Onsdag.

Jeg har hatt en okei dag, ikke slik som igår, men jeg har vanskeligheter med å sette ord på ting. En fremmedfølelse jeg ikke får tak i. Men ikke nødvendigvis på en negativ måte. Bare ukjent.

Jeg snakket med psykologen i alle fall, og ble til slutt enig i å overføres tilbake til døgnavdelinga i Harstad. Hvis ikke ville de visstnok bli bekymret, eller noe i den dur. Formålet skal være å finne ut av ting. Hvor skal jeg bo? Hva er hensiktsmessig? Sånne ting.

Epikrisen som skal skrives fra Silsand blir i alle fall mer korrekt. Jeg har hatt tre (skal ha fire) samtaler med psykolog, pluss tre møter med lege. I forhold til at han har økt dosen medisin, så er han nødt til å skrive hvorfor – ergo sette ord på dette med angsten og hvordan den utarter seg.
Når jeg kom hit og var på inntakssamtale med Team 1, hun spurte meg hva jeg så som det største problemet, og jeg svarte angst. “Angst?” sa hun, og deretter “det står ingenting her om at du har angst?” – KUDOS Harstad, hvorfor tror de jeg la meg inn der i utgangspunktet? “Ro og hvile” står det blandt annet i epikrisen. Som om jeg ikke sover godt nok hjemme?

Jeg er i alle fall spent på å lese om de har greid å forfatte historien riktig. Med hold i virkeligheten, ikke basert på antagelser og vage beskrivelser.


Det vil jo ikke være mulig å få riktig hjelp om problemet er beskrevet på feil måte, eller eventuelt ikke beskrevet i det hele tatt. Kjenner egentlig at jeg får veldig lyst til å be om å få hele min nå ett år lange journal fra døgn Harstad tilsendt i posten. Det kunne blitt rett festlig.

Jeg har aldri lest journalene mine før, annet enn epikriser. Jeg har alltid hatt lyst til å lese dem, men noe inni meg har ikke turt. Jeg er redd for hva jeg skal finne, og eventuelt rive opp / huske noe jeg ikke burde huske.

Imorgen tar både team 1 og 2 ferie, det blir kanskje litt trist. Jeg frykter (det er min egen “feil”) at team 2 kommer til å vekke meg og slepe meg med på morgenmøtet jeg aldri har turt å delta på. Men team 3 jobber helg og tar ikke ferie før på tirsdag.

Mandag skal jeg og “crazy friends” ha en kjekk tur i maxitaxi tilbake til Harstad. Med tanke på omtalen katastrofebåtene har fått i avisene siden sjøsettelsen, så krysser jeg virkelig, virkelig, virkelig fingrene for taxi.

Advertisements

0 Responses to “Onsdag.”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: