Let loose!

I det siste har jeg lurt bittelitt på hvor jeg har gjort av personligheten i det jeg skriver, i tillegg lurt litt på om jeg har raket meg unødvendig mye opp i ryggen når jeg skriver etterhvert som lesertallet mitt har økt, fordi jeg… tja? Vil framstå som ett godt forbilde? Ærlig talt. Ikke for friske mennesker (dere må gjerne se ned på meg), men for å vise andre som sliter at det kan være mulig å få det bedre? Ja, OG sannheten er at jeg er LIVREDD for å bli feiloppfattet eller misforstått. Livende redd for å bli anklaget for å oppfordre til det ene og den andre den feile veien.

Men uansett! Uansett, det er ikke poenget. Poenget er; hvor er innlevelsen? Greit at jeg skriver bra når jeg er rasende, men hva i all verden skjedde med vokabularet? Én ting er når jeg vet hva jeg skal skrive om, for da skriver jeg bare det jeg skal, på best mulig måte. Men det andre er, når jeg skriver fordi jeg ikke har noe bedre å skrive. Jeg skriver KJEDELIG. Blablabla, boring hele veien. Egentlig. Litt sånn “jaja, nå skriver jeg litt her gitt, bare for å understreke at jeg fortsatt lever…”

Noen av spørsmålene på spørsmålsrunden får meg virkelig til å tenke altså! Noen lurte på hvor mye av min personlighet som kommer fram her på bloggen, og først synes jeg at den kommer fint fram, men på den andre siden så gjør den ikke det likevel! Føler at mye av det jeg skriver blir litt vel stivt, litt vel grundig – gud forby at noen skulle misforstå eller misoppfatte! Så, dette med humor, det har jeg egentlig ikke helt visst hvordan jeg skal få fram, fordi det er så lett å blande med sarkasme og ironi, ergo budskapet vil forvrenges i uendeligheten.

Så. Nei. Uff? Jeg ser i alle fall dette (hvis ikke hadde jeg ikke skrevet det), så jeg tenkte kanskje jeg skulle SENKE skuldrene og slippe litt mer personlighet gjennom. Dette er tross alt bare en blogg, ikke en masteroppgave eller noe mer spennende enn det. Det er tross alt “take it or leave it”, så da kan det egentlig være det samme?

OG: Jeg må si hjertelig, hjertelig takk for kommentarer den siste tiden! Jeg er SYKT dårlig til å kommentere tilbake, og skammer meg egentlig veldig fordi jeg sitter her, hjerteløs, får masse kommentarer og sjelden kommenterer tilbake! Skjerpings altså!. What comes around, goes around. Forhåpentligvis skal jeg prøve å bli flinkere på den fronten!

Tommel opp?!

Advertisements

10 Responses to “Let loose!”


 1. 3 Speilvendt 26. February 2011 at 18:42

  Det er kanskje sånn for alle… man vil jo at personligheten skal skinne igjennom, men det er vanskelig via skriftlige tekster, kanskje? Må på en måte finne sin egen skrivestil som viser at det er DEG. Og når man har en psyk.blogg, blir det vel enda vanskeligere – som du sier, når man får mange lesere bør man helst framstå som et forbilde. Rart det der. Mange “mindre” blogger som skriver hva faen de vil uten å tenke på hvem som leser.

  Har også problemer med å svare på alle kommentarer og sånt, det er nesten umulig… :P

  Syns uansett du er veldig flott!

 2. 4 Yuki 26. February 2011 at 19:02

  Tommel opp! Du er kjempeflink! <3 ^^

  Yuki, http://www.yukina.blogg.no

 3. 5 Linn 26. February 2011 at 20:20

  Vel.. jeg synes ikke du skal være redd for å skrive slik du synes det skal skrives.
  Enkelte feiloppfatter ting uansett, enten på trass eller fordi de leter etter ting for å vri på så de “hører” det du vil.

  I 10. klasse, altså siste året på ungdomsskolen så fikk vi en oppgave om ironi på tentamen. Over halve klassen (ca 10 stk) visste ikke hva ironi var og tolka den veldig ironiske teksten, veldig seriøst. Jeg ble sjokka, ikke rart jeg var outsider på skolen, folk misforsto jo meg og visste ikke jeg var ironisk ;) Så, poenget, du kommer alltid til å møte mennesker som ikke skjønner ironi og sarkasme.

  Du skriver veldig bra Karianne og det er dumt du bremser litt, men jeg skjønner deg veldig godt. <3

 4. 6 Stine *Nightfairy* 26. February 2011 at 20:38

  Tommel opp! :D Syns du skriver herlig bra!

 5. 7 ThisISmeThen 26. February 2011 at 20:45

  To tomler opp :-D Jeg har faktisk lagt merke til det i de siste innleggene dine(at du har vært redd for at andre skal misoppfatte det du skriver). Kanskje fordi jeg er veldig sånn selv! LIVredd for å bli misoppfattet negativt, så jeg kommer alltid med lange forklaringer og sånn :-p Kult at du skriver det! Synes uansett du skriver veldig bra da, du har en ubeskrivelig selvinnsikt som er veldig inspirerende å lese om :-)

 6. 8 Emma 27. February 2011 at 00:35

  Jepp!!!
  Tipp Topp Tommel Opp…(..rådhusplassen tommel opp…Hehe!!)
  Hihi…flirer når jeg ser for meg h*n hannah fra Tana:D

 7. 9 Linn L. 27. February 2011 at 15:59

  Helt klart tommel opp, Karianne! Tror de fleste ville slitt med å være seg selv 100% med en såpass offentlig blogg… Jeg synes du er helt rå!!

 8. 10 Tonje- Giddy 1. March 2011 at 19:13

  Tommel opp!:)
  Er litt sånn selv i grunn, så ofte blir det bare til at jeg lar være å skrive i det hele tatt:P


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: