Friskmeldt!

I går kom jeg over en forumpost som er skrevet av ei jente som heter Cathrine. Budskapet hennes var så nydelig at jeg måtte be om tillatelse til å videreformidle det på bloggen fordi det hun skriver er så viktig å vise fram! Det er mange der ute som tror at det er umulig å bli helt frisk, noe som faktisk er en meget ukorrekt opplysning!

På tirsdag hadde jeg min siste behandlingstime! Etter 6-7 års sykdom og over 2 år i behandling er jeg ferdig!!! Jeg kan nesten ikke tro det! Det er en litt rar følelse, men så utrolig god også! Da jeg gikk ut av bygningen, ut av porten, og så bortover veien smilte jeg bredere enn noen sinne, og lo samtidig som tårer rant nedover kinnene mine. Det var en ubeskrivelig følelse. En slags tilfredstillelse fór igjennom meg, innenifra, rundt i kroppen, og så ut. Det var helt fantastisk. Jeg har jo visst at jeg har vært mer eller mindre frisk en stund nå, men alikevel. Det gikk på en måte opp for meg på en helt nye måte, at nå er jeg ferdig med det! Ferdig med alt!

Nei, jeg kan ikke beskrive det. Jeg prøvde i avsnittet over, men ordene blir bare en tusendel av følelsene.

Jeg har fortsatt en vei å gå. Jeg har fortsatt dårlige dager, og SF-tanker kan plutselig komme på besøk til meg. Jeg trenger fortsatt støtte, rammer og litt struktur rundt ulike matsituasjoner. Jeg kan også se meg i speilet og synes jeg ser stor ut, men da tenker jeg på hva psykologen sa til meg: “Øynene dine spiller deg fortatt et puss i ny og ne”

MEN; rammene og strukturen jeg trenger er ikke halvparten av det jeg trengte før. Jeg klarer meg kjempefint på egenhånd og ingen måltider eller matretter er noe sårlig problem lenger. Det eneste er hvis jeg har en dårlig dag.. Da er jeg mer avhengig av rammene rundt meg. Da er kjæresten også veldig fin å ha ♥
Cathrine

Stolt av deg Cathrine! Takk for at du vant. Du inspirerer nok mange fler enn bare meg ved å la meg videreformidle gladbudskapet ditt! Hjertelig takk for tillatelsen.

Advertisements

25 Responses to “Friskmeldt!”


 1. 1 Naked 8. March 2011 at 16:00

  Det er godt lese slikt, kjempe bra.
  Selvom det ikke virker slik for meg i “de mørkeste” stundene, så gir det virkelig et kick når jeg leser slikt.
  Takk for at du blogget det videre :)

 2. 3 Andreas 8. March 2011 at 16:00

  Fantastisk!!! :D :D :D

 3. 7 Destgirl 8. March 2011 at 16:24

  Helt fantastisk å lese om, gir masse masse håp :) :)

 4. 9 laipai 8. March 2011 at 17:34

  Så utrolig herlig det må føles!

 5. 11 kressstina 8. March 2011 at 17:49

  Veldig fint å få ut til alle som ikke ser så positivt på det :)

 6. 13 liseliten 8. March 2011 at 18:12

  SÅ utrolig nydelig å lese!!! Jeg gleder meg til den dagen kommer til meg også, jeg velger å tro den ikke er altfor langt unna. Jeg velger å tro den ER der.

 7. 15 Yuki 8. March 2011 at 18:16

  Åh, jeg sitter faktisk med tårer i øynene! :’) Det høres så fantastisk ut å bli frisk!

  Yuki, http://www.yukina.blogg.no

 8. 17 Karianne - valiumsvalsen 8. March 2011 at 20:35

  Det ER håp for alle!
  Jeg hadde i vertfall veldig godt av å lese dette akkurat nå (:

 9. 19 "nora" 8. March 2011 at 21:22

  Heisann. Jeg har skrevet om deg på bloggen min. I den anledning lånte jeg et bilde fra bloggen din (har selvfølgelig linket hit). Dersom du ønsker at jeg fjerner det er det bare å si i fra, så skal jeg selvfølgelig gjøre det.

  Her er linken direkte til innlegget:
  http://svarte-bokstaver.blogspot.com/2011/03/et-anbefalt-innlegg.html

 10. 23 Linn 9. March 2011 at 15:36

  Nydelig skrevet, det er håp for oss alle. <3

 11. 24 Cathrine 11. March 2011 at 11:11

  Åååå, så mange fine tilbakemeldinger! :D
  Det er jeg som har skrevet det, og JAAAA; DET ER HÅP FOR DERE ALLE!!!!! :D

  Hemligheten er å holde ut. Mottoet til Karianne passer veldig bra inn: “If you’re going through hell, keep going” Dvs. at hvis du stopper halvveis i behandlingen, så er du (sannsynligvis) på et verre sted enn hvis du ikke hadde begynt i det hele tatt… Sånn hadde jeg det ihvertfall. Så ja, KJEMP OG HOLD UT! :) ALLE kan klare det! <3

  Styrkeklemmer fra Cathrine :D

 12. 25 Tora 12. March 2011 at 18:06

  Åååh, kjempeflott! <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: