Jeg prøver å tilgi.

Igår traff jeg mamma i tre minutter. Mellom Tromsø og Harstad går det hurtigbåt, den stopper på Finnsnes som ligger omtrentlig midt mellom disse byene. Finnsnes har også bystatus, men det er ganske lite her. Jeg befinner meg på Silsand, hvilket betyr at Finnsnes ligger rett over brua.

Mamma ga meg en enorm bunke med post. Det meste var kjempekjedelig bladida. Bortsett fra to kort som mamma hadde skrevet til meg. Det ene handlet om valper og om at det var synd, at vi kanskje fikk en ny sjanse på løpetid og sånn. Akkurat det hjalp ikke så veldig, men det andre kortet ønsker jeg å dele med dere.

12. juli 2011.

Kjære Karianne – jenta mi!

Blomster til deg fordi du fortjener det som bare det. Du står på og jeg er sikker på at du kommer langt; og lenger enn langt. Du er unik, og du er en skinnende stjerne for svært, svært mange. 

Jeg bebreider meg selv for at jeg ikke forsto et viktig budskap du prøvde å si for lenge siden. Jeg må selv bære byrdene og de vanskelige følelsene for alle vanskelighetene. Men jeg håper og tror at det skal bli lettere å fokusere på positive ting sammen med deg. Jeg er åpen for å ta imot deg og dine ønsker.

Klem fra mamma.

Advertisements

7 Responses to “Jeg prøver å tilgi.”


 1. 1 myfunnydays 13. July 2011 at 12:25

  For et fint kort. Ta det til deg. Og det er sant at du er en skinnende stjerne for svært, svært mange!

 2. 2 Ingeborg 13. July 2011 at 12:58

  En av de viktigste nøklene til et godt liv, i mine øyne, er å lære å tilgi raskt. Håper du finner det i hjertet ditt å gjøre det, for din skyld. Klem <3

 3. 3 Ingvild 13. July 2011 at 13:06

  jeg er veldig lei meg for det med hunden din, og sorgen du har omrking det. Det er ingen trøstende ord og komme med, som du sier, og det er jo ikke noe du ønsker heller, fordi du bare ønsker at det kunne komme noen magiske valper der likevel.
  Jeg håper for deg at det skjer noe magisk likevel, at tiden er god mot deg, at du får en “magisk” kraft i form av indre styrke (som jeg vet du har!), men at den vil åpne seg for deg og hjelpe deg mer fremover.
  Selv om det ikke hjelper noe nå og høre det, så sier jeg det likevel, for snakket om nytt valpekull har jo andre sagt, så det trenger jeg ikke å si. Heller ikke det med å kjøpe ny valp som ikke er Zahras. Men kanskje det er meningen at det bare skal være dere to, deg og Sahra, for en stund? At dere skal kjempe sammen… og så får det som skjer, skje. (av gode ting!, for deg ønsker jeg deg, og det må vi tro på! :))

  Håper du får til å ta imot den hjelpen som kommer imot deg. Noen ganger må vi slippe opp litt, tvinge oss til det. Klem til deg!

 4. 4 Sophia 13. July 2011 at 13:36

  Et flott kort fra en mor som strekker ut armene. Håper det ikke er for sent, håper du kan tilgi slik at dere kan jobbe videre. Tilgivelsen kommer når du er klar, du kan ikke presse det frem. Tror også at tilgivelse er viktig for å få et bedre liv. En dag er du klar for å tilgi, og da trenger du ikke prøve, da er det bare i orden.

  Var et rørende kort

 5. 5 anneilen 13. July 2011 at 13:37

  så kosli :D

 6. 6 Mona Underdal-Loktu 13. July 2011 at 15:21

  Kjempekoselig kort å få! <3

 7. 7 laipai 13. July 2011 at 21:29

  Kjempeflott :)

  <3 <3 <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: