Månedsoppsummering: Februar

Oppturer:

 • Øyeblikk og korte sekunder.
 • 9 – NI måneder skadefri. (ikke 6, ikke 8, men NI)

Nedturer:

 • Følelsesløshet. Mangler glede over ting som tidligere har gjort meg glad.
 • Å holde ut
 • Økonomi, nav og husbanken.

Nye ting: Ingenting? JO! Prison Break sesong 3 og 4.
Menneskene jeg har satt mest pris på: Godt spørsmål du!
Irritasjonsmoment: Sykdom, dårlig samvittighet og skam!
Mest brukte ord: Supert og fantastisk!
Fysisk Form: Nedgående!
Psykisk Form: Stabilt ustabil!
Ting jeg har lært: Ingenting er som å lære ting på den harde måten…

Vekt: Veiedag på onsdag. Første gang siden Desember 2010.
Maten / næring: Jadaneida. Sådær.
“Trening”: Trasker omtrentlig 6km om dagen og mer gidder jeg rett og slett ikke. Nok å gå tur/retur skole og med Zahra.
Jeg gleder meg til: 26. mars!!!!!!!!!!! JEG SKAL KJØRE BIL IGJEN!! Adios til kjøreforbudet!
Jeg skal også: Keep walking.

Mat: Tror det må være nutrilettbarer, Dark Chocolate.
Drikke: Fun Light – årets smak. Husker ikke hva den heter. 
Tv-Serie: For tiden går det i Prison Break sesong 2, også har jeg sett Breaking Bad, sesong 1 og 2, holder på med 3.
Sang: Bruno Mars- Grenade
Band: Nightwissssh.

Ekstremt kort oppdatering!

Februar har vært preget av veldig mange utfordringer og veldig mye nytt! Ny leilighet fører med seg nye rutiner og nye mønster. Etter å ha bodd her i 4 uker i dag (hurra!) er fremdeles ingenting spikret og automatisk. Dagsrytmen endrer seg til stadighet og jeg har ikke helt greid å tilpasse alt optimalt enda.

I tillegg har jeg begynt på skolen igjen, etter å ha vært borte så og si hele Januar. Har enda en del fravær, ca. 2 dager i uka. Utrolig nederlagsfølelse at jeg ikke greier å komme meg avgårde HVER dag! I tillegg er jeg deprimert fordi jeg føler at jeg ikke presterer like godt – eller har samme glede av å gå på skolen som i høst.
Biter tennene sammen. Året SKAL fullføres.

Økonomisk sett har det også vært en tøff måned! Økonomien min har jo endret seg fullstendig med tanke på at jeg nå betaler mer i husleie, i tillegg har jeg søkt om ekstra stønader hos nav, og mens disse er under vurdering er også noen av mine inntekter STOPPET i behandlingsperioden, noe jeg synes er helt på tryne med tanke på at det er NÅ jeg trenger pengene – ikke etterbetalt om tre måneder!
Pengeproblemer og økonomiproblemer tynger!

Sliter voldsomt med dårlig samvittighet for tiden også. Mitt syke sinn vrir alt godt om til “du fortjener det egentlig ikke, du burde skamme deg for at du har flaks og er så heldig, du fortjener ingenting”.

Advertisements

5 Responses to “Månedsoppsummering: Februar”


 1. 1 Marlene Angelica 28. February 2011 at 19:30

  Karianne, synes det er så synd at du ikke greier å møte opp på skolen, det er liksom litt tomt uten deg der! Håper virkelig å se deg snart igjen, og husk at vi er mange der som stiller opp for deg :) Stor klem til deg! Håper at ting går bedre snart, både med deg og med nav! Vet de kan være litt, bitchy med penga!

 2. 3 ThisISmeThen 28. February 2011 at 21:31

  Samvittigheten er jævlig… Utrolig tyngende.. Slipper liksom aldri unna skamme-hjørnet; Det er alltid noe å ha dårlig samvittighet for, hvis man leter godt nok.
  Ønsker deg så utrolig mye lykke til med skolen og økonomien – veit hvor energikrevende og vanskelig de to kan være! Også er det fantastisk at du bruker fantastisk. Det gjør jeg og :-p

 3. 4 June 28. February 2011 at 23:07

  Ah, Nutrilett Dark Chocolate! NAM!

 4. 5 iemar 28. February 2011 at 23:38

  Jeg syntes du er flink jeg, Karianne. Stå på! Det er jo i motbakker det går oppover;)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: