Svar på Spørsmålsrunden, Kategori “Karianne”, Del 3!

61. Hva står det på den siste meldinga du fikk?
“Stikka ja, skal ringe TV :) melde dæ når vi kjøre ;) “

62.Hvordan er den psykiske formen din nå?
Litt opp og ned, men mer stabil enn Januar.

63. Hvis du kunne velge én superheltkraft, hvilken ville du valgt og hvorfor?
FLY! Fordi da kan jeg fly dit jeg vil, ting ville gått mye fortere, jeg hadde sluppet å gnage på det der jævla sertifikatet, fordi jeg (ser for meg) at jeg hadde fått et kick av det, og det høres utrolig kult ut.

64. Vet alle vennene dine at du blogger?
Jeg vet ikke? Kanskje? Det er i alle fall ikke akkurat en hemmelighet. Har jo kobla blogfeeden til facebook, så det popper jo opp der hver gang jeg legger ut et nytt innlegg.

65.Hender det du feiger ut og lar være å legge ut noe du egentlig har lyst til å skrive?
Av og til, hvis det jeg har skrevet er utrolig depressivt eller kan oppfattes på feil måte. Prøver å holde meg unna innlegg som bare beskriver faenskap. Misforstå meg rett, jeg skriver mye om faenskap, men jeg KUNNE ha skrevet mer. Om jeg synes det jeg har skrevet havner for mye i kategorien “syt og klag” så sløyfer jeg det ofte.

66.Hvordan tror du menneskekjøtt smaker? Hvem ville du spist om du fikk sjansen?
Aner ikke, vil heller ikke hverken vite eller smake.

67. Hvor mye av personligheten din kommer fram på bloggen?
Noe kommer vel fram. Synes det er litt vanskelig å skulle vise for eksempel humor og ironi, sarkasme og sånn. Er alltid redd for at det skal feiloppfattes.

68. Hvem var du for 5 år siden?
For fem år siden var jeg målbevisst, i fornektelse for alt som het sykdom, utrolig naiv og sta – skulle ha det akkurat slik jeg ville.

69. liker du pannekaker?
Oh yes.

70. Hvilken musikksjanger er din favoritt?
Det med musikk kommer veldig an på humøret egentlig. Om jeg er sint, så går det i bråkemusikk. For eksempel Rammstein, Nightwish eller The Distillers. Partymusikk derimot, er gjerne ei eller anna toppliste, eller ett eller annet som bringer fram gode minner. Deppemusikk er ofte Evanescence. Gladsanger kommer alt an på. Kompliseeeert spørsmål!

71. Hvilken filmsjanger er din favoritt?
Action, Sci-fi, fiction og thriller. Noe med fart og spenning som fanger / vekker interesse. Litt skrekk innimellom er heller ikke å si nei takk til. Jeg liker ikke komedier, ser det kun en sjelden gang. Er heller ikke glad i kjærlighetsfilmer (booring).

72. hva er yndlings frokostblandingen din?
Fitness Fruit.

73. Har du noen gang gjort en rampestrek som er verdt å nevne?
Ahaha! Det eneste jeg kommer på er den gangen i barnehagen da jeg og en kompis lekte BIER og lata som vi fløy rundt i rommet…. med tegnestifter… og fløy på veggene… Ingen var fornøyde med at vi hadde dekorert hele rommet med fargestifter på hvite vegger senere.

74. Hvilket ord bruker du mest?
Jeg sier “LOL” veldig mye. Eller “LOL i luken” om noe som er helt på jordet. UVANE. Også banner jeg kanskje litt vel mye. Og “jadaneida,sådeeeet var jo bare suuupert” sier jeg også en del, ironisk selvsagt. Pluss “nice” og “dritt”.

75. Hva er du minst fornøyd med og hva er du mest fornøyd med ved deg selv?
Jeg regner med at spørsmålet ikke går på utseende. Mest fornøyd med at jeg ikke dømmer folk så lett, jeg dømmer ikke etter førsteinntrykk. Minst fornøyd med eget stress, eller raseriutbrudd som omhandler noe jeg vet er teit eller barnslig.

76. Er du følsom?
OVERfølsom…

77. Hva synes du om selvskading?
Jeg forstår konseptet veldig godt, men på den andre siden er det veldig trist at folk har så vondt inni seg at de ikke ser andre løsninger.

78. Hva får deg til å le hysterisk?
Ellen DeGeneres.

79. Ler du av deg selv?
Jepp, hvis jeg gjør noe som er veldig dumt. Presterer noe helt forferdelig teit. For eksempel skulle jeg vaske klær her om dagen, også var ikke slangen som pumper vannet ut av maskina godt nok festa i røret, så den hoppa ut og oversvømte badet mitt. Da måtte jeg le av meg selv fordi jeg er så dum av og til.

80. Hva setter du mest pris på ved livet?
Det vet jeg ikke. Jeg tror at det er de små tingene her i livet, som er “meninga” med livet. At man må huske på de små tingene, fordi summen av små ting skaper de gode minnene.

81. Hva skal det stå på russekortet ditt?
Det har jeg ikke tenkt på du!

82. Føler du deg ofte ensom?
Egentlig ja. Fint å i det minste ha Zahra i sånne stunder. Ensom fordi jeg “ligger etter” på den sosiale fronten og har få venner på min egen alder. De jeg gikk på ungdomsskolen med har familier og karrierer, mens jeg enda holder på med første året. Det er litt bittert innimellom, men men.

83. Hvis du virkelig skulle vært god i en idrett, hvilken skulle det vært?
Turning!

84. hvordan vil du beskrive deg selv?
Gladjente. Utadvent. Bråkete og høylydt? I alle fall innimellom. Kommer vel an på dagsform.

85. hvordan har blogglivet påvirket ditt eget liv?
Jeg henter veldig mye inspirasjon, håp og støtte i kommentarer. I tillegg føler jeg en slags enorm lettelse når jeg får satt ord på ting som er vanskelig. Tilbakemeldinger gir meg positive boosts og vilje til å virkelig vise verden hvordan det er å være syk, eller ikke å ha det bra.
Jeg vil på en måte gi folk en sjanse til å bedre egen forståelse rundt det jeg sliter med, ikke i forhold til MEG, men i forhold til mennesker de kanskje kjenner, som sliter med noe lignende. Dessuten er det ofte mange som sliter som føler skyld og skam (jeg gjør det selv), men jeg mener at vi IKKE burde skamme oss.

86. Har du vært så full at du har besvimt?
Høhøh. Ja.

87. Hvem var den siste som gjorde deg forbanna?
TELENOR! Satans piss! Jeg hadde ei regning de hadde feilkalkulert på nesten 3000 kroner (det var altså en skrivefeil, ikke 3000). Så jeg måtte ringe og klage, sånn at de kunne rette det opp. Jeg får sånne e-fakturaer. Men, så var jeg hos bestemor og hadde ikke internett, så mamma betalte regninga og jeg betalte mamma. Når jeg da logga inn i nettbanken gikk godkjenninga ut og 3000 kroner forsvant! Måtte jo ringe for å få tilbake pengene, også sier de at det tar TO uker? Hallo, jeg er ikke rik, 3000 kroner er mye å skulle vente på i to uker når man faktisk lever med budsjett! Disse tullingene lurte på om jeg ville ha tilbake hele beløpet, eller om de skulle trekke fra den siste regninga, og jeg sa jeg ville ha HELE. Og når jeg fikk pengene mine, så hadde de trukket fra den siste regninga likevel. Jeg tenkte “jaja, da slipper jeg å betale den da”, og neste gang jeg sjekket saldo, så hadde e-fakturaen for den siste regninga gått ut LIKEVEL, så Telenor skylder meg fortsatt penger. DET gjorde meg sur.

88. Hvis du var født det motsatte kjønn, hva ville du hett?
Martin? Aner ikke.

89. Føler du at du er voksen?
SUPERvoksen. Neida, jeg føler ikke det. På noen områder føler jeg meg voksen, ved å vite at jeg greier å ta vare på meg selv, Zahra, at jeg får hverdagen til å rundt (selv om det er vanskelig). Småvoksen.

90. Hvis du hadde en ape, hva ville du kalt den?
Mr.Monkey. Aner ikke.

Advertisements

5 Responses to “Svar på Spørsmålsrunden, Kategori “Karianne”, Del 3!”


 1. 1 Marthe 8. March 2011 at 15:58

  Du har fått mange spørsmål!! :)

 2. 3 ThisISmeThen 8. March 2011 at 16:16

  haha, det hørtes hysterisk morsomt ut å være bie :-D

 3. 5 MIXjenta 10. March 2011 at 00:07

  Hei Karianne :)
  datt plutselig over bloggen din her, å må si at æ syns d e kjempe fint at du blogger om sykdommen din :) d e så mye som e tabu-belagt i dn her verden så syns e fint at du løfter d vekk fra SF. You go girl :D

  Leste jænna spm du hadde fått her, å spm om du følte dæ ensom traff mæ litt.
  Som du kanskje ser på måtn æ skriv på, så e æ nordfra. Bor faktisk i samme by som dæ (men ekke herfra, e en helbarka finnmarking æ da), å har bodd her i seks år snart.
  Har vældi få vænna her i byen, å nesten ingen rundt min alder. Æ gikk første åre på vgs her i byen va æ ca fire eller fem år eldre enn de i min klasse, så æ kjenne t dn lille bitterheta dr ja :p

  Ville nu egentlig bare skryte dæ opp i skyan for bloggen din, men ble nu mye anna skriving her oxo da :p

  Stå på videre, heie på dæ :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: