Deal or No Deal?

Jeg startet forhandlingene med meg selv allerede igår. Jeg regnet ut hvordan næringsdrikker jeg skulle drikke for å nå kalorimålene fortsatt på fire måltider. Jeg skrev det opp oversiktlig og ordentlig, en sånn type ordentlig som får meg til å tenke at jeg mener alvor. Jeg studerer det linjerte a5-arket med alvorlige øyne. Dette er formuleringsforsøk nummer fem. Rundt meg lå fire sammenkrøllede forsøk og et titalls tusjer og penner i forskjellige farger strødd.

“Deal or no deal?” Dette var Team 1’s nøyaktige ord tidligere idag. Etter å ha gått noen runder med meg selv og fått gjennomslag for noen komrpomisser for å beholde den indre balansegangen som gjør det mulig å forsøke, prøve og kanskje, forhåpentligvis holde ut føltes det litt lettere å skulle vurdere, revurdere, undervurdere, overvurdere og endelig vurdere alt på nytt.

Igår inntok jeg femti kalorier mer enn jeg pleier. Idag skal jeg innta hundre kalorier mer enn vanlig. Samme imorgen. Fra og med fredag blir det tohundrede kalorier ekstra. Jeg er villig til å strekke meg til tohundre, tvilsomt til trehundre.

Også denne avdelinga tar sommerferie snart; 19. juli. Pasienter som hører til i Harstad blir skrevet ut mandag 18. juli. Deriblandt meg. Det vil si at jeg har 12 dager igjen. 12 dager virker som et overkommelig antall dager til at jeg kan gå med på å følge behandlingsplanen slavisk.

Behandlingsplanen:

 • 30 minutters gåtur hver dag, men ikke mer.
 • Liten butikktur / tur innom kiosk hver dag. Omså bare for å handle brus eller tyggis. Men jeg må handle noe. Halve poenget er jo at jeg skal stå i kø, dette er jo absolutt, absolutt det verste med butikker. Det må gjøres hver dag. Hver dag er nøkkel. Eksponering hver dag. Ikke alene. Alene henger jeg bare fast i de vonde følelsene som angsten gir meg og glemmer fullstendig hovedpoenget som skal være ; Jeg klarte det.
 • 200 kalorier opptrapping på kostliste (100% næringsdrikker per nå)
 • 30 minutter sosialisering i stue / ute sammen med andre pasienter x 2, morgenskift og kveldsskift.
 • Vedlikeholde den ferdig opptrappede medisindosen.

12 dager. Deal. 

Advertisements

14 Responses to “Deal or No Deal?”


 1. 1 lovelyliller.com 6. July 2011 at 16:13

  Lykke til. dette klarer du. press deg selv til dette. tenk på mestringsfølelsen og at dette er et steg på et friskere og bedre liv. *klem*

 2. 2 Solveig @ poona 6. July 2011 at 17:53

  Tommel opp! Det klarer du.
  <3

 3. 3 Trine 6. July 2011 at 18:20

  Lykke til : ) Du klarer dette :) Klem. :)

 4. 4 Ingeborg 6. July 2011 at 18:42

  Dønn deal <3 Stå på <3

 5. 5 Tuva 6. July 2011 at 19:07

  Heia, Karianne! You can do it, søta<3

 6. 6 Lileana 6. July 2011 at 20:31

  Dette greier du! :)

 7. 7 anneilen 6. July 2011 at 21:01

  hei :) skulle egentli bære si at du må stå på å at jeg likte plan din. å så ville jeg bare anbefale å se superskinny vs superfat på tv3 det synes jeg e et bra program å sånn angående mat å slikt!! stå på flinka

 8. 8 laipai 6. July 2011 at 22:42

  Det høres ut som en god deal spør du meg. This you can do!

  <3

 9. 9 Mona Underdal-Loktu 7. July 2011 at 00:11

  Du er utrolig flink Karianne! Jeg håper og tror du klarer dette. Stor klem

 10. 10 Anna 7. July 2011 at 01:33

  Lykke til, har så absolutt tro på deg! :)

 11. 11 Linn L. 7. July 2011 at 10:59

  Lykke til :)

 12. 12 Tonje 7. July 2011 at 22:35

  Superstolt av dæ snuppa <3 ILUBJM <3

 13. 13 Kinemor 8. July 2011 at 20:23

  Masse lykke til.

 14. 14 Caroline 12. July 2011 at 15:29

  Dette skal du klare <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: