Oppsummering: APRIL

Oppturer:

 • Kvalitetstid med Lillebror
 • Tatoveringer
 • Påskeferie i Bergen, Rælingen / Lillestrøm, Sverige og Oslo.
 • Treffe Laila for første gang, selvsagt gjensyn med Ida Aurora.
 • Treffe Tonje & Karianne.
 • Rideturer.
 • Sol og varme dager sørpå.
 • 11 måneder skadefri.
 • Større mestringsfølelse, snev av mer motivasjon.
 • Frk.FASTlege tilbake!
 • Årets første motorsykkeltur!
 • Treffe IdaS og Malene i Bergen.
 • Mindre oppkast enn på lenge!
 • Bedre økonomi som følger av punktet over.
 • Samholdet i Multifamiliegruppa
 • GODKJENT KENNELNAVN! Jeg er herved eier av min egen hundekennel!

Nedturer:

 • Tonisk klonisk / Grand Mal epilepsianfall på Rimi
 • Nytt kjøreforbud i 12 ytterlige måneder. Mulig å søke om kortere tid om det kan dokumenteres at helsa er i bedre form… Men først må jeg jo jobbe meg dit! Motiverende? Egentlig ja.
 • Voldsom pokkers satans angst.
 • Møte med en dårlig lege, hun behandlet meg som om jeg skulle ha vært narkoman!
 • Ikke vært på skolen én eneste dag…
 • Blodprøver for å utelukke andre teite sykdommer som jeg ikke kjenner at jeg gidder å bekymre meg for at jeg har! Frisk til det motsatte er bevist!

Nye ting: Ny telefon – igjen! HTC Incredible S. Og sånn, dekselting til å beskytte den.
Menneskene jeg har satt mest pris på: Takk til Ida Aurora og Laila fordi de har latt meg være meg selv på godt og vondt, ekstra takk til Ida som lot meg bo der i mange dager, lånte meg hesten sin og kjørte land og strand med meg og Laila!
Irritasjonsmoment: Ting jeg ikke kan kontrollere eller forutse; les; epilepsi.
Mest brukte ord: Herregud og Gud bedre. og LolS (s’en er veldig viktig og meget intern) eventuelt lolZ. Pluss Shit.
Fysisk Form: Helt grei. Har ikke all verdens ting å klage på.
Psykisk Form:Ved godt mot! Faktisk, i overkant overrasket over min egen positivitet.
Ting jeg har lært: Man trenger vel alltids en påminner om at det finnes ting her i livet som fortsatt er fint og verdt å leve for.

Vekt: Modumstresset ønsker seg selvsagt, naturligvis vektnedgang. Jeg har dog avtalt å gjøre mitt beste for å ligge stabilt, like it or not.
Maten / næring: Vil greie flere femstjerners dager! Altså følge spiselista.
“Trening”: Haha. Det er vel ikke akkurat det jeg burde fokusere mest på her i verden.
Jeg gleder meg til: Jeg vet ikke? Det er egentlig ikke noe spesielt ved Mai som jeg gleder meg til, men jeg føler likevel at det kommer til å bli en bra / okei måned.
Jeg skal også: Flytte ut av leiligheta. Pelle meg tilbake på skolen for å få året i boks til tross for vanskeligheter. Ta beintetthetsmåling. Gjennomgå en klinisk undersøkelse.

Mat: Bulimisk? Taco, smågodt, junkfood. Utenom? Dilla på nutrilettbarer, Dark Chocolate – fordi det demper trangen til å stappe i seg vanlig sjokolade. Bortsett fra det? Nutridrink multi fiber, enten Karamell eller sjokolade.
Drikke: Pepsi Max. Tre Apor (hvitvin+intern), vodka battery.
Tv-Serie: Dexter igjen! Kan dere troooo det? På fire depressive dager så jeg de tre første sesongene. Atter en gang!
Sang: Ølbriller kanskje? Mer internhumor ute og går.
Bøker: The best little girl in the world. Den er dog forferdelig gammel og en smule utdatert. Handler om ei ung jente med anoreksi, hvordan sykdommen utvikler seg og hvordan hun klarer seg til slutt. Skrevet på den tiden der anoreksi var noe man aldri kunne bli frisk av. Takk til TonjeI som sendte meg boka pluss to til! (Wasted av Marya Hornbacher -favorittboka mi fordi den er så velskrevet og informativ, gripende og sår! Selvbiografi om anoreksi og bulimi + Empty, men jeg husker ikke hvem som har skrevet den).

Shit! Jeg tror ikke jeg har skrevet en så positiv oppsummering på lenge. Greit at epilepsianfallet var tiiiidenes nedtur og fullstendig unødvendig, og at angsten setter tydelige grenser og hemmer meg fra å gjøre ting som er nødvendig, men vet dere hva? Det får bare være, for lista med oppturer er tre ganger lenger! Jeg svever fortsatt!

Jeg gleder meg til mai. Og sommeren. Og nye muligheter. Og muligens det vanskeligste jeg har gjort i mitt liv. Modum Bad. Surrer og går under topplokket. Har enda ikke offentliggjort datoen her på bloggen. Det kommer sikkert en dag snart. Jeg kan si så mye som at det ikke er så lenge til. Sommerfugler i magen kanskje? Skrekkblandet fryd?

Advertisements

28 Responses to “Oppsummering: APRIL”


 1. 1 S 1. May 2011 at 14:15

  Sitter med gåsehud når jeg leser at du er så positiv. Det virker som du har fått perspektiv på ting, og den kanskje lille motivasjonen du har til å fortsette (les: 5-stjerners dager, sertifikatet) er likevel motivasjon! Den er der, du tar på den og du føler hva det innebærer. Kjempestolt av deg! Det vil vel komme noen bumps in the road, men du sitter på en styrke som få kan skryte av. Dét unner jeg deg, styrken altså.
  Stå på – du har alle ressurser inni deg selv til å klare hva du vil.

 2. 3 Kristin 1. May 2011 at 14:18

  Fine Karianne! :)

 3. 5 Adelen 1. May 2011 at 14:21

  Fin oppsummering!<3:)

 4. 7 linnkarin 1. May 2011 at 14:50

  Når begynner du på Modum? Du har fått m deg at d ikke er lov å blogge der??

  • 8 arikanne 1. May 2011 at 16:14

   Vil ikke legge ut dato enda! Skrev jo nettopp det.
   Det sies så, visstnok, men det er da flere bloggere som har gjort det likevel.

 5. 9 ThisISmeThen 1. May 2011 at 16:22

  Herlig at du er ved godt mot :-)

 6. 11 Ingeborg 1. May 2011 at 17:20

  Gratulerer med den positive tendensen <3

 7. 13 laipai 1. May 2011 at 19:45

  Liker Karianne,du har hatt masse å slite md her,men pokker meg opplevd masse fint også :D Og jeg har definitivt vært det beste for meg i April hvertfall,å treffe deg og Ida :D
  Liker det interne her assa,haha. Glemte du ketchup? Haha.

  <3

 8. 15 Linn Marita 1. May 2011 at 21:04

  Var det i oslo du fikk så dårlig behandling av lege? Opplevd det flere ganger på legevakta der :/

  • 16 arikanne 2. May 2011 at 23:53

   Nei det var Lillestrøm. Fant ut at jeg ikke tror jeg orker å komponere ett helt innlegg om hendelsen, men hun antydet at jeg var narkoman, noe jeg ikke synes noe om, da dette er så langt fra sannheten som man kan komme.

   • 17 Linn Marita 3. May 2011 at 03:17

    Fy fader, litt av en ting å beskylde noen for det a! var det pga angsten? isåfall så må det være en veldig dårlig lege som ikke klarer å skille mellom fysiske symptomer på angst og fysiske symptomer på å være rusa! :/

   • 18 arikanne 3. May 2011 at 03:36

    Jeg trengte en kriseresept på b-prep. Null forståelse. Fikk dog en resept med tusen formaninger. “Nå er du griseheldig. Enhver annen lege hadde ikke gjort dette.” Bladida. Jeg hadde aldri giddet om det ikke var for at jeg skulle beseire gardermoen dagen etterpå… Selv om jeg fikk det jeg trengte, så var det fortsatt ord som svei!

 9. 19 Hanne 1. May 2011 at 21:43

  Wow, så mye positivt! :D Det liker jeg ^^
  Og så er jeg utrolig spent på hva kennelnavnet ditt er nå som det er godkjent :D Håper du kunne lagd et lite innlegg om det :)
  Ellers, stå på, ønsker deg lykke til på veien mot Modum Bad :))

  • 20 arikanne 2. May 2011 at 23:54

   Bare vent; det kommer nok en helt egen side om det skal du se :)
   Har allerede laga en blogg, den er midlertidig lukka, men skal vel begynne og ordne og fikse på den, også legger jeg den ut en dag.
   Ikke det at jeg skal blogge om hundelivet, men svangerskapet og sånn. For å få solgt valpene og sådær :)

 10. 21 bulimi hjelp 2. May 2011 at 14:22

  Så mange positive ting du har hatt for deg i april! Jeg har akkurat begynt å lese bloggen, så jeg har jo lite å sammenligne med. Men på meg virker du som en utrolig reflektert og modig jente. Jeg er spent på hva som følger! spesielt på denne behandlingen du snakker om..høres veldig skummelt men samtidig utrolig positivt ut!

  Nutrilett dark chocolate og pepsi max er mine absolutte must haves. vil jeg ha dark chocolaten hjelper ikke vanlig sjokolade meg i det minste! så googler jeg nettopp aspartam + addicted og fikk opp sånn 4 millioner treff..jaja, den tid den sorg!

  Men du skrev noe jeg ikke helt skjønte på forrige post, nemlig at: “sykdommens intensjoner er dårlige, selv om det jeg gjør er i positiv forstand”. Det er akkurat som om noe i meg skjønner hva det går i, men samtidig ike helt.. vanskelig å forklare…

  • 22 arikanne 2. May 2011 at 23:56

   Tusen takk for gode ord! ♥

   Det kryptiske i setninga du nevner er; sykdommen ønsker seg vektnedgang, selv om jeg har økt næringsinntaket. Uforståelig? Vel, i og med at jeg ikke er på normaltnivå i kaloriene, så ønsker / håper sykdommen at jeg går ned “uten å prøve”, om du skjønner hva jeg mener?

   Haha! Lenge leve nutrilett. Er veldig glad i den der… advantage baren også med sjokolade. Killing cravings ;)

 11. 23 Ingeborg 2. May 2011 at 15:07

  SV: Guri malla, nå ble jeg litt put on a spot kjenner jeg! Som tidligere visepresident og medlem av hovedrussestyret burde jeg ABSOLUTT ha et godt svar med tradisjonens opprinnelse, men her kommer mine kunnskaper til kort. Kanskje noen der ute har et bedre svar enn mitt temmelig tynne, “det er tradisjon, sånn har det vært, og sånn burde det alltid være, slik er det med den saken”-nivå?=)

 12. 25 fragilefeather 2. May 2011 at 17:36

  Du er ufattelig sterk du, til tross for alt du sliter med. Merker selv hvor mye det hjelper å holde fast ved alt positivt :) Godt å høre at du snart får mer hjelp. Du fortjener virkelig å LEVE nå.

 13. 27 Ingeborg 2. May 2011 at 18:54

  Yo <3 Min venn, soon-to-be legen og orakelet mitt Bjørn har svar deg=)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: