Motivasjonslykke.

Jeg holder på å bli sprø på grunn av svingningene, men i dag er en dag hvor jeg er på toppen og jeg vet så altfor godt at det gjelder å nyte utsikten mens man først er her oppe!

I dag tidlig når jeg våknet hadde jeg GOD tid. Humøret var nøytralt, ingenting var dømt til å gå hverken den ene eller den andre veien. Første glede kom da jeg merket at jeg har blitt kvitt litt av vannet i kroppen! Fingrene mine ser bittelitt bedre ut, og det er nok for meg, til å øke selvfølelsen noen hakk! Skammen er så forbannade stor at det påvirker til og med måten jeg kler meg! Før hadde jeg én standard joggebuksedag i uka, og i det siste har det bare vært joggebukser all the way. DRITTLEI, jeg vil kle på meg dongeribukser og tights og føle meg BRA!

Det gir med andre ord motivasjon til å holde oppkast på en armlengdes avstand. Ingen grunn til å fucke opp noe som ser ut til å gå i riktig retning!

Kom meg på skolen. Hadde sykt god tid, null stress. Skolen derimot var en smule stress, ENDELIG fikk vi bytta over til det store klasseromemt! Endelig fikk jeg en sitteplass jeg føler meg komfortabel med, herregud så deilig det var å faktisk kunne PUSTE og ha avstand rundt seg (selv om det fortsatt er tett).

Kort skoledag. På vei hjem plinget telefonen min, og jeg så jeg hadde fått mail. Usikker på om jeg gadd å lese den, men jeg valgte å lese den selv om jeg holdt på å fryse av meg fingrene mine i den iskalde vinterlufta. Så jeg surra meg bortover fortauet og prøvde å lese mail.

Resten av hjemveien er jeg ikke sikker på om jeg gikk eller fløy. Det var med andre ord en dritbra mail. En grunn til å holde seg fast, en jævlig god grunn til å kjempe. En jævlig god grunn til å ikke kaste opp, til å holde fast i alt jeg vet er fornuft, for alt det er verdt. Sinnsykt spennende, helt ufattelig bra!

Jeg har slumret en times tid på sofaen med Zahra og blir overlykkelig over noe så teit som “jeg må tisse”. Det er tusen ganger bedre, enn å skulle gå rundt å engste seg for om man virkelig kan drikke et glass vann eller ei.

2 timer til døgn én er vel bestått, håper.

Advertisements

6 Responses to “Motivasjonslykke.”


 1. 1 Sylvia Marita 23. February 2011 at 16:07

  Det er godt med slike dager, hvor alt går bra og en føler seg vel. <3

 2. 2 Ingeborg 23. February 2011 at 16:20

  Jeg håper og heier med deg <3

 3. 3 Yuki 23. February 2011 at 17:00

  Åh, så flott! Kjenner jeg blir i bedre humør selv, når jeg leser at du har hatt en god dag^^

  Yuki, http://www.yukina.blogg.no

 4. 6 Anne 23. February 2011 at 21:29

  BRA! Husk slike dager.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: