Tiltak // random.

Jeg har funnet ut at jeg er nødt til å tvinge meg selv til å gjøre ting jeg egentlig liker, sånn at jeg kanskje minnes på hvor mye jeg egentlig liker det, for akkurat nå virker alt som tiltak.

Døgnrytmen, spiller ingen rolle om jeg legger meg rundt halv fem og står opp omtrentlig tolv timer senere. Idag sto jeg opp kvart på to, drakk en næringsdrikk, spilte to runder feevo på facebook før jeg la meg igjen. Sov til telefonen ringte, avsluttet samtalen og sov til mamma kom hjem rundt halv fem. Tok meg selv i å glede meg til å legge meg tidlig idag siden jeg har legetime 0940 imorgen tidlig og får tusen ganger mer angst om jeg er trøtt eller føler at jeg har hangover fra medisinen fordi jeg ikke har sovet nok på forhånd.
Skal ta serumspeil, måle konsentrasjonen av epilepsimedisin i blodet / kroppen for å se om dosen skal økes for å… gjøre livet mer anfallsfritt.

Mamma, G & co kom hjem igår. Med “& co” mener jeg; Zahra, Dina, Lea og Odin. Hvor enn jeg snur meg virker det som om det står en eller annen hund i veien, helst Dina for hun er bare året gammel. Men ord kan ikke beskrive hvor glad Zahra gjør meg.

This is how we roll. Igår skrev jeg “forever alone”, men med Zahra blir det “Never alone” ♥ (mobilkvalitet)

Også synes jeg det er veldig fascinerende å se hvordan hun også blir brun i sola. På magen der hun er mørk grå / sort er hun egentlig lys grå / hvit til vanlig. Sikkert useless info for dere som leser, haha. (mobilkvalitet)

(photobooth)

Jeg har tenkt i flere dager at jeg skal gjøre noe med designet og layouten på bloggen. Jeg vil gjøre denne spalten (hvor tekst og bilde kommer) litt bredere slik at jeg kan legge ut litt større bilder, ta flere bilder og blogge flere bilder, siden fotografi og redigering gir meg en god følelse. Men, for å beholde symmetrien i designet må jeg lage ny header og det er det som er mest tiltak. Gaaah .

Og telefonen min har blitt lilla. Noen jeg snakket med på torsdag snakket så inderlig om eBay, og da ble jeg litt sånn… “hmmm…” og så var det gjort. Og når jeg fant dette, så måtte jeg jo bare. Og mens jeg var så godt i gang måtte jeg bestille ett til, pluss at jeg kjøpte lilla mac (skin) til fem kroner. Fem kroner.

Tatt med nikon. Alle bildene i dette innlegget har forskjellig kvalitet. Det er forresten ikke riper i skjermen, det er riper i plastikken.

Uff jeg har ingenting fornuftig å skrive om.

Advertisements

6 Responses to “Tiltak // random.”


 1. 1 Kaktus 2. August 2011 at 18:06

  Koselig info, ikke useless info.Vi hadde Tibetansk Spaniel hjemme når jeg var mindre, barten hans ble mørkere om sommeren, awesome. :D

 2. 2 Destgirl 2. August 2011 at 19:37

  Hunden din er jo bare utrolig skjønn, har så lyst på en hund selv :) Likte innlegget ditt jeg, blir spennende å se hvis du skal forandre layouten.
  Lykke til hos legen, håper du får sove.. kjente meg igjen i det å sove, jeg sto opp kl 18 og hadde ikke lyst å stå opp, har lyst til å sove bort alt, men måtte opp, så las jeg innlegget ditt og det hjalp litt, så takk :)

 3. 3 laipai 2. August 2011 at 21:35

  Når livet ligger og dupper i de mørke dalene så mister man helt interessen for det man liker også,var sånn med meg også,men har heldigvis klart å finne tilbake til dem igjen.
  Godt at du fikk tilbake Zahra igjen da,så har du godt selskap. Håper det går bra å leve under samme tak som mamman din igjen.

  <3

 4. 4 Ingvild 2. August 2011 at 21:39

  mm, skal få meg mac snart, jeg viste ikke at man kunne få mac-skin. det var jo useful info det!
  drømmer om en hund jeg, det ser utrolig koselig ut, når verden ikke alltid er det :)

 5. 5 Marthe 2. August 2011 at 22:15

  For et vakkert bilde av deg og hunden din! :-) Jeg håper du får en god uke Karianne, det fortjener du <33 Lykke til i morgen :-)

 6. 6 Linn L. 3. August 2011 at 15:32

  Vet du, det er helt ålreit med noen “hodeløse” innlegg iblant de velskrevne, dype tekstene du som regel har. Vi vet du har det i deg vettu.

  <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: