Svar på Spørsmålsrunden, Kategori "Karianne", Del 4!

91. Er du en romantiker?
Kanskje?

92. Hva er det søteste noen har gjort for deg?
Jeg tror det må være da Elin fylte 20 år, og jeg lå på medisinsk avdeling med sonde. Da tok hun med ballonger og partyhatter, også kom Tonje, så feira vi etter beste evne med Pepsi Max og isbiter. Haha, men det gjorde meg i alle fall glad og takknemlig.

93. Hva er ditt flaueste minne?
Jeg tror det må være en kombinasjon av alkohol og legevakt / akutten, uten at jeg helt trenger å utdype det.

94. favorittsitat?
Se headeren!

95. hvordan hårfarge bruker du?
MIN EGEN.

96. synes du obama er kjekk?
Han er ikke stygg? Han er vanlig.

97. hvilken realityserie ville du vært med i?
Robinson eller fangene på fortet.

98. Hva liker du best å gjøre på en deppa alene dag?
Sette på en SESONG av en eller annen serie, ligge på sofaen eller i senga og bare vite at tiden går uten at jeg trenger å ta stilling til alt som er jævlig.

99. Hvor høy er du?
168.5

100. Blir du fort glad i folk?
Ja.

101. styggeste du vet?
Det første jeg kom på: Å skulle lese blogger med sort bakgrunn! Fatter ikke hvordan folk skal mekke “kule designs”, også er det ikke leservennlig i det hele tatt! Sorry, jeg leser ikke blogger med dårlige bakgrunner. Orker ikke å sitte å highlite all tekst bare for at det skal kunne bli leselig.

102. drømmejobben?
Akkurat NÅ: Noe med webdesign. Synes det er så gøy, så jeg ser for meg at det hadde vært gøy å tjene penger på det.

103. Hvilken yougurt liker du best?
Piano duuuo.

104. Hvilken julebrus liker du best?
Den der, billige på rema, uten sukker.

105. Hva pleier du å drikke på når du er ute?
Det som serveres ;) Her om dagen skulle jeg ta en drink med pappa. Det var så sykt kleint! Troppa opp i baren, ikke klar i topplokket likevel. “Heider, jeg lurer på om jeg er for ung, men jeg vil gjerne ha en drink”, deretter måtte jeg vise leg og heldigvis var det 20 år i denne baren. Deretter sa jeg “kan du anbefale meg en drink? Jeg har bare dårlig erfaring!”, må nesten le litt av meg selv altså… “Nei, jeg mente UERFAREN, jeg aner ikke hva som er godt eller hva jeg liker”. Drink fikk jeg, god var den også – tjoho.

106. Faller du for en spesiell type gutter?
Nei.

107. Hvor mange par sko og jakker har du?
GUUUD, jeg aner ikke. Jeg har altfor mange jakker. To lange vinterjakker, to Bergans “skalljakker”, en Bergans dunjakke, skinnjakke, og noen Trenchcoatgreier. Altfor mange med andre ord.

108. Favorittbutikk?
Bik Bok kanskje? Fordi de har litt av alt.

109. når lo du skikkelig høyt sist?
I natt, haha.

110. hvem snakket du sist med i telefonen?
Tonje! Jeg har sykt mange Tonjer, så dette er altså BesteTonje jeg mener.

111. Hvordan har du det med deg selv og livet,sånn helt ærlig,fra hjerteroten?
To be honest er jeg kjempelei av å føle at jeg ikke kommer noen vei! Er egentlig i en uendelig lang ventefase der jeg bare venter på brev fra Modum Bad slik at jeg kan få litt mer drahjelp og litt mer motivasjon til å komme meg noen steg unna her jeg er nå. Det er litt sånn… To skritt fram og tre tilbake. Ambivalens is a bitch.

112. Er du mest sosial og sammen med andre eller alene?
Jeg er mest alene, men jeg skulle ønske jeg var mer sosial.

113. Hva synes du at du selv fortjener medalje for?
Omsorg for andre. Jeg er flink til å bry meg om andre (tror / håper jeg). Jeg liker å tro at jeg er hun som ordner opp innimellom. Hun som sier “du kan sove her” når *noen* ikke har noen andre steder å gå. Hun som kan være med andre på akutten om de trenger støtte. Hun som kan ringes og lytte. Eller hun som bretter opp armene, sier “nå er det nok, skjerp deg tusen hakk” eller hun som blander seg inn og snakker med mennesker som kan hjelpe til å håpløse situasjoner som blir for mye for meg å håndtere.

114. Hva er din teori på hvorfor vi mennesker gjør som vi gjør?
Den var dyp du! Aner ikke, det kommer vel an på hva du mener vi mennesker gjør som vi gjør? Chew on that!

115. når svarer du på disse spørsmålene?
Lørdag 12. Februar, kl: 16:18, aner ikke når jeg publiserer det though.
Hoho! Det tok meg bare en månede å publisere dette! I apologize!

116. Hva hadde du kommet til å brukt tiden du bruker til å blogge på om du IKKE hadde blogget?
Godt spørsmål du! Bøker kanskje. Eller destruktive greier… så det er bedre med skriving!

117. Hva slags lesere håper du at du har?
Jeg blir veldig glad når jeg får mailer fra lesere som sier at de finner støtte eller inspirasjon til å kjempe sine egne kamper når de leser bloggen min. DET varmer meg virkelig og det får meg til å føle at jeg gjør noe meningsfylt eller riktig ved å eksponere så mye jeg gjør.
Jeg håper folk leser fordi de ønsker å lære / se  eller forstå ting på en annerledes måte.

118. Hvilke lesere håper IKKE at du har?
Sykdomsdyrkere som leser mellom linjene etter et eller annet jeg kan ha skrevet som virker triggende, de som bare snuser rundt etter noe som kan “hjelpe dem å bli tynnere” eller “skade seg selv mer”.

119.Hva synes du om TROLLJEGEREN?
FILMEN i seg selv er bra nok! Det som trakk ned og ødela (nesten alt), var det er på begynnelsen. Det der “ALT dette er såååå superekte, det er akkurat slik verden er”. Hva tror dem at vi er? Idioter? Jeg synes helle de som lagde filmen faktisk skulle ta hatten av for seg selv, klappe seg på skuldra fordi de har gjort en god jobb med filmen i sin helhet, framfor å komme meg noe så barnslig som “this is 4real”  tull.
Men jeg må si; creds fordi de har brukt riktig bil, altså Land Rover, og ikke en eller annen jeep, eller lignende.

120. Hvilke tanker har du rundt barn? Ønsker du noen gang å bli mor?
Kanskje det kanskje? Neimen om jeg vet! Når jeg er klar for det og når / om det passer seg sånn, så kanskje.

Advertisements

13 Responses to “Svar på Spørsmålsrunden, Kategori "Karianne", Del 4!”


 1. 1 Hanna 8. March 2011 at 14:28

  Du er så flink :D
  Du hjelper virkelig mange.
  For meg hjelper du til at jeg holder unna å starte med selskading ol.
  Tusen takk for alt du gjør for alle <3

 2. 3 M 8. March 2011 at 17:08

  Åh, du virker som en utrolig flott person! Dette sier jeg egentlig uavhengig av hva du har svart i akkurat dette innlegget. Jeg leser alle innleggene dine, men er nok ikke så flink til å kommentere. Jeg ser virkelig opp til at du tør å være åpen om alt du går igjennom. Selv har jeg en offentlig og en ikke-offentlig blogg, fordi jeg er for skamfull og flau. Jeg skammer meg over at jeg skammer meg, og er vel rett ut bare skikkelig redd for andres reaksjoner. Selv blant vennene mine er jeg ikke åpen og ærlig om hvordan ting står til, og svarer sjeldent sant på spørsmål om det.
  Du inspirerer til å holde håpet oppe, og prøve å komme seg ut av dette her.

  Stå på! :)

 3. 5 liseliten 8. March 2011 at 18:18

  Veldig gøy å lese svarene dine, bli litt mer kjent med Karianne :)

 4. 7 Ingeborg 9. March 2011 at 08:57

  Knis. EisekstiåtteOGENHALV;)

 5. 9 Hikka 10. March 2011 at 03:10

  har du lest ”stalins kyr”, av sofi oksanen?
  du er en helt. stå på

  • 10 arikanne 12. March 2011 at 18:12

   Nei, den har jeg ikke lest. Hva handler den om?

   • 11 Hikka 12. March 2011 at 18:22

    den handler om ei som sliter med bla spiseforstyrrelser. problemstillingen med at man ikke kan ha et sosial liv, og samtidig pleie forstyrrelsen sin taes opp på en veldig godt skrevet måte. ei veldig god bok, men kanskje man bør være frisk for å lese den? du kan jo google, og se?

   • 12 arikanne 12. March 2011 at 18:24

    Kanskje jeg må gjøre det :) Takk for tips!


 1. 1 Svar på Spørsmålsrunden, Kategori “Karianne”, Del 4! | Placedelamode Trackback on 9. March 2011 at 14:25

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: