Skole. Liksom.

God morgen! Kan ikke huske sist jeg satt oppe før sju og faktisk skrev ett innlegg. Vel, jeg har ikke tenkt til å skrive så forferdelig mye. Jeg kan dog meddele at jeg er våken, har kledd på meg, holder på med nutridrink og kaffe (herregud, kjempeinteressant!) og at det aller første jeg gjorde idag tidlig, skvatt så av alarmen, var å knuse ett glass.

Igår var ikke wordpress så samarbeidsvillig, men idag! Prøv å tro på filmen.

Men gud. Jeg har strengt tatt viktigere ting å bedrive den neste halvtimen med. Skoleting, pakking, hundelufting for eksempel. Prøver å bare gjøre, framfor å tenke / fundere for mye. Ønsker dere som leser en riktig fin torsdag! ♥

Advertisements

11 Responses to “Skole. Liksom.”


 1. 1 Ida 5. May 2011 at 09:02

  Vet du hva? Jeg blir så glad når jeg leser bloggen din og ser at du får til det su strever for! Kjenner jeg blir ordentlig GLAD når jeg leser hva du har fått til siden sist jeg var innom. Og hver minste lille ting du klarer er jo bedre enn ikke noe! Blir nesten litt stolt, selv om jeg ikke kjenner deg! Og kjempeteit å fortelle, men når jeg løp her om dagen fortalte jeg meg selv: dette klarer du, herregud, du klarer dette! Du har vært mer sliten før, men du klarer dette! OG jeg klarte det. Tok meg selv i å smile som en annen dust der jeg løp på tredemølla, men de brydde jeg meg ikke om. Vet at det er verdens minste lille smule av en bagatell i forhold til hva du må si til deg selv at du kan klare, men ville si det likevel. Heier på deg!

 2. 5 Emilie 5. May 2011 at 11:06

  Ha en fin torsdag du også, og kos deg på skolen :D

 3. 7 Fia 5. May 2011 at 16:04

  Jeg ble ihvertfall i godt humør av den videoen :D
  Ha en fin dag :)

 4. 9 linn 5. May 2011 at 16:28

  Heisann. så kjekt å se at ting går bedre for deg. følger med bloggen din nesten hver dag:)

  men, den filmen virker ikke .. kan være noe med maskina her kanskje. jeg vet ikke.. var hvert fall ikke mulig å se. bare hvit firkant med en liten firkant oppi hjørnet:p

  har du en url eller noe der man kan se`?:)

  Klem Linn :D


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: