Ord, bare.

Jeg har kladdet en hel haug med innlegg, men synes likevel ikke jeg finner noe fornuftig å formulere.

Jeg kan jo skrive det som er konkret i alle fall, enkelt og greit. Jeg ble innlagt igår, selv prosessen var ganske smertefri. Takk gud og høyrere makter for at jeg ikke fikk rom nummer ti, det er definitivt det “verste” rommet på avdelinga. Avdelinga har plass til tolv mennesker og har dermed like mange rom. Rom nummer ti, elleve og tolv strekker seg vedsiden av stua i retning kjøkkenet. Det vil da si at rom nummer ti har dør midt i stua og det er ikke alltids like kjekt i personlige kriser. Hadde rom nummer ti sist nemlig, og det er så mye summing fra stua når man er der inne.
Men, nå slipper jeg jo det. Rommene er ganske like, så det jeg har nå er 100% identisk med rom nummer til. Kjenner forresten ingen som trives eller har trivdes der inne.

Jeg har ikke hatt noen episoder som involverer magesyre etter at jeg kom inn, noe som også er ett av mine personlige mål. Det vil da si at idag er dag 2 uten oppkast, og for å være ærlig synes jeg det er jævlig. Det er ikke tvang på noe som helst, så det er ingenting som heter “skal” fra personalets side, snarere “burde”. Så kan jeg selv tenke “skal og må” i eget sinn. Det er heller ikke krav til at næring inntatt burde være så og så og så mye, men jeg prøver å strekke inntakt i retning av det spiselista fra frk.vikarlege og jeg er enige om. Personalet følger meg ganske bra opp etter måltider, uten at jeg synes det er pes! Det er jeg litt overraska over, at det går greit altså.

I dag har jeg vært på møte med skolen. Gud bedre, vi var jo hele teamet. Therese, G fra psykiatritjenesten (hun er min koordinator for IP) og frk.vikarlege. Vi snakket med to av lærerne mine, og det var egentlig en lettelse. Jeg står ikke i fare for å miste skoleplassen min eller stryke i noen fag. Det var en enorm lettelse, har hatt ekstremt dårlig samvittighet på grunn av fravær den siste tiden. Skal ta det piano fram til onsdag, skrives nemlig ut da. På tirsdag er det ski-dag, så det er det meninga jeg skal være med på (uten planer om hverken ski eller snowboard – formen er ikke så mye å skryte av), men det sosiale burde gå greit nok.

Ellers kan jeg jo nevne at jeg kan få korte permisjoner på ettermiddagstid / kveldstid, men i så tilfelle burde jeg ha konkrete planer, helst noe som involverer å treffe noen, så konkret som mulig for at jeg ikke skal forlate kun med intensjoner om å spise og spy. I helga får jeg permisjoner på dagtid (om ønskelig), men også disse – helst så konkret som mulig.

Alt er vel og merke noe jeg selv har ønsket eller gått frivillig med på.

Jeg vet ikke riktig hva jeg synes om å være tilbake? Det er fint på en måte, men likevel ikke “tjohoi”. Nødvendig, men med alvorlig mine likevel.

Bortsett fra dette er jeg mest bare sliten. Tenkte bare jeg skull oppdatere dere som er interesserte!!

Advertisements

20 Responses to “Ord, bare.”


 1. 1 Linn 30. March 2011 at 18:25

  Så flink du er! 2 dager er en god begynnelse:) Stå på Karianne!

 2. 3 Maria 30. March 2011 at 20:33

  Ingen tvil om at du ikke har valgt “letteste” utvei, Karianne.
  Jeg vet du gir mot og motivasjon til mange ved å tørre
  og be om hjelp, og skrive om det til oss. Det er det eneste som vil fungere i lengden, bare smertelig vanskelig å innse for mange.
  Jeg kjenner deg ikke – men jeg står på sidelinjen og heier som bare det;
  jeg håper veldig, veldig på at du vil få noe godt ut av oppholdet ditt.
  Er det noe du fortjener, så er det medgang. Og gjerne en stor dose i samme slengen!

  Mange tanker til deg :-)

 3. 5 vibeke 30. March 2011 at 20:42

  håper innleggelsen vil gjøre deg godt, og at du får noe utbytte av den. høres greit ut med ett opphold der mere er overlatt til deg sjøl, og at du heller får mere oppmuntring. :) iallefall siden det er ment at du skal være der kun en uke.

  åssen går det iforhold til Modum ? husker jeg leste noe om det en gang. står du fortsatt på vent ? :)

  klemmer fra vibeke

  • 6 arikanne 31. March 2011 at 09:04

   Takk :)
   Står fortsatt på vent ja. Regner med jeg får brev i posten med innleggelsesdato der nede når det nå en gang skulle nærme seg :)
   Klem tilbake ♥

 4. 7 laipai 30. March 2011 at 21:03

  2 dager er bra Karianne <3
  Kan tenke meg at det pes å bli fulgt opp etter måltid,men det er vel bare sånn det er…Selv om det ikke er tjoohoo,så får du bare holde ut :)

  <3

  • 8 arikanne 31. March 2011 at 09:05

   Heldigvis for meg driver de ikke å tråkker meg i hælene til enhver tid, så det er jo en lettelse i seg selv. Det er mer sånn at jeg setter meg i stua og pusler med ett eller annet til det føles komfortabelt nok, trygt nok å forlate. Også hender det at dem spør om det er lurt / går bra.

 5. 9 Tuva 30. March 2011 at 21:39

  Kjempebra, Karianne! Hold ut, nå har du virkelig muligheten til å bevise ovenfor deg selv at du kan klare dette. Et vanskelig skritt i riktig retning, som du har tatt helt frivillig. Det er en erfaring som er gull verdt! :)
  KLEM

 6. 11 Katarina 30. March 2011 at 22:03

  Super flink :)
  Sender alle tanker:)

 7. 13 Mathilde 30. March 2011 at 23:13

  Sender deg masse gode tanker. Syns det er så bra gjort at du har lagt deg inn frivillig for å få hjelp. Håper dette kan være med å endre situasjonen. Du er tøff!

 8. 15 Toni 31. March 2011 at 04:16

  hei karianne min 3 du er så flink du.. beundrer deg :) på akutt motaket her er det noen rom som ikke har bad på rommet, og må dermed gå på en annen do/dusj og slik. Det er grusomt, for doen er innat veggen midt i stua …. av erfaring så har jeg hørt folk som er på do, altså diverse lyder :p så alle kan liksom høre deg… huff

 9. 17 Jeanette Bye 31. March 2011 at 07:10

  Sender deg en god klem kjære deg <3 Lykke til!! :)

 10. 19 Benedikte 31. March 2011 at 16:08

  Håper du får noe utbytte av det, kjære deg! :)
  DU er en sterk og flott jente. Tenker mye på deg.

  Klemklem <3

 11. 20 Toni 3. April 2011 at 13:35

  He-he. Så jeg var litt trøtt når jeg skrev. “innat” er bare et ord herfra :p
  det betyr “inntil”.. Men ja det er forferdelig å gå på den doen der..!
  Heldigvis så de gangene jeg har hatt ett rom uten bad, så er det et stort bad med badekar og sånn. Så jeg fikk alltid lov å gå dit :) er ikke noe særlig å ikke ha bad på rommet ass..! Ekleste jeg har opplevd er kanskje når det var meg + 3 til som ikke hadde bad (12 rom med bad), vi sov på rom som var møterom – tv rom – musikkrom osv. Og da, hvis de 2 – 2 andre var menn, så var det ja.. mildt sagt jævlig å gå på samme do som de! huff


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: