Bright Ideas.

Endelig har jeg knipset bilder igjen! Merker med én gang jeg lar kameraet ligge, makker i evigheter for å huske innstillinger. Det ligger jo i bakhodet, må bare grave det fram.

Dessuten har jeg ENDELIG funnet det PERFEKTE substitutt for Photoshop! Photoshop koster nærmere 5500,- mens det jeg fant koster 165,-! Programmet heter Pixelmator, og jeg er knallfornøyd! Veldig grei kopi! Inneholder mange av de samme funksjonene, og om du kjenner photoshop fra før, så er det ingen problemer med å finne fram i Pixelmator. Anbefales. 

Igår fikk jeg forresten en impuls. Jeg bare måtte klippe håret. Det vil si; stusse tupper. Tør nesten ikke å fortelle sist jeg stusset? Joda, august. Altfor lenge siden. Tok bare det nederste, mamma får fikse resten ordentlig (eks frisør). Men det ble umiddelbart noen hakk bedre.

Jajaja. Kjøkkensaks og greier.

Fortsatt slitt! Men jeg turte ikke å gå løs på det. Better safe than sorry.

Fra gåtur idag med team 2.
[Har tre stykker i teamet, nummer 1, 2 og 3, nummerert etter rekkefølgen jeg traff dem i]

Silsand DPS. Hovedinngang helt til høyre. Døgnavdeling på bak på andre siden til venstre. BUP, VOP og en haug med kontorer inngår også i samme bygget. Relativt nybygd, 2004 om jeg ikke husker feil.

Imorgen skal jeg fortelle noe fint. 100% sikker. 

LITE å meddele. Kort fortalt: 11 timer søvn, sittet 25 minutter i stua med omtrentlig 7 andre tilstede (grøss)((oppmuntret til eksponering)), gått tur med team2, røkt sigaretter med LilleVinkel, surfet mer i AppStore, lest produktanbefalinger, bladida. Snakket i telefonen med IP-koordinator i Harstad. Drukket nutridrinker. Vann, kaffe, tygd altfor mange pakker tyggis. Er heldigvis TOM for tyggis nå.

Hadde første doseøkning på medisinen igår. Det vil si at jeg ikke skal trappe opp mer idag, men at jeg skal trappe opp enda mer i overimorgen, deretter en dag pause, deretter siste rest. Håper ingen tenkte / tror at jeg sverger til medisin som eneste løsning her i verden! Men at det kanskje blir en DYTT i riktig retning. Noen kaller det krykker, andre kaller det støttehjul. Hjelpsomt i perioder og kanskje nødvendig.
Erfaringsmessig ble jeg mindre apatisk og mindre likegyldig til egen situasjon forrige gang.

That’s what I’m aiming for.
Selvsagt kombinert med eksponering. 

Advertisements

12 Responses to “Bright Ideas.”


 1. 1 Hannah 29. June 2011 at 21:23

  Medisiner kan være en god hjelp.. Jeg hadde hvertfall ikke klart meg uten-
  Utrolig fine bilder :)

 2. 2 Kaktus 29. June 2011 at 23:56

  Du burde børste støvet av kameraet ditt oftere! :):)
  Fin på håret også. Om den er aldri så liten, så fryder det med forandring.
  Godt å lese et gjennomgående positivt innlegg! <3

 3. 3 Epix 30. June 2011 at 00:14

  Så bra at du får justert medisindoser. Det hjelper veldig ofte godt! Og så må jeg bare få si at du har helt fantastisk fototalent! Bildene dine er helt nydelige :)

  Lykke til!

 4. 4 gjest 30. June 2011 at 02:25

  Enestående og vakre Karianne!

 5. 5 Anne 30. June 2011 at 13:53

  Gode, gode jenta. Du er en kriger! <3

 6. 6 lovelyliller.com 30. June 2011 at 14:46

  kjører forbi silsand på fredag. skal til senja :)

 7. 7 Ingeborg 30. June 2011 at 15:11

  Herlig lesing tuppelure! Først og fremst fordi det stråler friskt mot av det -og så fordi det er digg å se at det er flere enn meg som stusser en hårtust her og der med kjøkkensaksa på egen hånd nå og da, hehe. Heia heia!

 8. 8 Bella 30. June 2011 at 23:25

  Hår kan vel klippes senere, det går jo ingen veier..!;D Så supert at du tar tak i så mye annet for tiden, uendelig god lesning!

  (jeg har forresten ikke klippet håret mitt siden mai 2009, så er det sagt…;D)

 9. 9 KarianneD. 1. July 2011 at 05:08

  Jeg bare elsker håret ditt! :D

  Medisiner er ofte en god hjelper, og jeg håper du får et bra utbytte av økningen sammen med egenjobbing. Jeg følger spent med videre og tror at du jobber/kommer deg gjennom dette også. Du er sterkere enn du tror<3

 10. 10 laipai 1. July 2011 at 09:00

  Fine fine bilder :D

  <3

 11. 11 Martine 3. July 2011 at 19:24

  Du har et nydelig hår, og bildene dine er kjempefine <3

 12. 12 Marthe 4. July 2011 at 11:43

  morsomt å prøve litt selv med hår :-) Husker at når jeg var liten hadde jeg så lyst på skrå pannelugg, så jeg tok barberhøvelen og jammen fikk jeg visst skrå pannelugg :-) Fine bilder du har tatt også <33 Klem!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: