3

 9. 17 Annika 7. August 2011 at 23:03

  Nydelig hund! Du er heldig som har henne :) Jeg er fast leser av bloggen din forresten. Jeg setter pris på ærligheten din. Du setter ord på følelsene dine så godt, bedre enn jeg noen gang kommer til å klare.

 10. 19 Destgirl 7. August 2011 at 23:41

  Utrolig for en fart, så ut som hun koste seg masse :)

 11. 21 myfunnydays 8. August 2011 at 07:42

  *Ler* For en fart! :D

 12. 22 Trine 8. August 2011 at 10:21

  Oi så hurtig !!!

 13. 23 Heidi 8. August 2011 at 12:42

  Søkke ho spreng fort :)

  Nydelig hund, eg blir mer og mer forelska i den hunden :)

  Ha en fin dag videre

  -Heidi

 14. 25 Heidi 8. August 2011 at 15:10

  Herre, hun løper jo som hun har Fanden i beina, å so søt da!!!! :D E me vil ha!!!

 15. 26 Nerve 8. August 2011 at 16:00

  Haha, så utrolig søt hun her, og steike som hun kan løpe! :)

 16. 27 bulimiahjelp.blogg.no 8. August 2011 at 18:43

  måtte bare si at jeg las en motiverende linge hos deg som jeg har hatt på repeat i hodet mitt i hele dag: Hvert minutt er en liten seier (eller noe i den retningen vertfall) so far, so good! håper virkelig det går bra med deg.. :)) stå på!!

 17. 28 Lene 8. August 2011 at 18:47

  wow,så fort hu springe,hehe:) vldig fine hond du har;)

 18. 29 Mie - Ulik deg 8. August 2011 at 21:13

  AHAHAHAHAH :-D jeg dør!! :D :D

 19. 30 ThisISmeThen 9. August 2011 at 14:44

  hihi… Så herlig :-D ELSKER å se hunder løpe. De er så ville liksom. og du ser bare hvor inderlig de nyter det <3 hihi… måtte le litt for meg selv jeg også. Hun er nydelig!

 20. 31 lifeofmonita 9. August 2011 at 18:15

  Hihi, så søøøøt! En liten racer hun der altså. Det er noe med disse dyrene, man blir rett og slett bare så mye bedre av å være rundt dem ;) En liten ablegøye, eller løperunde kan liksom snu humøret vårt. (De som ikke har hatt dyr noengang, vet virkelig ikke hva de går glipp av!)

 21. 32 Anja 9. August 2011 at 21:12

  Wow, det gikk fort! Ha ha skikkelig kult å se;D Utrolig nydelig hund da:) hunder gir så mye glede.

 22. 33 Celli 10. August 2011 at 20:13

  Det må være sinnsykt deilig å løpe så fort! Jeg vil bli en sånn hund i mitt neste liv


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: