Onsdag!

Jeg har hatt en elendig start på dagen. Hvor alt som kan gå galt – går galt.

Jeg er kjempestressa og full av nerver! Så ufattelig mye som skjer i dag, som jeg egentlig ikke liker eller gruer meg til. Aller først skal jeg til legen klokka 1300. Veiing. Jeg hater veiing! Én ting er at jeg elsker / hater å vite mine egne tall, men noe annet er at det skal skrives inn i journalen, også blir det gjerne sagt “du har tiiii (ellernoen) kilo igjen til målet”, og det er så utrolig frustrerende å høre at veien er så lang å gå!

I tillegg har jeg tidenes kleskrise. Egentlig er det ikke klærne det er noe feil med, men min egen selvfølelse og mitt eget forhold til hvordan kroppen min ser ut. I dag har jeg en sånn joggebuksedag, hvor jeg for alt i verden må ha på meg joggebukse! Men det har jeg ikke. Prøver å trosse min virkelighet å fokusere på at så og si ingen kommer til å bry seg uansett! It’s all in my head.

Etter legetimen har jeg egentlig time på sykehuset, men jeg vet ikke om jeg har tid til det. Deretter må jeg treffe kontakten min i psykiatritjenesten fordi jeg må ha en ny dosett. Mens jeg er hos legen skal jeg i det minste høre om jeg ikke kan få for 2 uker i slengen snart!

Lappene jeg skulle fylle ut er ferdigutfylt, tre uker med rundinger, kryss, streker, stjerner og tall. Fylt ut på en måte slik at ingen egentlig kommer til å skjønne noe av det, så jeg må nesten forklare for legen hva alle disse symbolene egentlig står for. Uke 1 var sånn passe, uke 2 var bedre, uke 3, not so much. Ingen regelmessighet, ingen konkrete rutiner jeg greier å holde fast i, kostliste-fail.

Dessuten må jeg pakke. Atter en gang; kleskrise, minst dobbel, med tanke på hvor jeg skal i morgen. Buss til flyplassen, fly til Bodø. Tror kanskje det var 1930 det gikk, skal ikke påstå det for sikkert – husker ikke.

Bodø, hotell, pappa, sove. Multifamiliegruppe.

Aner forresten ikke om jeg har nett der nede. Men nå må jeg løpe om jeg skal rekke den jævla legetimen.

Advertisements

5 Responses to “Onsdag!”


 1. 1 GHK 2. March 2011 at 18:06

  Lykke til. Håper det går bedre en du tror! :)

 2. 2 laipai 2. March 2011 at 19:31

  Håper turen til Bodø gikk fint,og at møter og hele pakka går sånn greit…
  good løkk :)

  <3

 3. 3 BEM 2. March 2011 at 22:48

  ikke alle dager kan være en dans på roser… desverre.
  Håper alle planene i dag gikk bra!
  Lykke til i Bodø! Prøv å kos deg masse! Det kan jo hende at det tross alt kommer noe godt ut av det. ;)

  igjen, LYKKE TIL!

  Klem,
  en som heier på DEG!

 4. 4 Cecilie 3. March 2011 at 15:11

  Tenker utrolig mye på deg! :)
  MASSE LYKKE TIL! Jeg har tro på deg og heier på deg! :D <3

 5. 5 tonje 7. March 2011 at 07:42

  Jeg er spent på hvordan det gikk med familieterapien!!! Glad i deg <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: