Femstjerners Torsdag?

Går for gull. For en gangs skyld. På tide å strekke seg til topps. Matmessig og med tanke på oppkast har jeg henta meg inn etter påskens utskeielser uten nevneverdige problemer! Akkurat det å være sammen om å spise og spy har jeg tenkt til å skrive ett eget innlegg om senere, om det er noen som lurer? Fikk inntrykk av at mange ikke riktig kunne forstå hvordan man kunne gjøre noe sånt som å spise og spy sammen.

Uansett. Jeg har ikke kastet opp siden mandag. Tirsdag greide jeg nesten kravet kalorimessig, igår lå jeg faktisk 60 kalorier OVER! I dag satser jeg på å treffe måltallet nøyaktig med 0% feilmargin. Dagen har snart gått, det ser ut til å gå i bosk?!! I så tilfelle vil det bli en femstjerners dag! En stjerne for alle korrekte måltider, frokost, lunsj, middag og kvelds, og en stjerne for økonomien.

Haha! Dessuten MÅ jeg bare legge ut bilder av koppen min siden det er ekstreeeeemt relevant. Føler meg litt som en blodfan her jeg sitter og drikker kaffe…. Bare se:

Priceless! Koppen er en gave fra min britiske tante som var hjemme i England for å besøke familien der borte for ikke så lenge siden. Den duger i alle fall til sitt bruk! Haha.

Bortsett fra det kan jeg meddele at jeg idag har testet ut en ny nutridrink smak… Spennende? Gud, føler meg litt rosablogger akkurat nå, her jeg sitter å kommer med produktanbefalinger og viser fram kaffekoppen. Jaujau.

KARAMELL! Førsteinntrykket var… tja… overveldende og kvalmende? Vel, det gikk litt bedre etter første slurk, faktisk ikke så verst etter at jeg kom til bunns. Kjenner at den kommer til å komme godt med for å dempe søtsug eller bulimiske cravings når de skulle dukke opp. Er jo skrekkelig hung up på den med sjokoladesmak, det er den det går mest i!

Anyway. Nå må jeg LØPE! Skal ut å knuse angsten. Kaféterapi! Kjenner jeg gleder meg litt, skal treffe Hanne og Ida, to av mine beste venninner fra ungdomsskolen! Har ikke sett dem på KJEMPELENGE. Ida har til og med prestert å bli mamma nå nylig, så jeg gleder meg masse masse til å treffe baby Aurora. Etter det igjen skal jeg ta en tur til Bestemor ♥

Advertisements

21 Responses to “Femstjerners Torsdag?”


 1. 1 Karianne - valiumsvalsen 28. April 2011 at 17:43

  Wow, stolt av deg!♥ Herlig innlegg:D

 2. 3 Gunhild 28. April 2011 at 19:03

  Jeg er på en måte ikke overrasket over at du klarer, så ‘wow’ passer ikke. Samtidig leser jeg alle gangene du gir uttrykk for hvor tungt det er, så ‘wow’ passer kanskje allikevel. Wow-imponert, ikke wow-overrasket, om du er med på skillet mellom dem. Jeg er glad på dine vegne :)

 3. 5 laipai 28. April 2011 at 19:09

  Godt å høre at du har vært miafri,at du har hentet deg litt inn :) LIKER LIKER :)
  Nydelig kopp du,hahahaha. Regner med du skal benke deg foran tv i hele morgen for å se bryllupet? hoho.

  Haha,venninne Ida,med baby som heter Aurora? How funny.

  LOVE YOU <3

  • 6 arikanne 28. April 2011 at 21:55

   Ja gud bedre! Du kan regne med at jeg setter vekkerklokka på 0845, sånn at jeg rekker å finne fram nutridrink og trekke kaffe, gjett hvilken kopp jeg skal bruke? Også er jeg klar når det begynner imorgen tidlig klokken 0900!!! Ahaha!
   Ja, Ida og Baby Aurora. Og Ida Aurora! Her gjelder det å ha tunga rett i munnen ;) ILU ♥

 4. 7 Ingeborg 28. April 2011 at 19:46

  Gratulerer med spyfrie dager, flott! Spesielt når du har klart å få i deg mat -er ikke en seier over bulemi om anoreksien bare har tatt over. BRA jobbet !!
  Og flott at du skal skrive om det med fellesmatorgier, det er totalt ukjent for meg, enda etter å ha vært syk lengre enn jeg hr vært frisk.

  • 8 arikanne 28. April 2011 at 21:53

   Det er litt skummelt å formulere det kjenner jeg… Det blir litt “for godt til å være sant” følelse. Hårfin balansegang, men det vet du jo alt om. Klem til deg! ♥

 5. 9 Adelen 28. April 2011 at 20:16

  WOW, det er jo kjempe bra<3 Stolt av deg :D Keep up the good work!

 6. 11 ghk 28. April 2011 at 21:29

  Husker godt det der med felles matorgier. Husker jeg og en venninne fra psyk. satt med hver vår skje, og spiste en hel 2-liter med is, før vi gikk på hver var do for å spy. Men det var FØR vi selv ønsket og bli friske, og innså hvor farlig det var. Etter det “nektet” vi hverandre å spise og kaste opp. Så blir spennende og lese mer om det senere, for jeg forstår ikke helt hvordan dere kan gjøre dette sammen når dere alle, etter hva jeg har oppfattet,vet at den andre ønsker og slutte med det. Hvis du skjønner hva jeg mener….

 7. 15 jab 28. April 2011 at 22:27

  Du virka glad her, Karianne.. likte det <3

 8. 18 bulimi hjelp 28. April 2011 at 22:44

  TUSEN TAKK for den herlige kommentaren din!! Jeg bare elsker dette innlegget, og kan ikke vente med å høre om hvordan det var å spise og kaste opp sammen! :O Det kan jeg bare ikke i min villeste fantasi forestille meg hvordan må ha vært, selv etter nesten 5 år med bulimi. Gleder meg. Klem :)

 9. 20 Ida 28. April 2011 at 22:49

  Du er så flink til å skrive, du skriver så godt!
  Er vel bare greit med litt “rosa-inlegg” en gang i blant,
  vi trenger det å :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: