g-a-h.

Idag er en sånn dag hvor jeg har lyst til å riste meg selv fordi jeg er så uryddig og kaotisk. Fordi jeg så lett lar tanker fly helt andre steder, fordi jeg ikke får gjort det jeg har lyst til på grunn av at jeg utsetter å gjøre én ting.

Idag har jeg forferdelig mange gode idéer, og det blir rett og slett bare stress for jeg aner ikke hvor jeg skal begynne eller hva jeg skal gjøre først! Det slår meg at jeg burde svare på de mailene jeg har fått og lest uten å svare ,( jeg leser de på mobilen når jeg får de og tenker at jeg skal svare på maccen fordi det går fortere å skrive på tastatur), jeg burde bli flinkere til å besvare kommentarer her på bloggen for å vise at jeg faktisk bryr meg om de ordene dere tar dere tid til å skrive! Vit at det er gull verdt, dere er gull verdt.

Jeg har lyst til å legge ut bilder!!! Har jo kameraet fullt av bilder jeg vil dele! Også har jeg lyst til å ta bilder, men jeg er tom for strøm og har enda ikke kommet så langt som å dykke ned i en meget rotete koffert med ting, tang og klær strødd utover gulvet. Men før jeg vil legge ut bilder vil jeg redigere layout / design på bloggen for at jeg skal kunne legge ut bilder i en enda bedre kvalitet (større), men da må jeg lage header og for å få til det burde jeg ideelt sett finne en datamus for jeg frykter at min havnet i feil koffert i juni og ble med pappa til Bergen.
Ikke nok med at jeg er tom for strøm, objektivet jeg vil bruke ligger hos bestemor og dit utsetter jeg å dra fordi vetkta mi er der og jeg er redd for å ta den med meg i retur…

Igår fikk jeg filmet Zahra når hun tok av og løp i sirkler på ei gresslette rett her borte, men så får jeg ikke redigert filmen i iMovie fordi den sikkert er i feil format – g – a- h, mobilkvalitet. Kanskje jeg bare legger den ut, uredigert og jævlig.

Og jeg skulle skrive om dag 4 uten oppkast og dag 5 som ikke ble suksess (idag) og hvorfor jeg opplever/føler at det gikk straight to hell. Jeg vurderte nesten å videoblogge det (full av gode idéer), men så var det laderen til kamera…

Og jeg vil lage giffer! Eller, GIF’s som det egentlig heter. Jeg har i alle fall én eller to GIFfer som hadde blitt veldig søte. (Men først må jeg lære meg hvordan)

Akkurat nå føler jeg at jeg har tusen ting å gjøre og burde helst avslutte dette innlegget nuh for å få gjort noe før jeg mister interessen fullstendig. (Hvorfor kunne jeg ikke kommet på alle disse tusen tingene før food and shit went straight to hell?!)

Advertisements

4 Responses to “g-a-h.”


 1. 1 laipai 7. August 2011 at 21:06

  Gaaah,sånne dager er bare så….gaaah,eller,gaaawd. Tiltak.com

  <3

 2. 3 Maria 7. August 2011 at 22:19

  Gawd, hater å ville gjøre masse men kan på en måte ikke. Men bedre det enn å være helt inspirasjonsløs/ lite kreativ.

 3. 4 Destgirl 7. August 2011 at 23:36

  På slike dager skulle ønske jeg kunne stikke hodet i sanden og bli der til neste dag…

  *klem*


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: