Onsdag / Torsdag.

image

I går var jeg og pappa på årets første motorsykkeltur! Det gjorde egentlig veldig godt. Ikke minst var det gøy! Alle trenger litt adrenalin i hverdagen.

Dagen igår var en blanding av bra og ikke bra. Det vil si; alt som ikke var bra handler om tvangstanker og negative tanker, til dels også handlinger, og jeg kjenner hvor mye det irriterer meg at spiseforstyrrelsen gjennomsyrer også de gode øyeblikkene selv om jeg prøver å bare være der og da.

Jeg har passert 8 døgn uten oppkast, dag 9 er idag. Det er vansklig, vet ikke riktig hvordan jeg skal utdype det heller. Blir forferdelig sur og grinete etter at jeg har spist eller puttet i meg næring. En blanding av dårlig samvittighet og anger, selv om det teknisk sett er riktig. Trang til å kaste opp, selv om det er unødvendig når jeg i teorien ikke har overspist. Det er selvsagt bare en stygg følelse, men kommer liksom likevel ikke unna.

Føler at jeg vingler veldig mellom “prøve litt til” og “gi fullstendig faen”. Prøver å fokusere på de små, små tingene. For eksempel at fingrene mine ser mer velkjente ut, at anklene mine ikke er fulle av vann, at knærne på sett og vis er bedre og ikke minst at ansiktet mitt ser mindre opphovnet ut.

Senere flyr jeg til Ida, fant ingen realistiske flyvalg for imorgen. Kunne enten dra idag eller på lørdag, så da blir det bonusdag hos Ida. Gleder meg masse til det. Imorgen skal vi i stallen tror jeg det var.

Hadde egentlig planer om å skrive noe med litt mer innlevelse enn dette her, men er så halvforstyrret av Daniel som leker kunstner i bakgrunnen at jeg ikke riktig husker hva jeg skulle skrive. Får ta det en annen gang, når konsentrasjonen henger bedre med.

Advertisements

6 Responses to “Onsdag / Torsdag.”


 1. 1 Kamilla 21. April 2011 at 12:33

  Så bra! Du er flink :) Hang in there! :)

 2. 2 liseliten 21. April 2011 at 13:15

  Så kult med motorsykkel! Jeg håper du får en god påske, og fortsetter å nyte de gode øyeblikkene, på tross av ambivalens og andre ekle følelser. Hils Ida :) Kjempebra med 9 dager, vet det krever mye!

 3. 3 laipai 21. April 2011 at 20:09

  YOU FUCKING ROCK ON THAT BIKE!!

  Håper du klarer å fortsette med å være bp-fri vennen! Gleder meg sykt til å se deg på lørdag :D

  <3

 4. 4 Karianne - valiumsvalsen 21. April 2011 at 20:29

  Den sykkelen kledde du!:D

  Du er utrolig, sånn som du står på og jobber, det er kjempe inspirerende! Jeg stemmer for: “prøve litt til”, selvom det er aldri så vanskelig. You go girl;)
  God tur til Ida! Håper du/dere får noen fine dager sammen<3
  God påske!

 5. 5 ThisISmeThen 21. April 2011 at 23:40

  That’s one HOT biker-chick ;-) Må si du kledde den der altså!

 6. 6 Ann-Karin 22. April 2011 at 03:14

  Dag 9, dag NI Karianne! Selv om jeg ikke kjenner deg blir jeg så stolt! :) Jeg tror du kan klare enda lengre, fortsett å prøve :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: