Månedsoppsummering: Mars

Oppturer:

 • Følelsen av å bli sett og hørt ved hjelp av ord framfor destruktivitet
 • 10 måneder skadefri
 • Masse tid med både Tonje og Elin
 • Oppheving av kjøreforbudet, selv om jeg ikke har satt meg bak rattet enda.
 • Oppklaring av saker og ting i forhold til skole og resten av skoleåret.

Nedturer:

 • Voldsom depresjonsnedtur som trykte meg godt og grundig ned i grøfta.
 • Ambivalens og problemer med å ta valg og å gjøre riktige prioriteringer.
 • STIKKA!!! (håper for faen du leser!!!)
 • Dårlig fysisk helse
 • Manglende motivasjon og mye vingling.

Nye ting: Litt klær og småting. Nothing fancy, bare nødvendigheter.
Menneskene jeg har satt mest pris på: Godt spørsmål du! <—- Still. Therese kanskje. Fordi hun tok ordene mine alvorlig når jeg ba om hjelp.
Irritasjonsmoment: AMBIVALENSEN!!!!
Mest brukte ord: “Tjohoi”
Fysisk Form: Jadaneida, sådeeet.
Psykisk Form: Ustabil og halvdeprimert. Likevel ikke gitt opp helt enda.
Ting jeg har lært: Det går an å si det med ord.

Vekt: Jeg håper… ærlig? Jeg håper jeg greier å øke matinntaket og ligge stabilt på vekta akkurat her jeg ligger nå. Jeg veeet at spiseforstyrrelsen sitter hardt her og at jeg ikke burde høre på den, ladidabladida, men jeg orker ikke å gå inn på det.
Maten / næring: Kjører på med øking av inntak…. Om enn så skummelt, likevel nødvendig – jeg innser at jeg ikke har andre valg enn å prøve, om jeg virkelig vil slippe å gå førsteåret for… fjerde gang?
“Trening”: Samvittighetsturer. Med dette mener jeg små turer foran kompenserende oppkast etter inntak av mat/næring. Ikke treningstvangstanker for å forbrenne, men for å lette samvittigheten å kanskje gjøre det mer akseptabelt å øke næringsinntaket.
Jeg gleder meg til: SÅ MYE!!! Jeg gleder meg til å dra til Bodø på multifamiliegruppe med mamma og pappa. Jeg gleder meg til å ta ny tatovering!! To faktisk… Timen skal bestilles på mandag, endeliiiig. Jeg gleder meg til å være i Bergen i påsken, og ikke minst gleder jeg meg til å dra til Ida Aurora og treffe Laila!!
Jeg skal også: Vet ikke? Finne på noe mer skøy kanskje?

Mat: Jeg lurer litt på om dette punktet er mer festlig når jeg faktisk spiser noe fornuftig?
Drikke: Pepsi max. 
Tv-Serie: Prison Break s04 – the final break. Skins s02-s04 x2… Fringe s01.
Sang: Kommer ikke på noen?
Band: Heller ikke her kommer jeg på noe konkret.

Jadaneida. Vet ikke riktig hva jeg skal si. Ambivalensen ødelegger mye, men jeg har i alle fall gjort mitt, og forsøker fortsatt og bryte trenden samt dårlige vaner jeg helst skulle vært foruten.

Jeg er innlagt igjen og skal være det totalt i åtte dager. Skrives ut på onsdag og skal da hjem å forsøke å holde fortet på egenhånd. I mars har jeg vært ekstremt lite på skolen på grunn av manglende form og motivasjon til å fortsette, selv om jeg innerst inne vet hva jeg vil.

I tillegg har jeg følt mye på tomhet, sinne, raseri og bitterhet – med andre ord ikke noe nytt å meddele. Skadetrangen har innimellom vært kvelende men noe inni meg forteller meg at det er for dumt å gjøre noe jeg vet ikke vil tjene meg godt når jeg har greid meg så lenge uten. Det må finnes en annen måte, og jeg vet at det går over om jeg holder ut litt til.

Advertisements

1 Response to “Månedsoppsummering: Mars”


 1. 1 laipai 2. April 2011 at 19:48

  Gleder meg så sykt til å møte deg Karianne!!! :D Og vi snakker om få uker nå!!!
  Håper April vil bli en bedre måned enn mars,det må jo bare bli det da,vi skal jo treffes,haha.

  <3 <3 <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: