Til dere som leser bloggen.

Her kommer nok en takketale til dere som leser, men nå skal jeg skrive hva jeg er takknemlig for også!

Dere gir meg mot og styrke, roser meg for små ting jeg gjør. Dere løfter tyngre dager når jeg logger meg på bloggen og leser kommentarer fylt av håp og gode ord, lykkeønskingner. Til og med klemmer og hjertet løfter humøret mitt uansett! Dere følger meg i kampen min på godt og vondt. TAKK.

Dere gir meg mot. Til å fortsette å kjempe.

 • Kjempe fordi jeg vil bevise at det er mulig. Jeg kan klare det.
 • Vise for andre som ser opp til meg eller befinner seg i sitt eget personlige helvete,  at de også kan klare det!
 • Ikke minst vil jeg bevise ovenfor alle der ute, som skulle tro jeg er en tapt sak, dere tar feil!

Jeg vet ikke om dere som skriver og kommenterer er klar over hvilken verdi det har for meg å lese at noen bryr seg eller tror på meg? Den verdien er prisløs, jeg er evig takknemlig for at dere tar dere tid og bryr dere! Dere tror på meg, selv når jeg ikke tror på meg selv, aner dere hvor rørt jeg blir?

Av og til har jeg lurt på hvor jeg hadde vært uten bloggen, uten å ønske så inderlig det jeg har listet ovenfor her. Dere gir meg mot jeg ikke trodde på og får meg til å hente fram superkrefter jeg ikke ante at jeg disponerte!

Dere fortjener en stor takk! Det dere gjør betyr mer enn dere aner for meg! Gull verdt. Jeg er evig takknemlig!

Advertisements

16 Responses to “Til dere som leser bloggen.”


 1. 1 Elisabeth Westerlund 1. March 2011 at 02:32

  DU e så utrolig bra! Og som sagt på Facebook så e eg imponert øve veksten du har hatt. TAKk for at du dele livet ditt.

 2. 2 tonje 1. March 2011 at 07:23

  oh karianne..du er en av de fineste menneskene på jord.. jeg beundrer deg og din styrke, du feiler, men du kommer deg alltid opp igjen!
  kjempeglad i deg! <3

 3. 3 BEM 1. March 2011 at 07:48

  Kjære Karianne. Du er et herlig menneske! det tør jeg påstå selv om jeg ikke har møtt deg. Du lyser opp dagene til utrolig mange med å skrive denne bloggen! TUSEN TAKK! Du er og blir en ENGEL, for den redningen du gir. Tankene og følelsene du skriver ned blir oppmuntring og guts til andre for å fortsette sin egen kamp.
  Du er utrolig sterk! Dine nedturer, og oppturer kan merkes, de hjelper andre opp. Din STYRKE er UNIK! TUSEN TAKK, Karianne!

  klem, <3

 4. 4 Tuva 1. March 2011 at 08:38

  <3 Du inspirerte meg til å begynne å blogge, så TUSEN TAKK til deg! Å lese bloggen din har gitt meg mye, du har lært meg mye. Stå på videre, kjære Karianne, du er fantastisk! <3
  Klem

 5. 5 Sillå 1. March 2011 at 08:48

  Me e ikje gull verd, DU e Karianne! D e du så e tøffe t å stå fram å sei koss du har d i dine kverdage, Ka å koss du føle. Du e ei unige jenta, å ikje gløm d:)

  Klem fra Stavanger

 6. 7 ThisISmeThen 1. March 2011 at 09:33

  Så godt at vi “følgere” kan gi litt tilbake til deg også da ;-)

  Ønsker deg en finfin dag!

 7. 8 Beate 1. March 2011 at 10:57

  Du fortjener hvert hjerte, hvert smil og hver oppmuntring du får! Du er så god!

 8. 9 Stine *Nightfairy* 1. March 2011 at 11:07

  Det er deg jeg vil takke :) Du gir håp og styrke, å vite at man ikke er alene er godt. Å se deg kjempe, se hvor langt du er kommet og hva du har kjempet deg igjennom viser for oss andre at det er mulig! Ting kan bli bedre! Så TUSEN TAKK Karianne, for at du deler ditt liv, tanker, følelser og meninger med oss lesere <3 Du gir mye hjelp i det du skriver. Takk! Du er sterk og herlig, og jeg setter veldig pris på bloggen din. Jeg håper veldig inderlig at du vil få en frisk hverdag fylt med glede og lykke. :D

  *klemmer fra meg*

 9. 11 laipai 1. March 2011 at 17:48

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 10. 12 Linn L. 1. March 2011 at 18:52

  Den kommentaren tar jeg til meg, kjære deg:) Klart vi faste følgere vil støtte deg så godt vi kan, vi vil jo så gjerne deg vel! *sender masse klemmer til*

 11. 13 Adelen 1. March 2011 at 19:00

  Du er bare helt topp! Du fortjener alle hjertene du kan få <3

 12. 14 vibeke 1. March 2011 at 22:16

  jeg har ikke alltid vært så flink til å kommenetere blogginnleggene dine. men du skal vite at jeg leser bloggen din hver eneste dag, og at jeg stadig er innom for å se etter nye innlegg opptil flere ganger om dagen. du skriver utrolig godt, åpent og ærlig. jeg er selv på god vei ut av sf, og er veldig sårbar og blir lett trigga ennå. og det er derfor mange blogger jeg ikke kan lese. men jeg blir ikke trigga av å lese bloggen din. kansje noe med at du får frem hvor grusomt det faktisk er å leve med en spiseforstyrrelse. ååå, du hjelper nok mange mennesker med bloggen din. både oss som sliter med sf og for familier og pårørende som kansje titter innom bloggen din, og får ett innblikk i hva sf dreier seg om. :) stå på. heier på deg :)

 13. 15 Anne Line 2. March 2011 at 10:07

  Hei!
  HSuker ikke om jeg har kommentert på bloggen din før. Uansett, jeg leser bloggen din hver dag:)
  Synes du er utrolig modig som skriver så ærlig!
  Hvis det hjelper deg å få gode kommentarer så vil jeg veldig gjerne bli flinkere til å legge igjen noen fine ord til deg:) Det fortjener du!
  Håper du får en god dag. Også kan du tenke på at det er mange her ute som leser bloggen din og støtter deg:)

 14. 16 iemar 9. March 2011 at 22:01

  Det er jeg som skal takke deg for at du har denne styrken til å skrive om personlige opplevelser. Uansett hvor vanskelig det er så fortsetter du å gjøre fremskritt! Du inspirerer meg til å ikke gi opp det vanskelige som preger min hverdag. Du gir meg mot, håp og styrke til å fortsette å kjempe gjennom innleggene du skriver! Jeg er stolt av deg, Karianne, og håper du vil fortsette å blogge videre! :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: