Ny uke!

Når klokka ringte 0610 i dag tidlig, var min første tanke “Å NEI”. Men jeg måtte. Vil ikke kaste bort ukesstarten bare fordi jeg kunne ha tenkt meg å sove litt lenger. Vet at jeg uansett hadde dødd av skyldfølelse om jeg ikke møtte opp på skolen, eller enda verre – ikke prøvde.

Siden jeg sto opp tjue minutter tidligere enn vanlig, hadde jeg god tid til å surre rundt i behagelig tempo. Jeg dusjet, ordnet meg, kledde på meg, satte på en maskin klær, ordnet mat til Zahra, gikk tur med Zahra, ordnet skoleLUNSJ (ja, du leste riktig – kjør på – PRØV), drakk en nutridrink, lagde kaffe, drakk kaffe. I tillegg skrev jeg et innlegg på et forum, med andre ord en produktiv morgen.

Når jeg gikk til skolen hadde jeg en god følelse. En sånn “altordnersegomjegbareprøverhardtnok” følelse. Jeg tenker på snittet jeg fikk til jul, tenker at jeg har bevist ovenfor andre og meg selv at jeg kan hvis jeg vil, og jeg må bare ville det hardt nok. Skolen går videre, med eller uten meg – hvorfor ikke klamre seg fast? Fight for it!

Det blir for dumt å skulle gi opp. Det blir for dumt å gi seg hen til sykdom og spiseforstyrrelser. Det blir for dumt å legge seg ned. I alle fall nå, som over halve skoleåret er fullført.

Gode intensjoner i lange baner. Jeg har dagens spiseplaner klare, inklusiv tidspunkt. Dette bare må gå, bare må ordne seg. I tillegg må jeg nok en tur på butikken for å handle inn diverse MAT, som jeg ser for meg at jeg kommer til å trenge i forhold til spiseplaner. Det kommer helt sikkert til å bli en utfordring i seg selv – å skulle holde seg i skinnet, komme ut derfra med gode intensjoner i posene og intet annet.

Akkurat nå har vi Naturfag – heldigvis friminutt akkurat nå. Regner med jeg skal ha elevsamtale straks med naturfaglærer, vet ikke om jeg gleder meg til det. Naturfag er mitt dårligste fag, i tillegg blir jeg alltid spurt om ting tidlig en mandagsmorgen, særlig om det er noe jeg ikke kan. Føler at jeg sitter midt i skuddlinja! I dag spurte han meg spørsmål fra det kapittelet klassen gjennomgikk når jeg var borte i januar. Det synes jeg er dårlig gjort, for det vet han at jeg ikke har hatt om. “Gjett da vel”, kjenner jeg blir SUR. Det er SÅ unødvendig.

Jeg har i alle fall funnet både pennalet mitt, samt laderen til dataen, så nå ser jeg for meg at jeg skal bli flinkere på bildeposten igjen! Så mye mer fargerikt og spennende å lese blogger når man får en bedre balanse enn tekst ene og alene. Det kan fort bli tungt og uinteressant.

Naturfag dere. Wihu. Ikke akkurat den beste starten på dagen, men men.

Advertisements

5 Responses to “Ny uke!”


 1. 1 Caroline 21. February 2011 at 10:58

  Så utrolig søt du er!! :)

 2. 2 laipai 21. February 2011 at 17:49

  Så bra at du kom deg avgårde.Av og til må man bare gjøre ting man egentlig ikke har lyst til,og så blir det heller ikke så kjedelig eller vanskelig som man først så for seg. Håper at handlingen av mat gikk greit for seg :)

  klem <3

 3. 3 Linn L. 21. February 2011 at 19:42

  Du er FLINK!!

 4. 4 Karianne - valiumsvalsen 21. February 2011 at 21:51

  Håper du får en fin uke!<3
  Du er nydelig :)

 5. 5 Anonym-ish 21. February 2011 at 23:13

  Det var et utrolig pent bilde! Fint :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: