Saturday!

Akkurat nå sitter jeg her og prøver å organisere svarene til alle spørsmålene dere har stilt meg! Sykt mange, så jeg må si tusen takk, for at det er så mange som tør å stille spørsmål! Mye jobb for meg å skulle gå gjennom alt sammen – men jeg ba tross alt om det ;)

Det kommer til å dukke opp noen korte innlegg, og noen lengre. Jeg innser at jeg har svart så omfattende på noen av spørsmålene at jeg vurderer å skrive dem om til egne innlegg igjen, fordi det blir så informativt og fint. Har med andre ord fått masse inspirasjon til hva jeg kan skrive om, som folk (dere), faktisk interesserer dere for å lese, så det er winwin altså.

Må si at jeg gruer meg litt til den der videoen nå. Høy i hatten, sier jeg skal lage video – dagen etter linker VG.no ett av innleggene mine, og plutselig har statistikken sprengt og gruslagt alle statistikkrekorder. Oioi, jeg som synes det er småskummelt at over 900 stykker har sett den forrige videobloggen min!

Når jeg begynte å blogge skrev jeg for meg selv og min egen del. Jeg hadde ingen anelse om at det skulle bli interessant for andre, at jeg skulle få faste lesere eller hyggelige kommentarer! Må virkelig bare si tusen hjertelig – det gjør meg glad langt inn i hjerterota!

Advertisements

8 Responses to “Saturday!”


 1. 1 "nora" 12. February 2011 at 15:42

  Det blir spennende å lese bloggen din fremover. Gleder meg masse til svar, videoblogg og hva enn du har å by på. Kjempebra!!

 2. 3 anne 12. February 2011 at 16:06

  Jeg gleder meg masse til å lese svarene! =)
  Du er en skjønn jente, Karianne! Det er ikke rart at det er så mange som vil lese bloggen din<3

 3. 4 Emma 12. February 2011 at 16:13

  Helt enig i kommentarene over; du er rett og slett bare ei kjempesøt jente med en utrolig sjarm og utstråling!Og du har en blogg og en Fortellerstil som bergtar mange!Du skriver så levende og beskrivende og jeg lærer så mye.
  Og så har jeg denne urokkelige troen på at det finnes en bedre fremtid for deg som blir bra,en happy ending! For det ordner seg alltid for snille piker in the and they say;D.
  Du,ang videobloggen du lagde forrige gang; den var fantastisc-what to say: du er et naturtalent!Så det de 900 forrige seerne så kan bare beskrives med positive ord:).
  stor klem!

 4. 6 Karianne - valiumsvalsen 12. February 2011 at 17:32

  Gleder meg til svarene og videobloggen :D Du er så nydelig og har en god og varm utstråling som skinner igjennom skjermen, gjorde ihvertfall det på forrige videoblogg, og egentlig på bildene dine også – ihvertfall når du smiler :)
  Dere er søte^^

 5. 7 Emilie Johanne 12. February 2011 at 17:57

  Jeg ble linka til to dager på rad av vg.no. Så fant jeg ut at noen andre hadde tipset om bøoggen min. Synes bloggen din fortjener det mye mere, så jeg tipset dem om bloggen din! :) Håper du ikke hater meg for det da haha! Men du fortjener det Du har mange utrolig gode innlegg!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: