Valg og Planer.

Jeg har valg. Jeg kan velge. Enkelte ting kan man ikke gjøre noe med. Jeg har hatt noen tøffe dager hvor jeg ikke helt har skjønt logikken i dette med epilepsien. At jeg er nødt til å lære meg å leve med det, og ikke la være å leve fordi det er sånn. Akkurat dette synes jeg er spesielt vanskelig fordi jeg har dette usunne forholdet til kontroll. Se på spiseforstyrrelsen. For meg handler det mye om kontroll og mestring. Epilepsien er den rake motsetningen. Null kontroll, selv om jeg trodde jeg kanskje hadde det.

Jeg ble skrevet ut idag. Jeg har stresset og stresset og stresset. Alle disse “tenk om, tenk om, tenk om” tankene som kverner og kverner og kverner til alle døgnets tider. Det bygger seg opp og opp og opp, tårner seg over hodet på meg, og ett eller annet sted, så får jeg sånne… klare øyeblikk? Det slo meg i alle fall plutselig at det er mulig å velge.

Leve med det. Jeg kan selvsagt isolere meg og la angsten regjere, men hvordan skal jeg da finne lyspunkter?

Og akkurat de neste ukene er fulle av nettopp lyspunkter. Jeg har gleda meg i noen uker nå og jeg kjente veldig på at angsten truet med å rive alt av glede vekk. Angsten ønsket å melde avbud, det går jeg ikke med på.

På onsdag reiser jeg til Bodø med mamma for å delta på multifamiliegruppe på torsdag og fredag. Pappa kommer selvsagt også. På torsdag har jeg og Elin bestilt time for å ta tatovering! Jeg har designet dem ferdig nå (to stykker…) og gleder meg til å forevige dem. Vet ikke hvor mye jeg skal røpe? Vi har samme tema, men slettes ikke identisk. Jeg har to stykker med min egen twist, og hun skal ha en med sin twist.
Jeg har også planer om å ta en kopp kaffe med Heidi Gabrielle! Blir kos, har ikke sett henne siden mai i fjor!

På fredag flyr jeg og pappa til Bergen! Da får jeg endelig treffe stemoren min og lillebror Dani(el) igjen! Skal være der ei hel uke, feire påske og så videre. Har også planer om å treffe flere mennesker jeg ikke har sett på lenge.

Fredagen etter det igjen drar jeg til Ida Aurora, og da kommer jammen meg Laila også! Gleder meg sykt til det! Hadde det knall når jeg var hos Ida i romjula og vi har vel stort sett de samme momentene på programmet, inklusiv Laila selvfølgelig!

På tide å gi opp eller? Eller?

Eller kanskje ikke. Bare, eventuelt, kanskje definitivt ikke.

 

Advertisements

13 Responses to “Valg og Planer.”


 1. 1 laipai 8. April 2011 at 21:57

  DEFINITIVT IKKE!
  Gleder meg så sykt til å treffe dere. Jeg kommer lørdagen by the way ;)

  <3

 2. 3 Heidi Gabrielle 8. April 2011 at 22:03

  Gleder meg til å treffe deg også lille venn!!! :) Kafé blir supert! Tace care, tenker masse på deg! <3

  • 4 arikanne 8. April 2011 at 23:21

   Det blir suupert! Elin og jeg har time klokka 1800, MFG er ferdig 1500-1530, tenkte at det hadde passa fint i den tiden? Om det passer for deg? Eventuelt etter middagstider?

 3. 5 Vibeke 8. April 2011 at 22:07

  Så søt du er! ;)

 4. 7 Camilla 8. April 2011 at 23:11

  Karianne gir ikke opp! :D

 5. 9 Kristine @ Kitiinee 9. April 2011 at 10:25

  Du er sterk! OG ikke minst flink med faktisk og finne LYSpunktene! :D <3

 6. 10 Kjersti 9. April 2011 at 13:51

  Kjære deg Karianne, ALDRI ALDRI gi opp! Samme hvor vanskelig, hvor hardt, hvor tungt og hvor langt nede du er,

  ALDRI gi opp! ALDRI mist troen på at DU kan og skal klare dette!

  Det er ofte jeg også tenker at jeg ikke orker mer. At jeg er så lei, og ikke ser NOEN utvei, og bare ønsker å legge alt på hylla og slutte å prøve, men så kommer jeg alltid ut med den samme konklusjonen:

  Hvor vil vi ende om vi gir opp før vi har nådd målet? Alt vil bare bli verre enn slik det er nå, faktisk.

  Jeg heier på deg, gode jente!

  stor klem fra kjersti <3

 7. 11 Karoline 10. April 2011 at 01:43

  Du er helt fantastisk fin, vet du det? Sikkert verdens vakreste.

 8. 12 M 11. April 2011 at 09:19

  Ikke at det har så mye med saken å gjøre, men det var et FANTASTISK bilde av deg!

 9. 13 Tuva 11. April 2011 at 12:07

  Signerer Laila og sier definitivt ikke! :)

  Fint bilde, cutie! <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: