Fredagstull.

Sitter på skolen i skrivende stund. Pause, men egentlig startet timen for tre minutter siden. Norsk, orker ikke gidder ikke, blabla. To timer med engelsk er overstått, bare FEM timer igjen. Wehey, eller ikke. Aller mest har jeg lyst til å pakke sekken, subbe meg hjemover og sove. Sove bort, sove over, sove gjennom.

Dag tre. Kanskje blir det lettere om jeg holder ut? Kanskje blir det enklere i morgen, eller når jeg vet at jeg har begynt på dag fire? Eller kanskje ikke. Kanskje det blir like vanskelig uansett. Men hallo, teknisk sett vet jeg at jeg greier tolv døgn til, minst, om jeg bare… holder ut. For alt det er verdt.

Status vann er en smule bedre. Denne gangen passet jeg på å ta bilder av hendene mine, tenker å legge de ut når jeg føler at fingrene mine er nærmere normalen, sånn at jeg kan vise hvordan jeg ser at kroppen samler vann. Leste gjennom noen innlegg tidligere, kom på noe jeg hadde glemt! Jeg har en hormonfeil som gjør at vannbalansen er ekstra skjør! Hvordan kunne jeg glemme det? Skal til legen på onsdag, vil da prøve å få klarhet i hva denne hormonfeilen er for noe, og om det eventuelt finnes tilskudd jeg kan ta for å stabilisere tinger og tanger.

Jeg postet ett innlegg om piller i går, så det kom opp på bloglovin og facebook! Måtte fjerne det igjen fordi jeg brøt mitt løfte til meg selv om at jeg ikke skulle blogge etter å ha tatt sovemedisin. Må lese gjennom det senere for å se at jeg formulerte meg slik poenget var, bare for å være på den sikre siden. Men det skal med andre ord republiseres.

Og: irritasjonsmoment. I går kveld tok telefonen min kveld. Det vil da si at jeg i skrivende stund har 2% strøm igjen. Telefonen min vil nemlig ikke lade lenger, så jeg må sikkert levere den inn til reparasjon senere i dag. Crap. Så inntil da er jeg uten kontakt med omverdenen, i det minste til jeg får lånetelefon, eller finner en gammel? Har ikke akkurat penger til å kjøpe ny akkurat nå heller…

Men, nå fikk vi lærer. På tide å bite tennene sammen og holde ut de resterende fem timene, sånn at jeg vet med sikkerhet at jeg kan ta helg med god samvittighet!

Advertisements

4 Responses to “Fredagstull.”


 1. 1 Marthe 25. February 2011 at 11:07

  Håper du fortsetter å være på skolen hvis du tenker det er bra for deg :-)) God helg!

 2. 2 haaplos 25. February 2011 at 12:44

  Crap at du ikke har telefon da! Hvem skal da bli med meg for å ta kveldsrøyken?
  Håper du fåt telefon igjen fort, det er noe drit å være uten…

  Håper du får en fin dag vennen <3

  Love you <3

 3. 3 laipai 25. February 2011 at 20:08

  Godt du kom deg på skolen i dag også vennen :) flink :)
  Kjipt når tlf tar kvelden,man føler seg pokker meg naken uten…

  <3

 4. 4 whangydoodle 25. February 2011 at 21:09

  Ville bare si stå på videre, jeg kommer stadig tilbake til bloggen din og leser mye av det du skriver. Skolen kan nok være kjedelig ja, men jeg håper at du kommer deg gjennom. 5/5 dager flere uker på rad skal du nok få til etter hvert. Du tenker kanskje, hmmm ennå en vilt fremmed person som skriver en tilfeldig kommmetar. Har jeg baktanker? Ja, må vel innrømme det, og det er å reklamere for min egen blogg så klart http://studyork.wordpress.com/
  Men jeg er ofte innom på din blogg, og jeg er imponert over din ærlighet og styrke.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: