Motivated + Modum Dato!

I dag er en sånn dag hvor jeg gleder meg til ting. Hvor jeg ser det fine framfor det mørke, forandring framfor fastlåsthet og fangenskap.

Kofferten er nå pakket og klar til Bodø, Bergen og Lillestrøm/Rælingen. Pokker ta, gleder meg faktisk som en unge! Faen ta angsten, bulimiske tendenser og alt annet negativt. Det skal bli så bra!

Jeg og mamma reiser i kveld, så kommer pappa opp fra Bergen også. Jeg har pakket nutridrinker fram til lørdag, regner med å hente flere når jeg ankommer Bergen. Håper jeg greier å forholde meg til kostlista. Denne gangen er den skrevet med to alternativer, slik at jeg kan samle flest mulig stjerner. Holder fortsatt på med disse krysseskjemaene, frk.vikarlege og Therese tegner dem opp og signerer, jeg må også signere. Føler på sett og vis at jeg yter bedre da, når jeg får “klarsignal” til å gjøre det, framfor å undres over om det bare er spiseforstyrret rabbel fra min egen side.

I morgen og på fredag er det multifamiliegruppe igjen. Fra 0900 til 1500. Imorgen skal jeg også ta tatovering! To stykker! Kjenner jeg gleder meg masse til det og håper det kan gi litt ekstra motivasjon til alt sammen. Dessuten krysser jeg fingrene for en ting til, men vil ikke skrive det helt konkret.

Frk.vikarleges gladbudskap igår, mange som lurer. Innleggelsesdato på Modum Bad. Jeg vet at jeg burde… være… takknemlig og hoppende glad – egentlig, men det er også noen elementer som er sure, som taler i mot… Selv om muligheten for profesjonell hjelp i riktig retning teknisk sett burde trumfe det og, selv om det dreier seg om to store ting jeg virkelig ikke har lyst til å gå glipp av. Noe må man vel ofre? I usikkerhetens navn skal det dog ikke skyves under en stol at jeg er sikker. For jeg er ikke det, jeg vingler under ambivalensen, kveles når spiseforstyrrelsen strammer repet om nakken min, panisk fordi den er redd for å miste kontroll.

Innerst inne vet jeg også hva som er riktig. Og jeg vet også at jeg strengt tatt tok valget for ett år siden når jeg var på vurderingsopphold på Modum.


Advertisements

13 Responses to “Motivated + Modum Dato!”


 1. 1 Elisabeth 13. April 2011 at 13:09

  Så bra at du gleder deg over flere ting! Ingenting er vel bedre enn det, kan jeg tenke meg :) Jeg håper du får en fin tur og at du blir fornøyd med tatoveringene. Gjerne legg ut bilde! :)

 2. 2 linnkarin 13. April 2011 at 15:23

  du er heldig… var på vurdering på modum i februar, men fikk ikke plass denne gangen… de ville jeg skulle gå i traumebehandling først… yeeyh, flere år m sf som stjeler av mitt gode liv!!! tenker på deg karianne… du kan!!!!!!!!!!

 3. 3 laipai 13. April 2011 at 17:32

  Liker,liker,liker :)

  <3

 4. 4 LilleVinkel 13. April 2011 at 20:14

  Lykke til !

 5. 5 Nerve 13. April 2011 at 22:39

  Gratulerer så mye med friskmelding :) Og lykke til med familiegruppe og ferie. Kos deg i Bodø. Skal du tattoovere deg her? I såfall, hvor?

 6. 6 Emma 14. April 2011 at 14:22

  Kjempebra Karianne!!
  Keep up the good work!!

 7. 8 Hannah 14. April 2011 at 18:06

  Vil se bilde av tatoveringene :) Det er bra når det skjer så mye bra på en gang! :)

 8. 9 Renate 14. April 2011 at 19:26

  Så bra :)Lykke til ! :) Når skal du på Modum forresten ?

 9. 10 Adelen 14. April 2011 at 19:53

  Så utrolig bra! Lykke til <3

 10. 12 S 14. April 2011 at 23:58

  Hei
  Jeg var innlagt på sør 1 og 4 samtidig med deg. Tror d var jeg som sa det med monroe og den finske presidenten. Husker du navnet mitt?

  • 13 arikanne 27. April 2011 at 00:01

   Hei du. Jeg har aldri vært innlagt på sør 4, og jeg tror ikke det var du som sa det, selv om jeg ikke vet hvem du er eller husker navnet ditt. Men hvem er du?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: