Svar på Spørsmålsrunden, Kategori "Karianne", Del 2!

31. Hva het din første og siste kjæreste ?
Uvesentlig å dele på blogg

32. Hva liker du minst/best ved skolen?
Det beste med skolen er at man kommer seg ut, i mitt tilfelle får jeg holde på med noe jeg liker og synes er interessant, og man treffer fine mennesker som man kan le og ha det gøy med – uten sykdomstull som surrer og går i bakgrunnen. Det jeg liker minst må være at det innimellom er veldig lange dager, og realfagene jeg tar (norsk, engelsk og naturfag) ofte inneholder det jeg vil kategorisere som meningsløse oppgaver. Jeg forstår målet med oppgaven og hvorfor det skal være nyttig å kunne det, men at alle skal presses gjennom det samme… BLÆH. Teit ting å irritere seg over egentlig.

33. Hvor kjøper du klærne dine?
Her og der? Der jeg finner klær jeg liker eller som passer. Nå bor jeg for så vidt i en liten by uten eksotisk utvalg, det vil si at det går en del i bikbok, carlings, cubus og H&M. Gud jeg skulle ønske vi hadde Gina Tricot og JC.

34.Hvilke blogger leser du?
Jeg leser bloggene til mennesker jeg kjenner, samtidig de som deler av seg selv eller fenger på en annen måte. Jeg leser det som inspirerer og motiverer. Leser også noen blogger fordi de er morsomme, samtidig hender det at jeg kikker innom blogger som er skrevet av mennesker som lever fullstendig andre liv enn mitt eget, fordi jeg synes det er interessant å se hvordan forskjellige folk har forskjellige hverdager og forskjellige liv.

35. Hva foretrekker du helst – barbert mann eller ubarbert mann?
Barbert. (håper dette spørsmålet er rettet på FJES!)

36. Hvis du måtte, ville du hatt sex med en 80 år gammel dame eller spist din egen avføring? *mohahahah*
Kan jeg være feig nok til å dra “ingen kommentar” kortet her nå? INGEN av delene takk.

37. Hvis du kunne velge mellom å aldri røre en pc igjen, eller å stinke konstant – hva ville du ha valgt da?
Jeg hadde lagt bort PCEN og gått over til MAC ;)

38. Hva er din favorittblogg?
Har ingen superfavoritt, men jeg klikker meg alltids innom liseliten.com / flammehavet.blogg.no / poona.blogg.no (synd at hun har slutta) / sangpija.blogg.no /marthealfreds1.blogspot.com / mialai.wordpress.com / annika-braliv.com / surfer.blogg.no og muligens enda fler enn jeg orker å ramse opp! (ikke føl deg glemt om du ikke nevnes!)

39. Hvor vil du bo i fremtiden og hva vil du bli?
Jeg vil IKKE bo i Harstad i alle fall! Anywhere but here. Har ikke veldig lyst til å flytte nordover, selv om jeg liker Tromsø veldig godt. Altfor kaldt der, selv om sommeren. Vil bli mediegrafiker, kanskje. Noe med media tror jeg i alle fall!

40. Hva syns du om Twilight?
I like it. Men det er også en klisé. Kanskje litt vel mye romantisk ungdomskjærlighet, bladida. Men, jeg har lest alle bøkene og sett alle filmene likevel. Er ikke noe superdupermegafan, men liker.

41. Syns du Edwart (skrivefeil?) er hawt?
Han er kjekk nok ;)

42. Hva politisk parti holder du med?
Usikker :P

43. Hva er favorittsangen din?
Absolutt nummer 1 må være Muse med Space Dementia!

44. Hvordan vil du beskrive “drømmemannen”?
En som bryr seg og forstår, uten å stille spørsmål ved alt. En som “holder ut”, gjennom vondt og godt. Ærlig. Trofast.

45. hva synes du om topplisten på blogg.no?
Litt vel mye mote, fashion, sko og dagens outfit.

46. Kunne du tenkt deg og bytta fra blogspot til blogg.no?
Nei til blogg.no, og blogspot droppa jeg for ett år siden. WordPress is the shit!

47. I dette øyblikk, hvilken sang har du på hjernen?
Eliza – Dancing, også var det noen som sendte meg en link til P!nk sin “Fucking Perfect” i går.

48. Hva får deg til å gråte?
Greys Anatomy? Haha, jeg vet ikke. Jeg griner ofte når jeg ser sentimentale ting på TV eller film.

49. Hva/hvem får deg til å le?
Mennesker. Folkene i klassen får meg til å le, Bestemor, Elin. Og ikke minst; ELLEN DEGENERES. Om jeg ikke ser det hver dag, så står i alle fall kanalen på hver dag, bare fordi jeg trenger en daglig dose med latter.

50. Ensvarget eller flerfarget sokker?
HELLO KITTY. Egentlig er det det samme, så lenge det “hører til” resten av hva jeg enn måtte finne på å ha på meg. Egentlig er det ikke så nøye, man har jo stortsett på seg sko.

51. Ligger du på siden, magen eller ryggen om natten?
Siden eller magen.

52. Hva ville du hatt med deg på en øde øy?
Solkrem, iPod og bøker.

53. Har du noengang hat skikkelig rosadilla?
Ikke overdrevet nei.

54. Hva er det dummeste du har sagt?
“DU VEIER JO TREHUNDREDEOGÅTTI KILO”, hoho, det kom ut SÅ feil.

55. Hva er den værste maten du vet om?
Jeg er ikke spesielt glad i supper eller lapskaus.

56. hva er du mest redd for?
At noe skal skje med mennesker jeg er glad i. Også er jeg redd for å bli / være ensom.
Hva slags hårfarger har du hatt? (legg ut bilde!!)
Rødt og mørk brun.

57. hvordan kom du på å begynne og blogge?
Jeg trengte et sted å skrive ned all gørra jeg hadde inni meg, så jeg begynte å sette ord på det i en anonym blogg i 2006. Nå er jeg mer der at jeg vil bevise at det er mulig å jobbe seg gjennom det, selv om jeg ikke riktig vet om det faktisk ER det – men jeg får det vel bekrefta en eller annen dag? Dessuten får jeg mye feedback på at lesere lærer av mine feil noe jeg synes er gull verdt, da slipper de å styre seg selv inn i det samme!

58. Liker du lilla freia-påskeegg?
Jepp.

59. Hva hadde du gjort om du hadde våknet opp til fem edderkopper på puten?
Hoppet i senga, sikkert med hyling også.

60. hvilke ”type” mennesker liker du, og hvilke kan ikke du fordra ?
Jeg liker mennesker som tør å være seg selv. Jeg liker ikke mennesker som er overfladiske , dømmer eller ser ned på andre. Jeg dømmer aldri på førsteinntrykk! Folk trenger ofte mer enn bare 1 sjanse.

Advertisements

7 Responses to “Svar på Spørsmålsrunden, Kategori "Karianne", Del 2!”


 1. 1 LovelyLiller 8. March 2011 at 15:28

  :D

 2. 3 ThisISmeThen 8. March 2011 at 16:10

  LIKER siste svar., så sant, så sant :-D (og de andre og da :-p) Også er jeg veldig enig i at det er synd at Solveig @ Poona sluttet å blogge.. Kanskje hun kommer sterkere tilbake før vi veit ordet av det :-D Det håper jeg!

 3. 7 sola 13. March 2011 at 21:21

  Er innom bloggen din å leser en gang i blant, og jeg må bare si det; Du er tøff! Problemene du har hatt har ikke vært få, men du har jaggu meg ikke gitt opp! Stå på videre, jeg vet du kan klare det ;)

  Btw. Du skriver UTROLIG bra! Du skriver på en måte som får deg til å ønske å lese videre. Du har rett og slett et talent for å skrive!

  “Når man har nådd bunnen er det bare en vei videre – oppover!” Du er på vei oppover allerede.
  Lykke til videre i livet!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: