“I Survive”

[tumblr/weheartit]
Advertisements

5 Responses to ““I Survive””


  1. 1 Destgirl 28. July 2011 at 11:49

    <3 <3 den likte jeg, veldig bra tektst :)

  2. 4 tine olsen 29. July 2011 at 02:12

    Heisann! Jeg vil nå komme med ett tips som kanskje vil høses kjempe dumt ut. Men jeg har oppdaget at det faktisk funker. Jeg er en jente som har skkurat de samme diagnosene som du har. De trenger ikkefunke for deg, men de hjalp meg litt på veien. Det fungerer slik at du gjør om alle problemene dine til metaforer, og siden du da kan gjøre det om til noe som kanskje er objektivt, er det derfor enklere å løse dine egene gåter. Du besvarer bare dine egene metaforer.Det tok en stund før jeg kom inn i det,men siden har det hjulpet meg en hel del. Bare ett lite tips om du føler du har prøvd alt :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: