I dag er ikke dagen.

Jeg kom meg aldri på skolen.

Det i seg selv utløste en tankerekke som omhandlet hvor meningsløst alt er.

Orker ikke å utdype, orker ikke skildre, definere eller forklare.

Klokka halv to dukket primæren min fra PT opp, selv om vi ikke har avtaler på torsdager, og egentlig var hun her i går. Jeg gråt i en og en halv time, og når hun gikk sovnet jeg på sofaen.

Deretter forbannet jeg meg selv, for at jeg ikke en gang greier å gå to døgn uten å kaste opp. Blir så frustrert, fatter ikke at det skal være så komplisert? Her sender man raketter til månen, og jeg? Jeg geier ikke å sende næring ned i magesekken en gang. I tillegg sutrer jeg på nett om det, FML!

Egentlig skulle jeg ha postet flere svar til spørsmålsrunden for å avlede svartmalte tanker, men jeg glemte laderen til dataen min på skolen i går, og svarene har jeg skrevet i word på skoledataen. Igjen, FML.

Nå skal jeg på butikken (FML!!), deretter skal jeg drukne meg selv i Private Practice som lilleTonje lånte meg to sesonger av i går! Snilleste.

Svingningene er ekstreme. Akkurat nå er jeg “hahaha, fml”, istad var jeg “omg, jeg dør” og ellers “life goes on”, det er så SLITSOMT. Blir SPRØ av sånne dager, det er ikke godt for noe som helst. Jeg har lyst til å dunke hodet hardt i veggen, meeeen… klok av skade… (hahaha, tok dere den?), så lar jeg være.

Så poster jeg innlegg bare for å poste? Meningsløst. Skrev egentlig et innlegg i natt, takk gud for at jeg ikke postet det.

Advertisements

9 Responses to “I dag er ikke dagen.”


 1. 3 Solveig @ poona 17. February 2011 at 20:08

  Gi deg selv litt credit. Nei, ikke alle dager er like gode. Du makter kanskje ikke alltid å få ønsker ut i handling, kanskje ditt og kanskje datt. Men jeg føler meg i alle fall ganske sikker på at du prøver. Det er tydelig at du kjemper. Hvis ikke, hadde du ikke tatt nedturene så tungt.
  Du prøver. Og det fortjener du credit for. Fortsett å prøv! Det er det som vil hjelpe deg med å komme ut i den andre enden til slutt. For ja..: Life goes on, hvis man bare fortsetter å prøve.
  Jeg har i alle fall troen på deg ;)
  <3

 2. 4 Emma 17. February 2011 at 20:59

  kjære søte deg
  Glad for at du skriver uansett jeg. For tenker alltid på hvordan det går med deg. Særlig når jeg vet du ikke har det noe bra.
  Du er tøff,du er modig. Og dagene går ikke alltid som man har tenkt,planlagt eller slik man ønsker.
  Er du kanskje litt hard mot deg selv?Litt høye forventninger til deg selv og egne prestasjoner?
  Alle trenger noen pauser innimellom. Alle faller vi innimellom,hver på vår måte.Ingen kan være perfekt hele tiden.
  Du gjør så godt du kan Karianne,du kjemper så tappert og så mye du bare orker.Forstår godt det er utmattende.Selvom jeg selvfølgelig ikke vet hvordan det føles for deg siden jeg ikke har vært i dine sko.Men tviler ikke et sekund på at det er altoppslukende og tøft!
  I går var i går,i dag er i dag og i morgen er en ny dag med nye muligheter.DEt kommer bedre dager,bedre uker,måneder..selvom det kanskje er vanskelig å tenke på det nå.
  Og du,en kamp er en kamp,uansett hva man kjemper mot/for. Det er ikke banalt,det er din sykdom,din virkelighet din kamp.Og jeg er sikker på at du har dusinvis av gode egenskaper,ressurser og ferdigheter. Alle er unik på sin egen positive måte,og du er intet unntak Karianne.
  Og mest av alt er du skjønn og veldig veldig tapper,ærlig,modig,utholdende og tøff!!!Tøffere en toget!! (:P)
  Fortsetter å sende lykkeønskninger og superkrefter!

 3. 6 Miie 17. February 2011 at 21:49

  Sender deg mange varme tanker <3

  Dette er kanskje helt feil tidspunkt og sikkert helt feil av meg å spørre, men jeg lurer på om du har lest saken om Christer Falck og hans kommentar til ei som er med i Top Model?
  Også tenkte jeg at kanskje du kunne skrive et innlegg om hva du mener om det?…

  Ehhm.. Føler meg som en dust akkurat nå, spiseforstyrrelser og kommentarer angående det er vel ikke helt riktig på dette tidspunktet, men kanskje det kan få deg over på andre tanker (høhø, det ble ikke riktig det heller..)

  <3

 4. 7 BEM 17. February 2011 at 22:51

  Hei.
  Nei, i dag er ikke dagen….
  Jeg selv hadde det forferdelig i dag.. gikk tilbake i senga 3 ganger etter at jeg hadde stått opp, bare fordi jeg absolutt ikke hadde lyst til å ha timen med psykologen min i dag.. Kan ikke akkurat si jeg er så veldig glad jeg dro heller…

  Det skal ikke være enkelt… men i morgen kan det jo hende at alt blir bedre..? eller?? Jeg velger å tro det, og mine mål er kun det å klare å se morgendagen. Små ubetydelige mål, som får meg til å se framover. kanskje muligens har jeg et lite håp om å kunne få en sommerjobb, da må jeg jo kunne overleve idag…?

  ja.. med dette prøver jeg da å si, du er sterk! Jeg er utrolig imponert, og jeg ser opp til deg. det at du klarer dette, sette ord på ting som er så vanskelig, som jeg selv ikke klarer, men kjenner så utrolig godt igjen…!

  Ønsker deg en god natt, og en god morgendag. Håper sola har snudd igjen, og kan skinne for både deg og meg så vi kommer oss godt igjennom i morgen også! =)

  Have faith, be strong, keep going!

 5. 8 Lillian 18. February 2011 at 21:18

  Hver dag er en ny dag, ikke bekymre deg over det som ikke er gjort, glem dagen før og se framover istedenfor. Hva du har gjort eller ikke til nå er ikke viktig, du kan ikke gjøre noe med det uansett. Sier dette til meg selv ganske ofte å er jeg overbevisende nok så hjelper det ;) En dag av gangen.

 6. 9 regeneracja sterownikow 27. February 2011 at 20:55

  A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing somewhat evaluation on this. And he actually purchased me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If doable, as you change into expertise, would you thoughts updating your blog with extra details? It is highly useful for me. Big thumb up for this weblog submit!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: