Gla' Påsk!

Jeg er så glad! Været er fint, det er varmt i lufta, sommerlig! I dag kommer til å bli en meget, meget travel dag, så jeg tenkte jeg skulle trykke avgårde ett innlegg før det braker løs – liksom, siden jeg allerede våknet udugelig tidlig.

Jeg elsker disse oppturene der man plutselig innser “nettopp!! Det er derfor jeg holdt ut”. Disse øyeblikkene med overveldende spontanitet som aldri riktig tar slutt, å bryte tankemønsteret om at man må ha en sabla klar plan på hvert minste minutt. Når tiden og dagene plutselig går altfor fort fordi man har det så gøy at man ikke vil at det skal ta slutt.  Akkurat nå er det akkurat sånn, og det skal nytes!

Har ikke vært her i to dager en gang, og allerede har jeg rukket å gjøre en hel masse som jeg sjelden eller aldri gjør! På torsdag var det filmkveld, igår var jeg og Ida i stallen omtrentlig hele dagen, ridetur og greier! Full gallopp! Det var sykt gøy! Selv om jeg ikke akkurat skal skryte på meg hverken stil eller teknikk, så hang jeg i alle fall med – nemlig, og det var helt fantastisk morsomt! Selina er 165cm i mankehøyde, skjønner ikke riktig at jeg ikke er redd for å falle av eller miste kontroll, men, in the moment – fearless, følelsen av det – priceless. Jeg har verdens kjekkeste blåmerke på skuldra idag forresten, skikkelig Lovebite fra Selina!
Deretter endte vi opp på en slags grillfest hos stallfolket til Ida, tjohei! Det ble kanskje litt meget mange glass vin men det gjør ikke så mye siden det ikke har ødelagt starten på dagen idag.

Teller ikke dager lenger, men tar det ikke så tungt. Orker ikke å tenke så konkret på hverken mat eller oppkast eller hvordan jeg nå måtte se ut, selv om tankene aldri vil gi slipp eller slutte å minne meg selv på det. Så lenge jeg greier å ha det gøy akkurat her og nå, nyte ferie og påske til det maksimale – så får det bare være.

Idag har vi tusen planer. Visste liksom ikke helt hvordan vi skulle få tid til alt, men det går! Haha! Klokken elleve skal jeg og Ida hente Laila på Oslo S, deretter skal vi en skikkelig svipptur over grensa til Svinesund. Svensketur på påskeaften – DET er harry det! Etter Sverige skal vi rett tilbake til Ida, da blir det fiksings og ordnings og i kveld blir det afterski på M/S Chablix ved aker brygge!! (Det fortjener to utropstegn!)

Har ikke så veldig mye annet å si enn God Påske! ♥

Advertisements

8 Responses to “Gla' Påsk!”


 1. 1 Kine :) 23. April 2011 at 10:53

  God påske, ja, det er det det er :D
  . Wooh. ^^

 2. 2 Kristine @ Kitiinee 23. April 2011 at 11:20

  God Påske Karianne! Jeg blir glad på dine vegne at du klarer å nyte øyeblikkene! :D

 3. 3 Christine 23. April 2011 at 11:41

  Herregud så herlig det var å lese dette, Karianne!! Nyt påsken fullt ut, det fortjener du såå inderlig :D

 4. 4 Karianne - valiumsvalsen 23. April 2011 at 17:19

  Me like! :D
  God påske til deg og<3

 5. 5 Marthe 23. April 2011 at 18:05

  God påske vennen! Nyt den <3

 6. 6 ThisISmeThen 23. April 2011 at 18:33

  Kose dere såå utrolig masse :-) Godt å lese at du har det bra!!(Fortjener også to utropstegn ;-) ) God påske til deg også!

 7. 7 Anne Marte 23. April 2011 at 22:44

  Herlig å lese!! :D
  Du er så god! <3
  NYYYYT det! Kos deg! HAVE FUN!
  Det er så ufattelig fortjent! :D

 8. 8 fragilefeather 25. April 2011 at 10:13

  God påske! ^_^


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: