Nok en gang!

Nok en mandagsklisjé, ny uke, nye muligheter! Føler at den frasen er nokså oppbrukt her i verden, men likevel sitter den sterkt hos meg! Bedre å begynne en ny uke med en håpefull (om enn) klisjé, framfor tungsinn og håpløshet!

Var så blid når jeg våkna i dag tidlig til dette:

(mobilbilde kvalitet!)

Dessuten var det fint å våkne og vite at det første døgnet straks var passert, og nå som jeg skriver dette har jeg begynt på dag 2. Håper bare det går greit og at jeg i det minste får noen dager uten den der jævla doskåla i friskt minne.

Jeg driver enda å fyller ut disse post-it lappene fra frk.vikarlege som gjør det veldig oversiktlig for meg å se hvordan jeg ligger an her i verden, med tanke på om jeg greier å følge spiselista og hvor mange måltider jeg faktisk beholder. Fant en viss motivasjon i å se hvor dårlig de dagene jeg var i Bodø hadde gått. Sykt lyst til å fylle lista med riktige symboler kontra kluss og kaos og dårlige tall. Men, fine symboler kommer ikke av seg selv, så da må jeg bare gjøre mitt beste, om enn vanskelig og til tider uutholdelig, for at det skal bli slik JEG vil, kontra slik spiseforstyrrelsen vil ha det.

Tenkte jeg skulle fikse på noen tinger og tanger på bloggen i dag. Linklista mi er sist oppdatert i Juli 2010 eller noe i den dur, men jeg er usikker på om jeg gidder å ha linkliste i det hele tatt? Følger jo bloggene mine på bloglovin’ jeg da.

Dessuten skal jeg sette på den funksjonen som gjør at jeg må godkjenne alle kommentarer før de publiseres! Dette er bare fordi dere som leser er så flinke å kommentere (hjertelig takk!) at jeg blir redd for å ikke få med meg alle kommentarene! Derfor blir det lettere for meg å administrere kommentarer når jeg er sikker på at jeg får lest alle sammen, pluss at det forhåpentligvis blir lettere for meg å svare på kommentarer i kommentarfeltet – slik jeg hele tiden lover at jeg skal bli flinkere til.

Har forresten også planer om å få ut de resterende svarene på spørsmålsrunden som handler om trivielle greier angående meg selv, pluss at jeg kanskje setter sammen det informasjonsinnlegget om hva multifamiliegruppe er for noe.

Anyway! Håper dere får en fin dag! ♥

Advertisements

16 Responses to “Nok en gang!”


 1. 1 Cecilie 7. March 2011 at 14:21

  Ha en fin dag du også! Og håper du får en bra uke, hvor du får flere oppturer enn nedturer! :) Alt det beste ønskes til deg :)<3

  Jeg skal til BUP for første gang i morgen, både mamma og helsesøstera skal være med. Vurderingssamtale. Jeg vil ikke ha mamma der, men de sier at hun må. Jeg kommer ikke til å tørre å si noe når mamma er tilstede, har du noen råd? (Du trenger ikke å svare altså, du har vel nok med ditt, og det forstår jeg ;))

  Klem :)

  • 2 arikanne 7. March 2011 at 14:42

   Ærlighet varer lengst! Prøv å være så ærlig som mulig. Det er lov å be mammaen din vente på gangen eller gå ut litt, om du har noe du bare vil spørre psykologen om, eller hvem det nå er du skal snakke med. Det kan også være trygt og godt å ha med mammaen din, og jeg tror hun hadde satt mest pris på om du greide å være ærlig med henne tilstede, kanskje får hun noen aha-opplevelser og kan forstå deg bedre?
   Du må uansett ha masse lykke til! ♥

 2. 5 Destiny 7. March 2011 at 15:12

  Hei karianne :) husker du skriev for en stund tilbake om lister og system/fargekoder etc for ¨telle timer etc. lager du fortsatt lister? kunne du evt linke tilbake til det innlegget hvor du tok bilde av listene dine? synes det er motiverende med slike lister! jeg har brukt en sånn poengliste i høst, sånn lignende som du hadde, gi poeng og så kjøpe seg noe fint når man har klart et mål osv. hadde vært fint om du kunne linka til de innleggende, leter men finner de ikke.
  klem
  -D-

  • 6 arikanne 7. March 2011 at 15:15

   Det kan jeg gjøre vet du :) Skal også ta og legge ut de “nye” listene som jeg driver og fyller ut til frk.vikarlege nå for tiden :) Finner egentlig stor motivasjon i det!

 3. 7 Adelen 7. March 2011 at 15:43

  Håper du får en riktig god dag, Karianne! Ønsker deg alt det beste<3

 4. 9 Annika 7. March 2011 at 16:21

  Syns du skal ha link-liste jeg :) Går ofte gjennom den å leser på bloggene. Ha en fin dag :)

  • 10 arikanne 7. March 2011 at 16:53

   Skal tenke litt på det :) Du kan jo eventuelt lage den en konto på bloglovin’ og legge til de linkene jeg har i linklista slik at du kan følge dem fortsatt :)

 5. 11 Innimittskap 7. March 2011 at 18:56

  Håper du å får en flott dag og en kjempe flott uke med mange gode stunder som får deg til å smile :)

  Klem fra Destgirl :)

 6. 13 Karianne - valiumsvalsen 7. March 2011 at 19:12

  Åå så herlig å våkne sånn! Fine Zahra<3 og gratulerer med hennes fem år :)

  Det er ikke noen grunn til å kassere mandagsklisjér, det er fint å tenke på og minne seg selv på at det som har skjedd har skjedd og det som ligger forran deg er ennå ukjent og kan by på positive og gode stunder :)
  (jeg er positiv i dag. Heeelt totalt ikke meg selv i dag, hehehe. Håper bare det varer litt lenger enn til jeg sovner i natt..)

  Håper du har hatt en fin dag så langt og at resten av kvelden blir bra, og hele uka!♥

 7. 15 laipai 7. March 2011 at 19:42

  Du er god på lister kjære Karianne,haha. Du bør virkelig ha et stort kjøleskap eller noe for å henge alle disse lappene på,sånn for å huske på alt…

  Ny uke,nye muligheter :9

  <3

  • 16 arikanne 7. March 2011 at 20:14

   Uff… Ja. Har gått tom for kjøleskapsmagneter nå altså! Hoho! Driver og teiper disse listene inn i bøker jeg da, så kan jeg bare bla litt framfor at alt svirrer overalt!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: