Jeg Tror Ikke.

“Jeg tror på deg”

“Jeg heier på deg”

“Jeg vet at du greier det!”

Hjertelig takk til dere.

Men.

Det gikk akkurat opp for meg,

at jeg ikke tror på det selv.

Tror ikke på meg selv.

Hva da?

Ord kan ei beskrive noe

jeg har forklart tusen ganger før.

Ikke er jeg tøff nok

til å skrive hva jeg tror heller.

Det blir nok

til å stjele håp

fra flere enn meg selv.

Advertisements

18 Responses to “Jeg Tror Ikke.”


 1. 1 Gina 15. March 2011 at 18:28

  kjenner igjen den følelsen.
  kjenner igjen den fortvilesen jeg tror du sitter med nå, og den er vond!
  men stå på finn stryken hos deg selv.
  ingen kan gjøre for deg kun du kan finne den, men det finnes masse av ord mange kan si som kansje hjelper litt på veien. håper det.

  stå på karianne. jeg er glad i deg!
  klem.

 2. 2 Adelen 15. March 2011 at 18:45

  Det er ikke alltid enkelt å tro på seg selv, og det er ikke alltid like enkelt å høre på hva andre har å si – uavhengig om det er positivt eller negativt. Men jeg skal tro og håpe for deg, når du ikke orker selv :) Akkurat som andre har gjort for meg.
  Du er en god jente, Karianne! :D

 3. 3 Naked 15. March 2011 at 18:51

  Jeg skjønner hva du mener…
  Det er like vanskelig hver gang noen sier at de tror jeg kan klare ting, for jeg vet at jeg ikke tror nok på meg sevl til å klare det…
  Det er håpløst.

  Men jeg syns du er veldig flink, og du gjør jo fremskritt hele tiden, kanskje ikke du ser det like godt selv, men jeg håper at jeg en dag kan klare å gjøre de tingene du får til. Som det å komme seg på skolen :)

  Du er et forbilde for mange!

 4. 4 laipai 15. March 2011 at 18:56

  <3 <3 <3 <3 <3 <3

  YES,you CAN <3

 5. 5 Kristin 15. March 2011 at 19:01

  Det er kanskje ikke så rart troen på deg selv forsvinner hvis selvbildet ditt er slik som mitt var (periodevis er) da jeg var der hvor jeg tipper du er nå? Hvorfor skal du tro på deg selv når du føler at du svikter deg selv gang på gang?

  Du trenger ikke tro på deg selv hele tiden for vi er så utrolig mange andre som gjør det! Det ville vi ikke gjort uten grunn..! Troen bygger du opp etterhvert og den vil kanskje alltid forsvinne i perioder. Det er håp du må ha. Så lenge du har håp (og med ALT du har kommet deg gjennom burde du ha det) vil du aldri slutte og kjempe. Jeg vet at du kjemper og jeg vet hvor vanskelig det er, men når man først er i helvete er det veldig dumt å stoppe opp i stedet for å gå gjennom det.

  Jeg Tror ikke du kommer til å klare det, jeg VET det.

  Har fått inntrykk av at du er like glad i lister som jeg er :) Skriv opp alt du har klart, alle målene du har nådd og alle “fristelser” du har motstått. Gi faen i de gangene det ikke gikk! Fokuser på alt du HAR klart for det er mer en de fleste ville overlevd.

  Skulle virkelig ønske jeg kunne hjelpe deg med noe og jeg håper virkelig du har et nettverk rundt deg som funker. Ingen kan forvente at du skal klare alt alene.

  Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere og det vil si at du er forbanna sterk (selv om du kanskje ikke alltid føler det sånn selv)!

  Ikke gi opp. Dette vet jeg du klarer! Hvis du tenker tilbake på hvordan ting har vært vet du at du har kommet veldig langt!

  Tenker på deg! <3

 6. 6 Solveig @ poona 15. March 2011 at 19:09

  Jeg tror like mye likevel.

  Kanskje er det nok om du håper akkurat nå? Om du ikke klarer å tro – så håp.

 7. 7 Ingeborg 15. March 2011 at 21:39

  Flaks at jeg så streken over “å stjele håp” for hvis ikke hadde det blitt nordovertur på meg for å sette streken selv.

 8. 8 BEM 15. March 2011 at 22:38

  huff.
  Kjenner igjen følelsen, både frustrasjonen og all håpløsheten…
  jeg tror uansett at det går,
  og som sagt her tidligere i en kommentar:
  ”om du ikke klarer å tro akkurat nå,-HÅP”

  håpet lever alltid videre selv om troen er svekket. :)

  Lykke til Karianne!
  jeg heier på deg!

 9. 9 Destgirl 15. March 2011 at 22:42

  Jeg kan tro for deg til du klarer å tro på deg selv :)

  Skjønner godt hva du mener, sliter med det samme selv, men ut fra hva du har skrevet så har jeg virkelig tro på deg, og det hjelper meg !!

  *klem*

 10. 10 Emma 15. March 2011 at 23:19

  Signerer Kristin og Solveig!
  Kommer uansett aldri til å miste troen på deg!
  Tror du kan komme langt på bare VILJEN din,og staheten og ønsket om et bedre liv. Og jeg vil alltid være overbevist om at du har det som skla til for å bli frisk. Ikke nødvendigvis alene uten hjelp,men den virkelige styrken som skal til må du finne inni deg selv-og den er der. Så-når tiden er moden for det gir du Faenskapen begge langefingrene du har og sparker den til helvete der den kommer fra.Det er bare et sp.mål om tid.En dag vil du klare det. Enten du tror eller ikke1
  I believe!!!:D

 11. 12 Linn L. 16. March 2011 at 01:06

  Hva hvis andre ser noe man ikke klarer å se selv…?

 12. 13 marta 16. March 2011 at 12:52

  JEG tror på deg iallefall! vet også at du greier det, men du må bare.. jeg vet ikke hva du må. men du blir å klare det tilslutt , søta :)

 13. 14 piumen 16. March 2011 at 14:37

  Jeg nekter å gi opp håpet om at du selv vil se hvor fantastisk flott du er. Jeg nekter å gi opp troen på at du vil nå stjernene. Jeg nekter å tro annet enn at ting vil bli bedre for deg, de må det. Jeg tror på deg, jeg ser styrken i deg, jeg ser hvor bra du er og har all tro på at ting vil gå din vei. Snart. <3 Jeg bryr meg. Du er en solstråle på grå dager.
  Klem!

 14. 15 Julie Halvorsen 16. March 2011 at 16:10

  Jeg har tro på deg, karianne!! <3

 15. 16 Trine-Lise 16. March 2011 at 17:21

  Vi e mange som tror på dæ. Og mange som VET at detta blir du å klare!

  “If you’re going through hell, keep going”
  Du har gått så langt nu, og æ VET at du klare veien videre. Det har du bevist at du har en vilje,og en styrke til. Vi heie på dæ og tror på dæ!

 16. 17 Jenny 17. March 2011 at 10:07

  Jeg tror ikke på meg jeg heller.

  Men jeg tror på DEG! Aldri gi opp!!

 17. 18 haaplos 17. March 2011 at 20:35

  Jeg tror på deg <3
  Og jeg vet at du er sterk <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: