Grillingz.

Ett aldri så lite bildedryss av mine sju vellykkede timer igår!

Årets første grilling, kanskje til og med med z. GrillingZ.

Nice pose? Bare for Elin.

Gulrot, brokkoli, rødløk, løk, gul paprika, kylling.

Bare snike med ett aldri så lite bilde av nye sko!

Fina mi!

Elsker motlysbilder!

Jeg ler…

Fortsatt..

Herregud den bikkja. Ser litt malplassert ut der hun sitter. Men hun skulle absolutt sitte på fanget litt. Eksepsjonelt supertypisk.

Sharing secrets… Etterpå, når vi var ferdigspiste satt hun inni jakka mi. Det er kjempetypisk. Glider henne bare helt inne, så er hun så fornøyd atte. Selv om det er årets første grillingZ, lekk merke til snøen i bakgrunnen… Og boblejakka er ikke tilfeldig valgt!

♥♥♥

Elin sa i forrige uke: “ja, idag har vi grilla! Skulle ønske det gikk an å grille nutridrink, du skulle vært her!”
Oh really? Challenge accepted. “Elin, det går jo an å grille grønnsaker på spyd da, det er jo ikke akkurat tonnevis av kalorier i det”.

Det gikk. På sett og vis. Selv om jeg har betalt i dyre dommer etterpå, fordi jeg spiste MAT og samvittigheten / anorkesien ikke synes noe om omprioriteringene mine. Jeg hadde det fint der og da! That’s what really matters.

Advertisements

18 Responses to “Grillingz.”


 1. 1 laipai 11. May 2011 at 21:21

  Ja,jeg tenkte også over dette med den jakka di,haha. Her vandrer vi i t-skjorte og shorts,og så labber du i boblejakke,haha. Jaja,du er jo tross alt et godt stykke nord oppi landet da,så du er unnskyldt. Anyway,ser digg ut med grillings da,har ikke grillet selv enda i år..men det kommer vel tidsnok…
  Godt at du kosa deg mens det varte :)

  <3

 2. 2 June 11. May 2011 at 21:37

  Koselig!
  Og du har så fint smil :)

  Haha, grille nutridrink :P Delicious.

 3. 3 Vibeke 11. May 2011 at 22:11

  Fine Karianne! :)

 4. 4 bulimi hjelp 11. May 2011 at 22:49

  Så fantastisk at du klarer å finne alternativer som får slike kvelder til å fungere for deg! Dette gjorde skikkelig godt å lese :))
  for å ikke snakke om bildene – ser ut som at smilene kommer fra en sunn sjel, herlig å se!

 5. 5 Joakim 11. May 2011 at 22:58

  Nå fikk jeg akutt lyst til å grille:P

 6. 6 Elin Alexandra 12. May 2011 at 00:19

  Takk for en super ettermiddag/kvell i går, må gjentas snaaaart :D <3

  ILU <3

 7. 7 Sophia 12. May 2011 at 06:54

  Zahra er så søt!!! Spennende å vente på løpetid og kommende valper. Hvis det blir valper, har tenkt å beholde en, eller selge alle?

  For en ekte vestlending er det rart å se snø sammen med grilling. Noe som skurrer litt.

  Nice shoes!!!

  Grillspydene så flotte ut. Syns det var en god ide å prøve på fast føde fremfor nutridrink. Angsten og tvangen kommer år du utfordrer. Den kommer bare etterpå når du er alene, når den har større sjangs for å vinne. Du ga sf grisebank, med mat, sosialt osv. Selvfølgelig slår den tilbake :) Etterhvert blir den svakere, etterhvert kan du ignorere slagene, selv om du vet de er der.

  For meg er det ofte sånn at skal jeg være sosial kan jeg ikke forvente å mestre alt jeg mestrer når jeg er alene. Er jeg alene er det lettere å gjøre alt riktig og ta hensyn til hvor jeg er i bedringen. Trygg mat, mengekontroll osv. Ute blir det gjerne for mange utfordringer på en gang og da kommer tankene i etterkant.

 8. 8 ThisISmeThen 12. May 2011 at 13:35

  Hell yeah! That’s what really matters ;-) Kjempefine bilder av deg! Øynene dine skinner <3

 9. 9 Marthe 12. May 2011 at 15:44

  Du er flink! Så fine bilder da, og det ser så godt ut med så masse spreke farger. Likte den kommentaren “skulle gått an å grillet nutridrikk”, det hadde virkelig gjort seg :-))

  Stå på, så vil du får flere gode opplevelser som denne, og etterhvert håper jeg at det kan bli fint etterpå også, ikke bare når det står på <3

 10. 10 Dorte 12. May 2011 at 15:55

  Hei!

  Du er en inspirerende jente for mange med spisevegring, ja, generelle psykiske problemer også. Jeg har faktisk studert musikk på samme skole som fetteren din Eirik :) Han er veldig koselig og kjempeflink på fløyte.

  Jeg har familie i Harstad. Kanskje du vet hvem Steffen eller Therese Aas er? Therese er vel på alderen din, Steffen er 24 år, like gammel som meg..? Harstad er jo stort, men lite.. Så tenkte kanskje du visste hvem de var?

  Hilsen Dorte

 11. 11 EllenPellen 12. May 2011 at 18:13

  Det så da koooselig ut :) til tross for boblejakke da! Spydene så hærlige ut :)

 12. 12 Adelen 12. May 2011 at 19:24

  Så koselig! :)

 13. 13 Linn L. 12. May 2011 at 19:37

  Du er så herlig når du smiler! :)

 14. 14 Anonym 13. May 2011 at 07:53

  Du var kjempeflink, Karianne :) ! Og så er du nydelig! Det så ut som dere hadde det kjekt :D

  PS. I natt drømte jeg at jeg møtte deg som var på vei hjem fra en Rimi butikk eller noe sånn, mens jeg var på vei bort til den. Jeg prøvde å si hei og at jeg kjente deg fra bloggen din, men så tenkte jeg “ånei, det blir nok bare ubehagelig for henne.” Så jeg sa ingenting. Men det var på en måte forsent, for du hadde allerede lagt merke til at jeg hadde tenkt til å si noe til deg. Litt etter at vi hadde passert hverandre, snudde vi oss begge for og se bort på den andre. Du, fordi du lurte på hvem jeg kunne være. Og jeg, fordi jeg var usikker på hvor mye du hadde vært observant på.
  I ettertid angret jeg på at jeg ikke hadde snakket med deg og fortalt hvor fantastisk jeg synes du er og hvordan du er til hjelp via bloggen. Men så var det det der med at det kunne blitt ubehagelig for deg, og fordi jeg selv ihvertfall hadde blitt redd hvis noen hadde kommet bort til meg – selvom det var med all verdens gode hensikter, og, ja. Du skjønner kanskje hva jeg mener.

  Stor klem fra meg!

 15. 15 lifewitheatingdisorders 13. May 2011 at 21:25

  Du er nydelig :) og du er ufattelig sterk! Jeg er fast leser, og du skriver utrolig bra. Bare stå på, og husk å aldri gi opp :)

 16. 17 Sandra =) 20. May 2011 at 17:15

  Det så ut som dere hadde en fantastisk grillingz ! Ble litt fysen på grilla grønnsaker nå xD


 1. 1 Oppsummering; Mai. « Bitre Blomster Trackback on 3. June 2011 at 22:15

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: