Yesterday was hell.

I går var en tung dag. En meget vanskelig en, hvor jeg bare lar ting flyte fritt, hvor jeg ikke tenker før jeg handler (dobbel betydning), hvor jeg ikke orker å tenke på hva jeg føler eller ta det inn over meg eller noe som helst. En sånn dag hvor man bruker ni og en halv time på sykdom og ikke legger seg før halv fire om natta. En sånn dag hvor man griner fordi man er rasende, en sånn dag hvor man kan måke snø med en hånd mens man bruker den andre til å holde telefonen man roper inn i. Trassutbrud.

“Hva i helvete er vitsen med noe som helst, jeg kommer faen ikke videre, jeg kommer ingen jævla vei, alle lever livene sine videre og dette irriterer meg enda grenseløst! Nårtid i helvete går det over, når faen kan jeg trekke pusten og kjenne at jeg lever? Livet er meningsløst, jeg gidder faen satan ikke denne jævla dritten, hører du?!! JEG ORKER IKKE Å LEVE MER!”

I dag derimot! I dag er en FANTASTISK DAG! En dag hvor det er sol uten grå skyer på himmelen, en dag med godvær og godt humør! Ikke minst godt humør! Jeg har ikke hatt en så god dag som jeg har hatt i dag på LENGE! En sånn dag hvor jeg kan kle på meg hva jeg VIL og ikke hva spiseforstyrrelsen mener, en sånn dag hvor jeg ser ordentlig ut og ikke minst føler meg bra. En sånn dag hvor spiseforstyrrelsen gnåler under topplokket “du er feit, du er stor, du er feit, ikke glem det, du er feit, kle på deg noe annet, du ser ikke ut”, men jeg hører ikke etter! Fuck you, idag kler jeg på meg det jeg VIL ha på meg!! (Med to utropstegn!!)
En sånn dag hvor jeg kan traske rundt i byen uten nevneverdige bekymringer, en sånn dag hvor jeg kan drikke dobbel kaffe latte med lettmelk og ignorere “kalorier i melka, fett, fett, fett” og sitte på kafé sånn som alle andre kan! En sånn dag hvor jeg kan dra visakortet med god samvittighet fordi jeg vet at jeg bruker pengene på noe mer fornuftig enn mat jeg likevel hadde kastet opp.
En sånn dag hvor jeg kan le og virkelig kjenne det i ansiktet at jeg smiler. En sånn dag hvor jeg har vært sosial og bare oppført meg normalt – uten å la tankene prege hvert minste steg jeg tar, selv om jeg fortsatt tenker dem.
Meeeen, selvsagt distré som alltid! En fin dag for bilder, men nok en dag hvor jeg glemmer å sette minnekort i kameraet før jeg drasser det med meg…

Dårlige mobilbilder er vel alltids dokumentasjon nok?

En sånn dag hvor man har klare planer, en sånn dag hvor man føler at man kan greie alt, en sånn “i dag er jeg uovervinnelig” følelse. En sånn dag hvor postkassa inneholder brev man vil juble over når man åpner dem, sånne brev som bare forsterker følelsen av at “nå ordner det seg!”

Litt vel svevende og kanskje litt vel drømmende – men herregud! Det er mangelvare, så da vil jeg heller sveve inntil virkeligheten innhenter meg.

Angående i går, så tror jeg bare jeg hadde godt av å få det ut. Få ut dritten.

Advertisements

35 Responses to “Yesterday was hell.”


 1. 1 Trine-Lise 11. March 2011 at 18:51

  Du ane ikke kor glad æ ble når æ leste detta innlegget! Du fortjene det beste,glem ikke det!

 2. 3 Gabrielle 11. March 2011 at 18:59

  Godt å høre at dagen i dag er bedre vennen!! :)

 3. 5 Destgirl 11. March 2011 at 19:04

  Godt å høre at du har det bedre i dag, man må bare nyte det så godt man kan, det er deilig når man kan kjenne den gode følelsen av at man har en god dag.. De vonde dagene er grusomme, men som du skrev av og til nødvendige for å få ut det vonde som ligger å ulmer under overflaten, kanskje derfor du fikk en så god dag i dag, du fikk ut mye vondt i går,du var kjempe flink. Det fortjener du virkelig, nyt dagen videre og jeg håper du får ei kjempe god helg :)

  *klem*

 4. 7 Gudrun Jona 11. March 2011 at 19:09

  Ønsker at flere av dagene dine blir akkurat slike dager, Karianne! Dette innlegget fikk meg virkelig til å smile. Du fortjener søren meg slike dager!!!
  Håper du får en fin helg og at solen skinner da også <3

 5. 9 Linn L. 11. March 2011 at 19:19

  Enda godt at en det kommer en solskinnsdag etter den “regnfulle” gårsdagen :)

 6. 11 Karianne - valiumsvalsen 11. March 2011 at 19:55

  Så bra at du har hatt en så fin dag! Ønsker deg en god helg!! Mange klemmer<3

 7. 13 Destiny 11. March 2011 at 19:57

  Det høres ut som en deilig dag, og det fortjener du! :)

 8. 15 laipai 11. March 2011 at 20:03

  LIKER at du har hatt en god dag vennen :)

  <3

 9. 17 Susie 11. March 2011 at 20:56

  Hei Karianne. Når du beskriver dine humørsvigninger minner dette meg mye om meg? Jeg trodde lenge at jeg faktisk led av emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse og flere klinikere hadde nevnt det. Men etterhvert så tenkte de å prøve ut medisin for å se om jeg kunne ha Bipolar Lidelse type 2. For første gang i løpet av mitt 25 år gamle liv var det noe som fungerte. Det har vist seg at det er en kromorbitet mellom Bulimi og Bipolar lidelse og det har også ofte vist seg at det er feildiagnostisert med emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse. Du er så ung at jeg synes det å diagnostisere deg med en slik diagnose er alt for tidlig. Tenk om du er feildiagnostisert og lider under samme feil som meg? Jeg ble iallefall mye bedre etter jeg fikk riktig medisin.Og lever nå et godt liv. :-)

  • 18 arikanne 12. March 2011 at 18:18

   Jeg vet ikke hvilken medisin du snakker om? Du kan jo sende meg en mail om det? Jeg går allerede på en medisin som brukes mot bipolar lidelse. Fikk den hos nevrologen, i all hovedsak på grunn av epilepsien, men hun mente at akkurat denne typen kunne hjelpe ekstra som humørstabiliserende. “Win, win” sa hun ;)
   Godt å høre at du har det bedre nå!

 10. 19 DaddaogSøss 11. March 2011 at 21:23

  Så fint å høre at du har en bra dag ! Er fast leser av bloggen din, og jeg elsker den. Elsker at du er så ærlig på bloggen din, og at du vet hva du snakker om ! Du er utrolig bra Karianne, stå på !<3

 11. 21 June 11. March 2011 at 22:41

  Du fortjenar så veldig sånne dagar :)

 12. 23 Emma 11. March 2011 at 23:15

  Unner deg så mange gode dager og så mange gode følelsesmessige oppturer som du bare kan få!Godt å høre om slike stunder og slike dager!!
  Vil så gjerne at du skal få flere gode enn vanskelige dager med tiden,og kommer aldri til å gi opp troen på at det en gang vil bli et BRA liv for deg søte:)!!!!
  kjempeklem!

 13. 25 Lene 12. March 2011 at 00:42

  Utrulig bra å høre Karianne. Det her va positivt. Etter enhver nedtur kommer en opptur! Glede meg til neste videoblogg en gang i framtida, det e så koselig! :)

  Ha en nydelig helg videre! Husk kor mange som tenke på deg!

 14. 27 Beate 12. March 2011 at 00:46

  Synes det er kjempeflott at du har hatt en god dag! Unner deg det!!

 15. 29 Snø 12. March 2011 at 10:09

  Så herlig at det kan følge en soldag etter regn! Ta vare på de gode stundene, og husk tilbake på dem på dager som er vonde. Klem :)

 16. 31 ThisISmeThen 12. March 2011 at 12:34

  Herregud, Karianne!! Jeg har en sånn dag i dag! Det er de jeg lever og ånder for… Det er de jeg kjemper for.. det er de som gjør det så inderlig, inderlig verdt å leve! Fikk helt frysninger da jeg leste dette… du skriver så godt! :-) Håper du har en god dag i dag også! God klem til deg!

 17. 33 Farger 12. March 2011 at 14:17

  Karianne, slike dager mer enn gull verdt! Jeg blir glaaaad av å lese at du har en dag der DU er sjefen i ditt liv, og der DU nyter timene uten at all annen faenskap får stjålet det fra deg.
  Merk deg dagen, memorer den i hodet slik at den ikke blir glemt i det en vond dag lager grå skyer på den blå himmelen.

  Jeg husker enda min dag, den dagen da alt var så godt og vakkert. Det er lenge siden, dog, jeg nektet å la den bli glemt. Her skulle godheten huskes :)

  Jeg håper du nyter det til det fulle og at det varer en stund. Er det noen jeg unner gode dager så er det i alle fall deg :)

 18. 35 Anna Konstanse 13. March 2011 at 12:24

  Åååh, jeg blir så glad på dine vegne, Karianne.

  Du er så utrolig fin og har et fantastisk skrivetalent. Du kan formidle følelser på en helt fantastisk måte som hvertfall engasjerer meg.

  Du gir meg håp. <3

  Klem.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: