Jeg prøver å tilgi.

Igår traff jeg mamma i tre minutter. Mellom Tromsø og Harstad går det hurtigbåt, den stopper på Finnsnes som ligger omtrentlig midt mellom disse byene. Finnsnes har også bystatus, men det er ganske lite her. Jeg befinner meg på Silsand, hvilket betyr at Finnsnes ligger rett over brua.

Mamma ga meg en enorm bunke med post. Det meste var kjempekjedelig bladida. Bortsett fra to kort som mamma hadde skrevet til meg. Det ene handlet om valper og om at det var synd, at vi kanskje fikk en ny sjanse på løpetid og sånn. Akkurat det hjalp ikke så veldig, men det andre kortet ønsker jeg å dele med dere.

12. juli 2011.

Kjære Karianne – jenta mi!

Blomster til deg fordi du fortjener det som bare det. Du står på og jeg er sikker på at du kommer langt; og lenger enn langt. Du er unik, og du er en skinnende stjerne for svært, svært mange. 

Jeg bebreider meg selv for at jeg ikke forsto et viktig budskap du prøvde å si for lenge siden. Jeg må selv bære byrdene og de vanskelige følelsene for alle vanskelighetene. Men jeg håper og tror at det skal bli lettere å fokusere på positive ting sammen med deg. Jeg er åpen for å ta imot deg og dine ønsker.

Klem fra mamma.

Advertisements

0 Responses to “Jeg prøver å tilgi.”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: