The Descent

(bildet er googlet)

Jeg vet ikke hvor mange av dere som har sett filmene? Jeg så den første filmen i 2007 og ble i alle fall vettskremt. I går fant jeg ut at det var på tide og se oppfølgeren sammen med Elin og kjæresten hennes. Forresten ikke like skummel når man vet hva det dreier seg om.

For dere som ikke har sett filmene kan jeg informere dere om at den første filmen handler om ei venninnegruppe som skal utforske ei hule. På god vei inn der innrømmer hun ene at hun har tatt dem med til en uutforsket hule hvor ingen tidligere har vært. Etterhvert raser tunnelen sammen bak dem og de må dermed finne en annen vei ut. Greia er at det er monster nedi der, visstnok muterte gruvearbeidere eller noe i den dur. Disse skapningene er blinde og kan ikke se jentene men jakter etter lyd. Selvfølgelig slaktes jentene etterhvert…
Film nummer to er fortsettelsen på film én, uten at jeg har tenkt til å ødelegge handlinga ved å forklare den også!

Poenget er at spiseforstyrrelsen føles litt sånn! Som om man faller ned i ei hule uten kart. Etterhvert som man kryper rundt nedi der og leter etter lyset og veien ut, så treffer man en hel del skumle monster og skapninger nedi der. Man går seg vill, man går seg fast, man må sloss for å berge livet og man kan aldri stoppe i letinga etter lys, luft og frihet. Man blir skadd, redd, fortvilt, innhentet av håpløsheten.

(googlet)

Finnes det en vei?

Advertisements

17 Responses to “The Descent”


 1. 1 Tora 12. March 2011 at 18:03

  Den første filmen så jeg på kino, det er noe av det værste jeg har opplevd.. Jeg satt å brakk meg mens jeg prøvde alt jeg kunne å holde for ørene, når de var neddi det blodbadet! Fytti……………
  Men altså.. Skjønner hva du mener, uff.

 2. 3 linnkarin 12. March 2011 at 18:04

  Hjelpes… blir redd bare av å se bildet ! Har ett SAW-prosjekt på gang, sett de tre første, men blir kvalm og uvel av sånne filmer… ser de for å “tøffe” meg om vi kan si d slik… Pissredd!!!

 3. 7 Reinåmo 12. March 2011 at 18:18

  Hjelpes! Ble redd bare av å se på bildene, så tipper at jeg aldri blir å se den filmen. Jeg er alt for pysete til sånt.

 4. 9 laipai 12. March 2011 at 18:43

  Har ikke sett filmen,men høres ut som min type film,MÅ finne den og få sett den :D
  Takk for at du deler vakre <3

 5. 10 Camilla Desiré 12. March 2011 at 19:11

  Ener’n er skummel, toer’n er ikk elike skummel, men bra den å :)

  Ja, jeg tror det finnes en utvei, selvom den er vanskelig å finne…

 6. 11 ungdomsperioden 12. March 2011 at 19:47

  Jeg har sett den og den er veldig bra! Det er en film som heter The Ruins som ligner litt på den filmen ;)

 7. 12 Nerve 12. March 2011 at 19:58

  Hørtes ut som en for skummel film for meg, men kjenner meg absolutt igjen i metaforen i forhold til depresjon også.

 8. 13 Daniel 12. March 2011 at 20:06

  jeg elsker den filmen! : )

 9. 14 LE 12. March 2011 at 21:17

  Jeg så den sammen med noen venninner. Jeg synes ikke den var så skummel, men det er kansje fordi jeg var i et merkelig humør og satt og lo meg gjennom hele filmen! Hahah, monsterene ser ekstreemt rar ut om man studerer dem. Joda.

 10. 15 ~Ane~ 13. March 2011 at 02:35

  Jeg likte den filmen ganske godt :) Leter alltid etter brae skrekkfilmer, og denne syntest jeg holdt mål.

 11. 16 M 13. March 2011 at 19:57

  Jeg har sett den. . Huff

 12. 17 tonje 15. March 2011 at 12:47

  jeg syns den ble kjedelig etterhvert jeg.. hehe.
  elsker skrekkfilmer.
  men seriøøøst! se saw filmene! beste filmene jeg har sett! :D
  du må bare se de! :D
  er veldig sånn fan av blod og ekle ting, splatter filmer, zombie filmer, jo mer blod og grusomhet, jo bedre :p
  du kan forøvrig se the hills have eyes! genial :D


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: